Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) CoDWaW07

CoDWaW07
(senior tag)

Szépek, már csorog a nyálam ;]

(#2) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

Részletes hosszú írás, köszönjük! :R Jó hétvégét mindenkinek!
Monitorba még mindig őt favorizálom ár/értékben: BENQ G2420HDBL

(#3) CoDWaW07 válasza GIJoe (#2) üzenetére

CoDWaW07
(senior tag)

Köszi viszont!
BENQ G2420HDBL: hát igen ,nekem is az az egyik BEST:)

(#4) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az a ProBook nagyon ízlésesen lett összepakolva... Remélem a Sabine utódjáig nem változtatnak a külsőn.

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#5) zazahoho

zazahoho
(őstag)

akkor lehet én voltam a leggyorsabb ,már itt figyel az új 2 x 2 GB-os DDR3-2000 corsair a gépben ;] :K de nem 8-8-8-24,hanem 8-9-8-8-24 :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#6) agemate

agemate
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a Corsair ramhűtő, hát az meg minek? :N

(#7) zazahoho válasza agemate (#6) üzenetére

zazahoho
(őstag)

az még semmi ;] ,de lehet hozzá venni airflow ledes kijelzőt is a hűtő fölé kell tenni,memóriákra külön csatlakozóval ,na az már tényleg sok

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#8) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

MSI-nek nagyon csúnya ez a szuper notebookja .. :)

Üdv: Csabee.

(#9) Probber válasza Csabee. (#8) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Az valami iszonyat-szörnyűre sikerül. :DDD

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#10) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

MSI karácsonyfa valami förtelmes, de a hardver benne nagyon jó.

Acer TimelineX pedig szép szép, csak így tovább :))

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#11) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát vannak benne csilli-villi dolgok asusból van egy hasonló monitorom otthol de nem premium paneles , kimenetekben elég szegényes :S

Viszont a Coolermaster Storm kellemes kis egerentyű lehet a g700 az más soknak tűník

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#12) Csabee. válasza Probber (#9) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem lesz tömegcikk :)

Üdv: Csabee.

(#13) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Az Acer véletlen sérülés elleni garanciájáról van valakinek tapasztalata?

Leesik asztalról, szétreped a monitor és akkor ingyen cserélik?

(#14) Srodney

Srodney
(senior tag)

a memóriák külsőre szépek az áruk meg "csodálatosak" :U

(#15) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Elképesztő mennyi hulladékot képes előállítani az emberiség.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#16) London26

London26
(lelkes újonc)

Ezt a HP-t érdemes megvenni átlagos felhasználásra? Játékot mit bír el?
Mondjon már vki egy jó gépet 200 bruttóért, újat.

(#17) gyomordzsák

gyomordzsák
(fanatikus tag)

A Corsair H70-re kiváncsi leszek, htpc-be nekem elvisz egy i3 530-at egy db. ventivel 500rpm-en, ugy hogy a radiátor a házból ki lett rakva. Ha lesz jó áron, veszek egyet a másik gépembe.

[ Szerkesztve ]

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#18) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Épp a minap olvasgattam teszteket az új corsair vizes megoldásról a H70-ról.

Nagyon jó a marketing duma, de valójában 1-2 fokot tud hozni a H50-hez képest. 31K-ért kapható jelenleg átlagosan, és ezért az árért lassan utolér teljesítményben egy 12-14K-s levegős bordát. Ráadásul mindehez ugyan olyan ventillátor zaj is társul. Így szerintem ennek a megoldásnak elég szűl piaca lesz.

(#19) Lars

Lars
(senior tag)

Laptopoknál ami elfogadható kinézetű, az a probook, a 13-colos kistesójával szemeztem is elég sokáig. Valamint az Acer Timeline-sorozata is egész pofás. Viszont picit még drágán adja, ha összehasonlítom akár a fenti HP géppel. Garibővítés után már ugyanott vannak az áraik.
MSI-ről nem is fejteném ki véleményemet, mert sok embert megsértenék. Egy dolog biztos, a ledek túlzott mértékű használata, kissé bazári érzést kelt. Úgy is mondhatnám, occó kínai hatást kelt ... Talán nem ez a megfelelő irány.

