Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes... Nem vagyok híve ebben a kategóriában az érintőképernyőnek, felesleges felárat okoz.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#2) Chaser válasza bartucc (#1) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én el tudnám viselni:)

Eladó Dell Latitude E4300 5hó garanciával 90k! P9400/6GB ram/160GB 7k2 hdd/webcam érd: pm vagy apróban

(#3) on

on
(újonc)

Szerintem bőven beleférne, ha nem tabletekké alakítanák ezeket a gépeket, hanem maradnának sima netbookok, notebookok érintőképernyővel. Szerintem a tablet nem túl hasznos dolog - már a széles tömegek igényeit tekintve. De néha én is azon kapom magam, hogy egy-két weboldalon vagy fotómutyogató programban sokkal könnyebb és királyabb lenne egyszerűen csak a képernyőre bökni, mint a touchpadot masszírozni. Az emberek úgyis rákapnának erre, mert egyre inkább elterjed majd az érintés igénye az okostelefonok miatt.

(#4) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Engem nem vonz az érintőképernyő és szerintem elég szűk réteget céloznak ezzel.

Samsung Galaxy S 2.3.4 JVQ (Darky's V10.2.2) / DarkCore 2.9.3

(#5) sutszi

sutszi
(senior tag)

Üdv!

Szerintem néha nem jönne rosszul az érintőképernyő...De könyörgöm, mi a frásznak erőltetik ezeket a gyenege(1.3Ghz-es) Atomokat?!?!?! Egy N280-ba belahaltak volna?! :W :W :W

(#6) fabicska

fabicska
(tag)

Még az 1,66GHz-es N280 is édeskevés lenne ehhez a géphez, főőőleg ha valaki windows 7-et rak rá, ahogy ajánlják.
Namost tényleg, de mi van, ha valaki windows 7-et tesz rá, és ezt a **** 1,33GHz-es valamit?
Röhely...
Windows 7-re egy kétmagos atom (330) lenne a beugró, még a starter változathoz is.
fabicska voltam...

***LG Optimus GT540 - Android 2.1 Black ROM by: Joestone***

(#7) orbano válasza fabicska (#6) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

lesz a win7.nek könnyvített, netbook verziója. gyanítom abban kevesebb szolgáltatás, grafikus effekt és miegymás fogja fárasztani a központi egységet.

a lényeg inkább az, hogy milyen chipsetet, és főleg milyen VGAt pakolnak bele...

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™ - Sony Vaio P31ZK/W netbook eladó!

(#8) orbano válasza sutszi (#5) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem, de aki odavan a tapizásért, msot megveszi ezt és kompromisszumot köt. aztán fél évre rá kijön a kétmagos "brutál" atommal is, és akkor majd jól lecseréli, az Asus meg majd dörzsöli a tenyerét...

(#9) orbano válasza bartucc (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

miért? kategória függő, hogy egy számítógépen kényelmes-e érintést használni? szerintem pont egy ilyen kis fiszfaszon, miniatűr billel és tapipaddal kiált a dolog érintésvezérlésért. tesómank ilyen kis pics@ eeePCje van, és kívánja a touchscreent...

(#10) .mf válasza sutszi (#5) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Ha N280 lenne benne, akkor pedig 945GSE lenne mellette...
Inkább az 1.6GHz-es Z530-at rakták volna bele.

Érdekes, hogy csak 5,4 órát bír, hiszen Z-Atom és Poulsbo, valamint HDD helyett SSD van benne. Csak nem spóroltak az akkun is és csak 3-cellás került bele?!

(#11) ^Clown

^Clown
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De miért ezt a harmatgyenge procit rakják bele? Ott van az Z530, nem hiszem, hogy annyival drágább lenne...

[ Szerkesztve ]

IBM pöcökegerek | Intel Pentium matricák --> http://bit.ly/eLWpUo

(#12) foregister válasza fabicska (#6) üzenetére

foregister
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

1.6GHz-en pörög a win7, jobban mint az XP, mellé egy PS CS4 és pont elegendő arra, hogy kihúzzon gyorsan a csávából ha nem férek hozzá a desktop géphez.

Viszont az érintőképernyő miatt én is a 330-at preferálnám ebbe a kategóriába, egyébként érintőképernyő nélkül win7 + 1.6ghz-es atom bőven elég.

Az igen az nem nem

(#13) Morden24 válasza bartucc (#1) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pedig ha átforgatható a képernyő és egy "lapscreen"-t lehet belőle csinálni, akkor igencsak praktikus lenne :)

Sectumsempra - For Enemies

(#14) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nah, ezek a kütyük már megérdemlik a Windows 7 minősítést, nem mint a pendrive-ok.
Amúgy frankón hangzik a dolog, csak a nagyobb atom-mal jobb lenne lényegesen. De talán nem kell olyan sokat várni, és kijön a többi nevesebb gyártó is hasonló konfiggal, lesz változatosság, választék biztosan ebből is.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#15) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez most egészen pofásra sikeredett gameboy lett :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#16) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nem értem ezeket a butított atomokat.

én egy windel is simán elvagyok, nem hiányzik ez. viszont volt ilyen kiforgatható tabletem normális procival is, annak volt értelme, bár ott is inkább a CAD programok miatt esett jól. ezen viszont azt sem tudnám megcsinálni... majd kisül milyen fícsörök lesznek win7 alá, aztán kiderül, de én nem érzek hihetetlen késztetést a vásárlásra most...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#17) bartucc válasza Morden24 (#13) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem arra gondoltam hogy nincs értelme. Akkor kicsit máshogy: nagyon kevés embernek ér ennyit egy ilyen gép. (bár a 70-80ks atom netbookok is elkelnek, lehet ezt is viszik mint a cukrot, kitudja:)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#18) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erősebb hardverrel nem lenne rossz de így... :U

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_%28sixth_generation%29

(#19) Cyberb0b

Cyberb0b
(kvázi-tag)

Jövőre érkezik az érintőképernyős mikrohullámú sütő és az érintőképernyős feleség
:DD

[ Szerkesztve ]

♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠

(#20) SpeedR

SpeedR
(őstag)

Nem tudom miért sírtok annyira, hogy kevés bele ez a proci. Amire szánják arra bőségesen elegendő, és emellett is keveset eszik, és kevésbé melegszik. Cyrisozni meg nyilván nem ilyesmin kell.

(#21) bartucc válasza SpeedR (#20) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért mindenre Crájziszt mondjátok?:D Prociigénye nagyon átlagos pl. Inkább a GTA4-et hoznám fel példának :DDD

Atom irodai feladatokra lett kitalálva, de szívesebben fogadnám én is ha nagyobb lenne proci téren a kinálat...

(#22) SpeedR válasza bartucc (#21) üzenetére

SpeedR
(őstag)

Hát 1.3 Ghz az akkor is kevés neki, de igazad van a GTA4 jobb példa.
Irodai feladatokra minek ennél nagyobb proci? Én a laptopom általában downclockolom 600mhz-re, ha akksiról megy. Netezéshez, szövegszerkesztéshez, zenéléshez, sima avi nézéshez bőven elég így is.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.