Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) VaniliásRönk válasza dezz (#50) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Konfiguráltam amit lehetett.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#52) Kendek válasza dezz (#50) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah én is konfiguráltam benne mindent, utánna olvastam amennyire csak lehetett de nem lett stabil sehogy sem. A CrystalCPUID-ot viszont mindenhol ajánlgatták, és miután megvolt, hogy hogyan kell auto csendben indítani bootoláskor teljesen jó volt.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#53) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó, hát lehet, nem zárom ki, de csodálkozom rajta. (Egy "hülye" kérdés, mint last resort: ugye letiltottátok a C'n'Q-t a BIOS-ban?)

(#54) zed1983

zed1983
(őstag)

tényleg szép a billentyűzet :K

(#55) Kendek válasza dezz (#53) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Természetesen én letiltottam. Persze instabil csak akkor volt ha órajel váltogatásokra állítottam be. Hiába raktam mondjuk a fesz stabilizálási időt maxra, egy ideig jónak tűnt aztán megint restart. Már nagyon ideges lettem a végére úgyhogy lemondtam erről a progiról amúgy sem frissítik. Igaz már a CrystalCPUID sem érdekes, helyette max a K10STAT-ot tudnám használni de nem szükséges, a Phenom II-t sokkal frankóbban be lehet állítani.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#56) VaniliásRönk válasza dezz (#53) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Persze, mindennel megpróbálkoztam amivel lehetett, mert a CrystalCPUID nem tetszett annyira.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#57) orbano válasza KicsiUbul (#48) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

DiNovo media desktop laser-hez képest nem tudod milyen? nekem az az etalon :B

A vér nem válik VAZZE!™

(#58) waverider

waverider
(senior tag)

jól néz ki a Logitech Illuminated bill, de sem az ára, sem a vezeték nem nyerő
anno az IBM XT szgépemhez volt a géphez tartozó IBM billentyűzet.
a billentyűk felületén a betűk valamilyen foszforeszkáló anyaggal voltak bevonva.
a nappali világosság után még fél éjszaka világitottak.
ha kicsit többet ült az ember a monitor mögött éjszaka, akkor még hajnalban is láthatóak voltak a foszforeszkáló feliratok. persze az évek használata során a nagyjuk lekopott.
a mai tartós billentyűfelirat rögzitő anyagok alá miért nem lehet ilyen festéket tenni, ilyen fixni-faxni vezetékes megoldások helyett?
valószinű nem lenne szükség vezetékes megoldásra akkor sem, ha csak egy aksit tennének a billentyűzet teljes hosszában az aljára...
hm? :F

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.