tetszetős külső, puritán belsővel. lehet inkább egy cm elitet ajánlanék helyette.
amúgy ebbe fejjel lefelé kell beszerelni a tápot?
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#1) DeltaPower

tetszetős külső, puritán belsővel. lehet inkább egy cm elitet ajánlanék helyette.
amúgy ebbe fejjel lefelé kell beszerelni a tápot?
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Az eleje nem tetszik
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
A talpazat felé álló ventivel beszerelt tápot nem hiszem hogy sok friss levegővel tudná ellátni a venti, ha nincs neki honnan fujni.
Kérdésedre a válasz:
IGEN
Family Guy Online - Closed Beta

-Nekem tetszik, kicsit Darth Vader-es... 
Nem néz ki rosszul, csak kicsit fapad a bele.
Jó áron lehet kellene.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Drága, csúnya és fapad... 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Szerintem annyira nem rossz, viszont kb 12-13e Ft-ert már inkább majdnem Three Hundred...
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
ehhez sztem ez az árcédula kicsit felélőtt...
www.keytar.hu - improve yourself
Nem készült véletlenül több fénykép a házról? Be lehetne tenni a cikkbe.
Az eleje alig látszik. 
Milyennapvan?
Pontosan...
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Elég egyzserű belső, igaz 60dolcsiért megéri, kábé CM690 árán lesz kapható?
Akkor milyen lesz a One Hundred? ![;]](/dl/s/v1.gif)
alba gu brath

a méretek lemaradtak 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Ezt a belsőt másolnák már... esetleg tápot meg a hdd cage-eket lehetne egy szintbe hozni.
Fan of 2nd order harmonics since 2010

A hatterben milyen 750-es Antec tapok vannak?
60$-ért elég jó kis cucc!
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

Ha megnézed rendesen a képet, akkor egyértelműen látszik, hogy bi-direkcionális a tápfelfogató csavarok helye. Gondoltak pár szegényebbre, akinek még esetleg 8cm-es ventillátorú tápja van. Bár annak meg teljesen mindegy úgyis, hogy merre felé áll. 
Vélemény:
Elég masszívnak néz ki, bár nekem kicsit rövidnek tűnik, de ez lehet a nem megfelelő fotó hibája. Az eleje tényleg enyhe sztárvársz fíling, mekem a TIE-vadászok szárnya ugrik be
A felül levő 14cm venti (ki a rák talált ki még egy idióta ventiméretet???) szerencsésebb lenne, ha egy kifelé kiemelkedő részben csücsülne, mert így drabálisabb hűtő esetén útban lesz. A csavaros megoldást én még mindig előnyben részesítem, így a házon keresztül is hűlnek a belső egységek legalább. Bár szerelni így nem olyan gyors. De ha meg eltörik a gyorsrögzítő, akkor meg mit csinálsz? Csavarozol!
A tetejére rakott USB és egyéb vackok jó ötlet, aki asztalba, padló közelbe rakja esetleg, neki jól jön a megemelt hely. Bár, aki meg asztalra rakja, állhat majd fel. 
Részemről egy ötös alá 
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)

Teszt mikot lesz?

Hát, attól hogy Antec, attól még biztos nem venném meg. A belseje rémesen egyszerű, a külseje meg csúnyácska. Sok ház van, ami ki sem kerül a computexre, pedig szebb, jobb, olcsóbb mint ez. Ez felejtős...
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Hát ez a ház aztán nem valami dizájnos, viszont jó a megoldás miszerint a lap kiszerelése nélkül lehet hűtőt cserélni, de más pozitívumot nem tudok mondani...
Meg mondjuk belül szórhatták volna feketére.
valahogy dupla...
[ Szerkesztve ]

Ennyiért szerintem megéri.
Szép is lehetne. De remélhetőleg minőségi, nem papírvékony, ujjelvágó, beremegő lemez.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

De remélhetőleg minőségi, nem papírvékony, ujjelvágó, beremegő lemez.
Eleje/hatulja/alja/tetejenek az oldalaval erintkezo reszenek a perforalasa egy az egyben ugyanaz, mint a Gigabyte/CM hazake. Pl. GB Triton, CM Centurion 534
Ugyhogy nem lennek meglepve, ha ugyanarrol a gyartosorrol esik le, mint azok.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?