Konfiguráltam amit lehetett.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Konfiguráltam amit lehetett.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Jah én is konfiguráltam benne mindent, utánna olvastam amennyire csak lehetett de nem lett stabil sehogy sem. A CrystalCPUID-ot viszont mindenhol ajánlgatták, és miután megvolt, hogy hogyan kell auto csendben indítani bootoláskor teljesen jó volt.
<-ƘƘ-> Rendszerment
Jó, hát lehet, nem zárom ki, de csodálkozom rajta. (Egy "hülye" kérdés, mint last resort: ugye letiltottátok a C'n'Q-t a BIOS-ban?)
Természetesen én letiltottam. Persze instabil csak akkor volt ha órajel váltogatásokra állítottam be. Hiába raktam mondjuk a fesz stabilizálási időt maxra, egy ideig jónak tűnt aztán megint restart. Már nagyon ideges lettem a végére úgyhogy lemondtam erről a progiról amúgy sem frissítik. Igaz már a CrystalCPUID sem érdekes, helyette max a K10STAT-ot tudnám használni de nem szükséges, a Phenom II-t sokkal frankóbban be lehet állítani.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Persze, mindennel megpróbálkoztam amivel lehetett, mert a CrystalCPUID nem tetszett annyira.

DiNovo media desktop laser-hez képest nem tudod milyen? nekem az az etalon 
A vér nem válik VAZZE!™

jól néz ki a Logitech Illuminated bill, de sem az ára, sem a vezeték nem nyerő
anno az IBM XT szgépemhez volt a géphez tartozó IBM billentyűzet.
a billentyűk felületén a betűk valamilyen foszforeszkáló anyaggal voltak bevonva.
a nappali világosság után még fél éjszaka világitottak.
ha kicsit többet ült az ember a monitor mögött éjszaka, akkor még hajnalban is láthatóak voltak a foszforeszkáló feliratok. persze az évek használata során a nagyjuk lekopott.
a mai tartós billentyűfelirat rögzitő anyagok alá miért nem lehet ilyen festéket tenni, ilyen fixni-faxni vezetékes megoldások helyett?
valószinű nem lenne szükség vezetékes megoldásra akkor sem, ha csak egy aksit tennének a billentyűzet teljes hosszában az aljára...
hm? 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.