(#20) gyomordzsák válasza antikomcsi (#18) üzenetére

gyomordzsák
(fanatikus tag)

Ennek én is csak úgy látom az értelmét ha a radiátort kirakod, és nem a házat fűti. Nekem így lett berakva, az előző (big shuriken) hűtőt így veri hangban és teljesítményben is. Persze nem fair az összehasonlítás, mivel a Schythe megfőtt abban a pici házban.

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#21) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem elég lenne belőle a CM Storm egér és a 4GB Silicon Power ddr3 ram. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22) bucu

bucu
(lelkes újonc)

Tudnék válogatni, de ugy látom a következő kiadás egy notebook lesz...

(#23) TK36

TK36
(tag)

Köszönöm az írást.
Bár a notik közül nem volt egy sem a kedvemre. :( Sajnos azt kell vennem.

A DDR3-as memóriák közül van különbségek a 800, 1066, 1333, 1600-asok közt?
Érdemesebb a nagyobbat venni?

[ Szerkesztve ]

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#24) Geri9159

Geri9159
(kvázi-tag)

Nagyon jó kis memória modulok csak hát az áruk :Y

Nem értem, miért kell minden olyan notiba beletenni a vga-t is amiben intel core i szériás proci van? Nyilván olyan is kell amiben van plusz vga de ne tegyék már bele mindegyikbe. :W

(#25) superecneB

superecneB
(őstag)

Ez a H70 hangosabb mint egy átlagos léghűtő nem? Milyen fordulaton megy rajta a venti üzem közben?

[ Szerkesztve ]

(#26) Geri9159 válasza TK36 (#23) üzenetére

Geri9159
(kvázi-tag)

Hát ha csak netezel, irodai alkalmazás stb.. elég az 1066 is, viszont ha játszani is akarsz azért elkél a gyorsabb.

(#27) LurkerSheik

LurkerSheik
(lelkes újonc)

Hp-ék méhtelepet üzemeltetnek vagy találtak egy Alu bányát? :Y
Az újabb szériás gépei nagyrészt mind valamilyen fém borítást kaptak. Még a pavilionok is.
De nem csúnyák ám, jó irány :K

(#28) lujó55

lujó55
(őstag)

A Corsair ezt hogy tudta öszehozni? "8-8-8-24-es időzítéssel" :F Ez valami álom! :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#29) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy hónapja még én is csorgattam volna a nyálamat a ramok után, de azóta megvannak az új Black Dragon ramjaim(igaz csak 1600asak, de amúgy sem tuningolok), szóval számomra már no para:D

Ha sok pénzem lenne biztos hogy ilyen MSI laptopokkal díszíteném a karácsonyfát.

[ Szerkesztve ]

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#30) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Amikor olcsó volt a ram, azaz tavaly nyáron vettem 2x2 GB OCZ Platinum 1600/CL7 1,65 V-os ramot 22eFt-ért. "Örömmel" látom, hogy azóta csak drágábbak lettek a ramok... Bár nem hiszem, hogy sokat számítana, hogy 2000/CL9 v 1600/CL7.
Szóval drágállom a ramokat. Ennyi pénzért már igazán 4 GB-os modulokkal adhatnák a kit-eket (2x4GB v. 3x4GB)

CM HAF-X ház video alapján tetszik nagyon. Bár az ára elég húzós 54eFt-ért, de ilyen ház esetén bőven jó a léghűtés vízhűtés helyett.

mod: köszönjük az átfogó körképet! Sok hasznos hardvert fogtatok csokorba!

[ Szerkesztve ]

(#31) Boxi88

Boxi88
(őstag)

az MSI és az Acer gépek nagyon jók, bár az MSI szerintem kívülről nagyon csicsás lett... de ezt leszámítva :C

(#32) Nordic válasza szki (#30) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Logoutomon, írtam egy tesztet róla, ha gondolod olvasd el.[link]

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#33) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Egyre jobban tetszik a HAF-X! :) Szép kis memó áradat van! De ez már drága kategória.

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#35) szki válasza Nordic (#32) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Megnéztem a tesztedet a HAF-X-ről. Sejtettem, hogy tökéletes a szellőzése:) Nekem HAF-932 van, és brutálisan tud hűteni a 3 db 23 cm-es ventivel, ha kell. De nagyon csendes idle, és a HD4830 vga-mra is elég volt egy AC S1 passzívban, hisz az oldalsó venti elég levegőt fújt rá...

