Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Képek alapján nem rossz ....

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#2) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem rossz. Gondolom full műanyag, csak fémes hatású...

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#3) FRENK1988 válasza plus44 (#2) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is ez jött le a képek alapján

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#4) Gergo88 válasza plus44 (#2) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

Az még önmagában nem is lenne baj, csak sokszor gagyi festéket használnak ami lekopik.

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#5) Gabesz84 válasza plus44 (#2) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

fém.
nekem a kistesója van R0 és hasonló felépítésű, csak nem érintőkijelzős.
Amúgy ez az április vicces mivel amazonon már legalább 1 hónapja kapni...

(#6) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Na igen, már a Samsung oldalán is fenn van. Kár hogy itthon nem nagyon lehet hozzájutni a Samsung lejátszókhoz, mert szerintem igen jó minőségűek, és a támogatás is jó hozzájuk, pl firmware frissítéssel sok plusz funkció bekerül utólag. Nekem egy P2-es van, már két éves, esett már le betonra a kezemből. Semmi baja, csak a festés kopott meg a sarkainál, ott szépen látszik a fém. Régen az edigital forgalmazott Samsungokat, de sajnos már náluk sincs.

Laci

(#7) plus44 válasza Gabesz84 (#5) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fém? Nocsak...

Mondjuk ahhoz képest elég olcsó... :U

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#8) Gabesz84 válasza Gusztáv (#6) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

A lejátszók minősége mint anyagban mint hangban tényleg egész jó, viszont a jelenleg hozzá adott EmoDio nevű szoftvernek álcázott förmedvény egy rakás szar (még jó hogy nem kötelező használni, mert pendrive módban is megy, meg media player is kezeli).

én is kénytelen voltam amazonrol rendelni az enyémet, mert hivatalosan tényleg nincs itthon samsung mp3 lejátszó forgalmazás, 1 boltot találtam, ott meg drágább mint amazonrol postával :)

[ Szerkesztve ]

(#9) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Kozmixtól jött a cím? :)

Bazinga!

(#10) zola0601 válasza Viktor77 (#9) üzenetére

zola0601
(kvázi-tag)

Hangerőt? - Még, még!
Fényeket? - Még, még! :)) :DDD

Üdv: Zoli

(#11) Gusztáv válasza Gabesz84 (#8) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Na igen, én is Media Player-el használom. A saját progit meg csak frissítésre. Ha amazon-ról rendelsz arra van garancia?

Laci

(#12) Gabesz84 válasza Gusztáv (#11) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

1 év van rá, azt nem tudom hogy Magyarországon érvényesíthető-e, mert samsungos garipapírt nem adtak hozzá.

Amúgy a firmware frissítés is vicces, mert EmoDio nem volt hajlandó frissíteni, és sehol nincs leírva hogyan kell. Végső próbaként csak felmásoltam a player gyökerébe és ujraindítás után befrissítette magát, szóval most már tudom hogy semmire sem kell az EmoDio.
Mondjuk arra még kíváncsi lennék, hogy a datacast az szerintük mi, mert azt még nem sikerült a playerre másolni...

[ Szerkesztve ]

(#13) Gusztáv válasza Gabesz84 (#12) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi a választ. Még lenne 1 kérdésem, nézegettem a lejátszókat de mindegyiknél azt írja, hogy csak USA-n belül szállítható. Hogy lehet Magyarországról rendelni?

Laci

(#14) Gabesz84 válasza Gusztáv (#13) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

amazon.de-t nézd, vagy amazon.co.uk-t. Innen lehet rendelni Magyarországra, de nem minden beszállítótól. Amihez az van írva hogy az amazon a beszállító, azt szerintem 99% hogy tudják szállítani Magyarországra is.
Mondjuk az a szívás, hogy van 1-2 bolt akik árulnak amazonon és olcsóbbak mint amazon-tól direkt rendelve, de sajnos nem szállítanak ide...
Szóval nem feltétlenül éri meg onnan rendelni, de ugye ha nálunk nem kapható, akkor sok választás nincs, esetleg még a pixmania, de onnan én nem merek rendelni, mert elég sok rosszat hallottam róluk.

(#15) Gusztáv válasza Gabesz84 (#14) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Kösz, néztem én is amazon.co.uk-t, de sajna ott sokkal kisebb a választék :( . Mondjuk egyik ismerősöm most megy ki USA-ba, lehet hogy megkérem hogy hozzon nekem egy lejátszót. Nézegettem őket és a Zune HD nagyon szimpinek tűnik és az ára is baráti.

Laci

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.