Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) Paul119 válasza Egzee (#100) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azokból már kispóroltak mindent nem érné meg hamisítani :DDD :D

(#102) Lewzke válasza szuper-t (#96) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

"Időskori makuladegenerációs betegségben (AMD) szenvedő pácienseknél feltűnően gyakori a szérum megemelkedett homocisztein-és/vagy alacsony B12-vitamin szintje"
Talán ez váltotta ki . :(

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#103) Prof01 válasza Paul119 (#72) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

LOL :DDD

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#104) D1Rect válasza Egzee (#100) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Trú, mostantól tudjuk, hogy soha nem tudni mi van az Intel dobozban.

Milyennapvan?

(#105) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért lenne hamisítvány? Procit nem kaptak, csak dobozt... Szóval csak a doboz van hamisítva. :))

[ Szerkesztve ]

(#106) Sebibalu

Sebibalu
(tag)
LOGOUT blog

Intel Surprise :D :D

Mórickát megkérdezi a tanárnő informatika órán: - Móricka, szerinted a modern technológia felváltja majd a papírt? - Nem tudom tanárnő, de az biztos, hogy furcsa érzés lenne egy iPhonnal kitörölni...

(#107) Cclone válasza AXisBOLD (#76) üzenetére

Cclone
(lelkes újonc)

:Y Ez nagyon durva! :W

Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K

(#108) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha már meglepi [link] :DDD

(#109) AXisBOLD válasza Paul119 (#108) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez nagyon szar :(

Aurea mediocritas

(#110) Paul119 válasza AXisBOLD (#109) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

követem a sün példáját és én is lemászok a drótkeféről :D

(#111) harlyngton

harlyngton
(lelkes újonc)

Még felhívnám a figyelmet az igen részletes használati útmutatóra is...

Nem jó hülyékkel vitatkozni, mert ha lemész a szintjükre legyőznek a rutinjukkal!

(#112) Lauda válasza harlyngton (#111) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt ugy se olvassa senki. :DDD

(#113) AXisBOLD válasza Paul119 (#110) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D

Aurea mediocritas

(#114) r-chee

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy az ilyen procik Gyűjtői Kiadások :D .

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#115) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ideje látni itt is a hírt, én már elég rég olvastam...

Hát ez elég gáz mondjuk, hogy egy ilyen üzlet nem veszi észre a fénymásolt dobozokat... :W

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#116) Perillustris

Perillustris
(fanatikus tag)

Csodálkoztam is, hogy a kedvenc kínai kajáldámban minden menühöz ajándék proci járt...

Nem túl fer, mi?

Perillustris

(#117) helkis

helkis
(PH! addikt)

dúrva, gondolom pár okos aki válott i7.re még be is rakta a gépbe, az elégett alaplapot, tápot, stb.. is téríti az újtojás?

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#118) H.Ezredes

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

ez igazán cink..... :S:S:S:S :D

► BMW 1M Coming Soon ◄ ►BMW Clubs Meeting 2012 Hungary 2012. 06. 09-17 Velence ◄

(#119) H.Ezredes válasza Sebibalu (#106) üzenetére

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez 1 drága meglepetés volt :DDD :DDD :DDD

► BMW 1M Coming Soon ◄ ►BMW Clubs Meeting 2012 Hungary 2012. 06. 09-17 Velence ◄

(#120) Lauda válasza helkis (#117) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hat aki azt beletette a lapba, eleve nem normalis.

