Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) OPiiPO

OPiiPO
(tag)

a gyártási darabszám korlátozás talán beismerése lehet annak, hogy: 1. drága 2. nem annyira fogy a G1 sem mint remélték
{ remélem nincs igazam }

(#2) runner 125 válasza OPiiPO (#1) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Komoly gép.
Áráról tudni valamit?
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#3) Jhonny06 válasza runner 125 (#2) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

900-1000$ között, kitobival.

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#4) runner 125 válasza Jhonny06 (#3) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Köszi.
Mostani árfolyammal az borsos. :(
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#5) Degeczi válasza runner 125 (#4) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

bevezető árként még elmegy
ha már olyan $700 körülire csökken, annyit a mostani árfolyamon is megérne

ráér még a jövő februári MM akcióig :)

az ideiben részben pont azért nem vettem meg a G1-et, mert egy ilyen kis mindenes gépnél már fontos a videó, ill. drága lett volna hozzá a tele. Ehhez viszont már 14-140 jár majd, amivel ha jó minőséget ad, tényleg itt az ideális nyaralógép

(#6) Athanáz9

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Örömmel várom a GH-1-et. Sajnos, türelmem nem határtalan.
június?
Azt hiszem, június 10-ig várok.
:F

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

(#7) rumos14 válasza Athanáz9 (#6) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem meg fog akkorra jelenni de az ára az brutális lesz, kijön belőle egy alap DSLR és egy alap HD kamera.

(#8) philoxenia válasza rumos14 (#7) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

De az két cucc ennek minden hátrányával. /Persze minden előnyével is.../

(#9) rumos14 válasza philoxenia (#8) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egy f3.5-ról vagy tudomisén mennyiről indulő obi setétben milyen mozgófelvételeket fog készíteni?

(#10) Degeczi válasza rumos14 (#9) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

sötétben egy camcorder is felejthető eredményt ad (hiába a jobb fényerejű objektív, ha a mini érzékelő rosszul viselkedik kevés fényben)

még kimondottan sötét sem kell, átlag szobai megvilágítás mellett is csalódásra lehet számítani

ha vmire, videófelvételre aztán végképp alapszabály, h "fényt, még több fényt"

(#11) rumos14 válasza Degeczi (#10) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na de az csak számít, hogy az (alap HD) videokamerám f1.8-ról indul. persze, kicsi érzékelője van, de lényegesen jobbak a felvételek mint fényképezővel ugyanott, ugyanakkor készített próbálkozások (nyilván nem Canon 5D MkII-ről van szó...).

(#12) philoxenia válasza rumos14 (#11) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Sokféle módszerrel készíthetsz videót. Ha például MJPG a formátum, akkor még kockánként is jobban javíthatóak a képek szükség esetén...
A GH1-re tehetsz egészen fényerős obikat is, a megszokottól nyilván eltérők lesznek a videók, bizonyos szempontból jobbak is lehetnek, bizonyos szempontból rosszabbak is, sok múlik nyilván majd a szoftveren is....

(#13) Degeczi válasza rumos14 (#11) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

nem tudom, nekem csak rossz tapasztalatom van beltérben videokamerákkal, hiába a névleg jó fényerő

mindenesetre majd kiderül, mire képes ez a Pana

(#14) Athanáz9 válasza rumos14 (#7) üzenetére

Athanáz9
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagy a gyanúm, hogy májusra itt lesz, és valóban brutális, sőt bestiális árban.
Dühöngeni?
Fejszével menni a világba?
:W

[ Szerkesztve ]

Grazie, Roma! - A World Word-je vagyok! - Lumix G1 volt-nincs. De ha szép nőt kísérek, többet fotózok. Kérdezek mindig, mindenáron! Akit érdekel Róma városa, annak válaszolok: fotó (szervizek), filmek, boltok, könyvtárak, notebookok Rómája.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.