Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sicilian

Sicilian
(őstag)

200 euro :F . Ettől senki ne várjon csodát.
De a nagytesók baromi jól szólnak... :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#2) elefant válasza Sicilian (#1) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

egyetértek.

a nagytesók kurvajók, de ez egy kicsit kevésnek tűnik elsőre.

(#3) wolfnet

wolfnet
(lelkes újonc)

maradunk a logi 5.1 nél :D:DD nem is annyira drága már, és gyönyörűűű (: :D

(#4) Integra

Integra
(Jómunkásember)

anno kipróbáltam egy profi yamah hangprojektort, és tényleg fasza.
aztán vettem egy komolyabb 5.1-es rendszert és a hangprojektort gyorsan elfelejtettem.
:)

(#5) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Ha mobiltelefonba integrálják, jó lesz a rajos hvcs-knek. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A fizikát nem lehet megváltoztatni, senki ne várjon egy ilyen cucctól csodát.

(#7) szuper-t válasza Tomate (#6) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

+1

Hozzá tenném a tv-kben használatos hangszóróktól minden jobb :DDD
Érdekelne a hangja meglepően itt a valós teljesítményt írták rá:O
x*10W + 2*15W sub

(#8) dabadab válasza Tomate (#6) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"A fizikát nem lehet megváltoztatni, senki ne várjon egy ilyen cucctól csodát."

Azert mondjuk egyaltalan nem lehetetlen, hogy terhangzasban tobbet nyujt, mint egy otletszeruen, lakberendezesi kompromisszumokkal felpakolt hangsugarzoju, hasonlo kategoriaju 5.1-es rendszer.

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#9) Tomate válasza dabadab (#8) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az lehet, de egy normálisan kiépített rendszerrel nem fogja felvenni a versenyt. Ez akkor inkább azoknak ajánlott, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni és bajlódni az 5 hangfal elhelyezésével.

(#10) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem egy ultra nagy hasítás, de nekem otthon a Samsung CRT tévém is tud térhangzást, legalábbis érzésre OLYASMI, ennél biztos gyengébb és ugye az 5.1-nél tuti nem jobb, de mégis csak egy hangfal és nem öt. Persze nem vennék ilyet, de azért nem hülyeség.

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#11) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt beépíteni a sony a tvkbe szerintem jó lenne.

(#12) dabadab válasza Tomate (#9) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"egy normálisan kiépített rendszerrel nem fogja felvenni a versenyt."

Es olyat hol latni, mozitermeket leszamitva?... Kb sehol sem. (Meg azert az arabol is latszik, hogy nem azok ellen kuldi a Sony.) Egy polcra meg ide-oda felpakolt 5.1-es Logitech vagy egybehazimozit viszont siman verhet.

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#13) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Azért kíváncsi lennék rá, hogy "ennyiért" mit tud :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#14) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az ár barátságos, reméljük hogy tud is valamit és akkor best buy pl egy PS3 mellé :).

Aurea mediocritas

(#15) madgie válasza dabadab (#12) üzenetére

madgie
(VIP)

Én például falra mászom az átlagos (Cinema City, stb) mozihangzástól, túlvezérelt, agyon basszusolt izé az egész, a beszédet alig értem, biz isten jobb, ha feliratos, azt legalább el tudom olvasni :D

[ Szerkesztve ]

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#16) proci985 válasza dabadab (#12) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért a logik meg az egybeházimozik annyira nem jók (nagyrészt). bár ha a boomos hangzás a lényeg, akkor a hasonló árú 5400as ellen esélye se lesz ennek a rendszernek.

tény, hogy egy külön subos erősítős rendszer minimum másfélennyiből jön ki, de lesz különbség.

a virtuális térhangzás meg annyira jó a tvjkben, hogy két hete az Avatar nézése közben nekiálltam hiányolni az Onkyomat.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#17) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

a Mediamarkt -be már láttam ehhez hasonló megoldású 3D hangszórót de valami 100 akármennyi volt :K

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#18) Isee válasza Quan-Chi (#17) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

És nekem volt szerencsém egyszer hallani is ilyet, de ahhoz képest, hogy mennyibe kerül, egyáltalán nem ájultam el tőle :N

Sokkal jobbra tartok hasonló árban egy 5.1-es vagy 7.1-es hi-fi hangfalszettet :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#19) Dassler válasza dabadab (#12) üzenetére

Dassler
(őstag)

nálam :D de még az sem ideális, de a körülményekhez képest nem rossz. Mondjuk nem is 200 dolcsi volt, hanem sokszorosa

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#20) Dassler válasza proci985 (#16) üzenetére

Dassler
(őstag)

inkább minimum 10x ennyiből.... 200-300 dolcsiért max. 10-15m jóféle hangfalkábelt veszel...

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#21) Vidala

Vidala
(senior tag)

TV hangszóró tuningnak éppen jó lehet :)

CoVboy Forever!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.