(#36) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lassan a RAM-ok olyanok lesznek mint a VGA-k, ezután jönnek majd a ventis megoldások is gondolom. :U

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#37) foodlf

foodlf
(újonc)

Nem értem, hogy hogy kerül a 260e forintos acer gép annyiba. Összehasonlítva mondjuk ezzel a másik acer géppel, ami 230e környékén van: link
Ennyivel jobb lenne a processzora, plusz a felesleges +2GB memória ?

[ Szerkesztve ]

(#38) gyiku válasza Geri9159 (#24) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

az a geil ewo two marha draga. ez a borda meg full folosleges ra.

tzsolesz: az csak marketing bullshit pistikeknek ;) gamer edition.

[ Szerkesztve ]

(#39) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hát kövezettek meg de 15"-hoz mi a fenének kell 1920x1080-as felbontású panel :F
Értelmét nem látom és még a gép 3D-s teljesítménye is gyengébb lesz. A másik hogy a falra tudnék mászni az ilyen világítós izéktől a gépen. Fel nem tudom fogni miért gondolják azt hogy egy gamer ezt szereti, de lehet hogy csak én vagyok túl konzervatív :U

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#40) wardred

wardred
(kvázi-tag)

An**d! Az az MSI noti valami nagyon faszán el lett találva. Az eddigi "gamer" designtól hányinger kerülgetett, de ez sz.tem nagyon tuti. Piros pont nekik!

Valószínüleg a processzor premierje dobja meg az árát, egyébként a "kaszni" egy az egyben a TimelineX / 574x-es szériáé. (Plusz ugye 15.6os, nem 14.1-es)

[ Szerkesztve ]

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

(#41) wardred

wardred
(kvázi-tag)

Sajna ez már nem fért bele a szerkesztési időbe

Azt érdemes megemlíteni pl. az Optimusos notikról, hogy akármelyik VGA-t használja az illető mindenképp foglalja a gép a procis VGA-nak az ~1GB RAMot!

Aki esetleg sokallja a 4GB-ot egy olyan gépre, amit játéra is használhatónak gyártanak, az jobb ha tudja, hogy lapozófile kikapcsolás csakis 4giga ram mellett lehetséges! Tapasztalatból mondom, 5745G tulajként megszívtam picit a 3GB-val. :)

"Finally i'll be able to play a Crysis game without making my PC match the specs of the machine where God runs creation.exe on"

(#42) Geri9159 válasza gyiku (#38) üzenetére

Geri9159
(kvázi-tag)

Én a Corsair Dominatorra gondoltam, nagyon jól néz ki. :)

(#43) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az a HAF X :Y nem tudok betelni vele :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#44) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Tényleg a GX660-as a "legokosabb" összeállítás. Bár nem feltétlenül kéne(nekem) a Full HD felbontás :)

(#45) Recon666 válasza TK36 (#23) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A memória sebessége csak agy dolog, az elérési ideje is ugyanolyan lényeges.

(#46) StLui

StLui
(senior tag)

Segítsetek már légyszíves, mert nem értek valamit:

Ipon-on 29300Ft egy 2TB-os Samu F3 vinyó, most itt látható pl a Cooler Master ház hozzá 3eFt-ért, miért lesz belőle pl a Samsungnál 45Ft-ért külső vinyó, van valami plussz még benne? Egy 2TB-s külső vinyóra lenne szükségem ezért érdeklődöm. Köszi előre is ha tudtok segíteni :R

gamertag: StLui

(#47) ^Clown válasza Csabee. (#8) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont ezt akartam írni, iszonyatosan ronda...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#48) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

2x4-es kitek sehol? :(

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#49) reliabili válasza Champipi (#13) üzenetére

reliabili
(újonc)

A szétrepedt monitor ugyan külön eset, de bári más sérülésre ez így igaz.
Tök egyedi gyártói ajánlat.

Bármilyen véletlen sérülést legariznak neked, sőt a szervizben is VIP kategóriás vagy, a kijelző cseréje esetén 100 eurot kér tőled a szervíz, ennyi az apróbetűs rész.

Korrekt és működik,csak ajánlani tudom.
Itt látsz egy pontos leírás akár.

(#50) reliabili válasza foodlf (#37) üzenetére

reliabili
(újonc)

hű, ez a két gép alma és körte :)
tök más, össze sem lehet hasonlítani, nézd meg konkrétan a paramétereit.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.