(#121) Robi BALBOA válasza Lauda (#120) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Ez nekem is megfordult a fejemben és hidd el tudok jópár olyan figurát mutatni aki beletenne egy marék sz.rt is (ha azt adnák neki), annyira nem ért hozzá. :DDD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#122) Lauda válasza Robi BALBOA (#121) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az addig oke, hogy nem ert hozza, ez nem is lenne baj. De akkor miert nem bizza masra? :DDD

(#123) RepeatSector

RepeatSector
(senior tag)
LOGOUT blog

NA EZ DURVA!!!!
én is voltam már hamisítás áldozata anno az sd ramokkal kingston sd matrica széria szám szépen 133mhz papiron tökéletes csak amikor a gépbe raktam 100mhz meg vmi kínai vacak visszavittem de nekem nem cserélték ki mert hogy működik a cucc :F

(#124) hackeeeee válasza Lauda (#120) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Elvileg volt olyan, aki beletette...

Szal nem tom. Hát erre én is kíváncsi lennék h téritik e, de akkor is gáz, hogy ez üzlet nem vesz észre ilyesmit...

(#125) FRENK1988 válasza hackeeeee (#124) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

te már mikor kitetted a blogodban a hirt.
Amúgy meg egy cég se nézni meg hogy mit kap csak hogy a szállítólevélen mi szerepel és cu. Nem foglalkoznak már a vásárlókkal :(((

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#126) menalcas válasza hackeeeee (#124) üzenetére

menalcas
(őstag)

Na most, aki i7-et vesz és maga teszi bele a lapba, de nem ismer fel egy sima fém lapot az megérdemli szerintem, vagy azért mert nagyon okosnak hiszi magát, vagy azért mert tudta magáról hogy tök hülye hozzá mégse bízta másra :U

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#127) hackeeeee válasza menalcas (#126) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nézd...Nem mindenki olyan okos, hogy most jajjistenem ez biztos jó. Ha nagy örömmel vennél végre magadnak olyan cuccot amit lehet régőta szeretnél, lehet te sem néznéd, csak raknád össze, hogy mennyen már végre...

Mellesleg, lehet más is benézte volna, hiába ért hozzá, nem mindenki forgatja körbe 10szer a procit. Lehet bármit mondani, mert ahhoz képest felülről nem nagyon látszik, alúról van a gáz, a súlyát meg nem tudom, amúgyis ez az üzlet részről is egy vicc, hogy elvből síma fénymásolt dobozt nem vesznek észre, és ki is postázzák...

@Frenk: Jaja, azért is írtam, hogy jó végre itt is olvasni hírként.

[ Szerkesztve ]

(#128) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Pénzhamisításról már hallottam, de proci hamisításról, most hallok először! Így egész viccesen hangzik, de ha én is vettem volna, biztos nem kacagnék!! :U

(#129) menalcas válasza hackeeeee (#127) üzenetére

menalcas
(őstag)

Igen ez vicc, alapvetően ott nagyon gáz hogy nem vették a boltban ezt észre, nem kis mulasztás.

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#130) Balika911 válasza hackeeeee (#127) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Azért a műanyagdarab hűtő helyett és a blank kézikönyv már önmagában is khmm... intő jel. Ha valaki ért hozzá, akkor kapásból kiszúrja, hogy nincs rajta a műanyag védőlemez, de a bevágások hiányából felülről is észreveszi, hogy ez nem kóser. Ezeket nem kell nézni, mert annyira ordítanak, hogy akinek nem tűnik fel, az még egy darab krumplit is betolna a foglalatba, ha inteles dobozban érkezik. Mármint fénymásoltban. :)

[ Szerkesztve ]

(#131) Shono

Shono
(fanatikus tag)

hehehehehe sírok annyira hehehehe :C

(#132) Oliverda válasza Boxi88 (#128) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pedig nem újdonság. A régi Pentium "1" CPU-kat is hamisították. A kerámiatokra rászitázott feliratot könnyen el lehetett távolítani és mivel akkoriban még jumper-ekkel kellett beállítani minden alaplapot, így amelyik CPU ment egy szorzó lépcsővel feljebb azt el lehetett adni magasabb órajelűnek.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#133) moha21 válasza Oliverda (#132) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, de azok legalább mentek, meg volt lábuk. :))

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#134) Boxi88 válasza Oliverda (#132) üzenetére

