a gyártási darabszám korlátozás talán beismerése lehet annak, hogy: 1. drága 2. nem annyira fogy a G1 sem mint remélték
{ remélem nincs igazam }
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
OPiiPO
(tag)

runner 125
(PH! nagyúr)
Komoly gép.
Áráról tudni valamit?
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
900-1000$ között, kitobival.
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

runner 125
(PH! nagyúr)
Köszi.
Mostani árfolyammal az borsos.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Degeczi
(PH! addikt)
bevezető árként még elmegy
ha már olyan $700 körülire csökken, annyit a mostani árfolyamon is megérne
ráér még a jövő februári MM akcióig 
az ideiben részben pont azért nem vettem meg a G1-et, mert egy ilyen kis mindenes gépnél már fontos a videó, ill. drága lett volna hozzá a tele. Ehhez viszont már 14-140 jár majd, amivel ha jó minőséget ad, tényleg itt az ideális nyaralógép
Örömmel várom a GH-1-et. Sajnos, türelmem nem határtalan.
június?
Azt hiszem, június 10-ig várok.

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.
sztem meg fog akkorra jelenni de az ára az brutális lesz, kijön belőle egy alap DSLR és egy alap HD kamera.

philoxenia
(MODERÁTOR)
De az két cucc ennek minden hátrányával. /Persze minden előnyével is.../
egy f3.5-ról vagy tudomisén mennyiről indulő obi setétben milyen mozgófelvételeket fog készíteni?

Degeczi
(PH! addikt)
sötétben egy camcorder is felejthető eredményt ad (hiába a jobb fényerejű objektív, ha a mini érzékelő rosszul viselkedik kevés fényben)
még kimondottan sötét sem kell, átlag szobai megvilágítás mellett is csalódásra lehet számítani
ha vmire, videófelvételre aztán végképp alapszabály, h "fényt, még több fényt"
na de az csak számít, hogy az (alap HD) videokamerám f1.8-ról indul. persze, kicsi érzékelője van, de lényegesen jobbak a felvételek mint fényképezővel ugyanott, ugyanakkor készített próbálkozások (nyilván nem Canon 5D MkII-ről van szó...).

philoxenia
(MODERÁTOR)
Sokféle módszerrel készíthetsz videót. Ha például MJPG a formátum, akkor még kockánként is jobban javíthatóak a képek szükség esetén...
A GH1-re tehetsz egészen fényerős obikat is, a megszokottól nyilván eltérők lesznek a videók, bizonyos szempontból jobbak is lehetnek, bizonyos szempontból rosszabbak is, sok múlik nyilván majd a szoftveren is....

Degeczi
(PH! addikt)
nem tudom, nekem csak rossz tapasztalatom van beltérben videokamerákkal, hiába a névleg jó fényerő
mindenesetre majd kiderül, mire képes ez a Pana
Nagy a gyanúm, hogy májusra itt lesz, és valóban brutális, sőt bestiális árban.
Dühöngeni?
Fejszével menni a világba?

[ Szerkesztve ]
Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.