Boxi88
(őstag)

az komoly!!! nem is hallottam róla.... :F

(#135) Tomcat válasza Oliverda (#132) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Nekem is volt egy ilyen polírozott P1-166-om ami valójában P1-133 volt a szériaszám alapján, de leleményes kereskedők kicserélték a feliratot 166-ra. Mondjuk az a proci simán ment 166-on alapfeszültséggel anno, nem úgy mint a hírben szereplő "dummy" proci. :)

Tomcat

(#136) Robi BALBOA válasza Lauda (#122) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Mert ők azt hiszik, hogy értenek hozzá, mert voltak kétszer a számtek teremben meg háromszor a számtek boltban, és pont láttak egy gépet miközben szerelték és úgy gondolják, hogy ennyit ők is meg tudnak csinálni, ja persze és a végén oda lyukadunk ki, hogy agp-s vga helyett vesz pci-e és nem belevaló procit a régi gépbe és mindenki hülye csak ő nem. :DDD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#137) Oliverda válasza Boxi88 (#134) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

..hát ha a 88 a neved után a születési éved akkor nem is csodálom.:D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#138) angyalpc2

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

úgy 10 év múlva ez a hamis processzor kurva drága lesz :)

a gyűjtők egymást fogják túllicitálni XD

Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny

(#139) Boxi88 válasza Oliverda (#137) üzenetére

Boxi88
(őstag)

igen, a születési évem... első gépem egy Intel Pentium II volt 400mhz-es procival... úgyhogy az azelőtti korszak kieső számomra... kivéve amit a suliban tanítottak arról a korszakról (bár az édes kevés volt :P ) tehát ezért volt nekem ez új hír :K

(#140) Lauda válasza hackeeeee (#124) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Siman el tudom kepzelni, h vannak akkora idiotak, aki meg ezt is beleteszi a lapba. :O :DDD

(#136) Robi BALBOA Vannak ilyenek, nem is kevesen. Addig nincs is problema, amig csak sajatjat teszi tonkre, de legtobbszor fokozzak a dolgot azzal, hogy elmennek ide-oda segiteni. ;]

[ Szerkesztve ]

(#141) Cane válasza Lauda (#140) üzenetére

Cane
(őstag)

pedig vannak ilyenek! pl. ez is egy profi agysebész volt: :C

link

▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

(#142) Tomcat válasza Cane (#141) üzenetére

Tomcat
(őstag)

Ez mekkora idióta! :W

Tomcat

(#143) AXisBOLD válasza Cane (#141) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

neeeeeeeeeeeeeeeeee :W

nem hiszem el hogy van ilyen idióta a világon :O

Aurea mediocritas

(#144) hackeeeee válasza Cane (#141) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez nagyon régi cucc... :D

Ennél már csak az a durvább, amikor le van fényképezve a doboz, hogy, hogy ért oda az átvevőhöz, és milyen állapotban volt benne a kártya. Csak nem találom, ha valaki tudja mire gondolok, és meg van neki, max linkelje ide. Azt is érdemes... :DDD

(#145) Paul119 válasza Cane (#141) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

loool :DDD ,ezt kipróbálom én is .. hátha betudom gyömöszkélni a gtx280 asomat a laptopomba :D

(#146) Lauda válasza Cane (#141) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A hulyesegnek tenyleg nincsenek hatarai... :Y :C

(#145) Paul119 Vagy inkabb forditva. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#147) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

azért a "proci" megnézése nélkül,a "hűtőről" is gyanús lehetett volna,hogy biza' turpisság van a dologban.

(#148) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez nagy:D:D:D:DDD

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#149) stileboss

stileboss
(újonc)

Uhh mik vannak. mondjuk szerintem hamar lebukosá válhat a dolog...

(#150) CoDWaW07

CoDWaW07
(senior tag)

a hideg kirázott amikor meg fordította a procit:DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.