Hjajj....mikor lesz itthon 22.000Ft egy 2,1Ghz-es?! Mert azért sztem az nem rossz befektetés.
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

Hjajj....mikor lesz itthon 22.000Ft egy 2,1Ghz-es?! Mert azért sztem az nem rossz befektetés.
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...
Olit megelőzzük! ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerk. Hopp mégsem!
[ Szerkesztve ]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

Kíváncsi vagyok ki vesz majd éppen 3 magos procit 
[ Szerkesztve ]
All Black...
Szerintem 26-28k körül kapható lesz itthon is! 3 mag nem lesz szerintem sláger!
[ Szerkesztve ]
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

Vhogy én is ezt érzem, lehet mert nem páros szám
Na mind1, egy nagyon kedvező árral talán......
én vennék, valszeg el fogom cserélni a c2d-met
extra

Indoklás?
All Black...

azért egy ilyen kijelentés előtt várnék pár teszteredményt 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Én is szimaptizálok az X3-al. Nekem nem a game a legfontosabb. A tesztek alatt kiderűl mennyire tudja a magokat energiatakarékosan használni. Lekapcsolja az összes nem használt magot vagy csak egyet tud ki-be kapcsolni. Ha valaki HTPC jellegű gépet akar összerakni, és nem árt ha néha van erő is benne, akkor annak jó választás lehet szvsz.
Nem szép, de legalább jó öreg!
teszteredményt, felesleges ![;]](/dl/s/v1.gif)
Stalker-2572: ezt inkább nem részletezném. meg amúgyis "a core 2 a jó vétel", biztos vmi mazohista lehetek, ha le akarom cserélni. 
extra

Így már érthető 
All Black...

Sok az még sajna.
dokar: én is vettem volna 22 pénzért 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Akárhogy számolom, 33k a legolcsóbb.
Szóval milyen 22k ról álmodoztok? 
http://www.muszaj.hu/

Poen miatt tuti vennek egyet.
Mndjuk nekem 90% netezesre kene.

Sztem ez csak nagyon jó áron érné meg. Ahol kevés (lesz) a két mag, ott a 3 sem sokkal jobb sztem... Meg ez a nem osztható 2vel dolog engem valahogy kissé zavar, bár ez nem számít... Azért hajrá AMD!
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
én vennék - feltéve, ha jönne ki a K9nSLI-mhez bioszfrissítés... 
Mondjuk, ha belegondolok - rosszabb nem lehet, mint egy X2... 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Ezt nekem szántad? Azt hogy most mennyi az ára, az csak egy pillanatnyi állapot. Mindig magasabb árral kezdenek, aztán eltelik egy kis idő és drasztikusan leesik . Mindig ez van.
Nem szép, de legalább jó öreg!
fél úton a 2 mag és a 4 mag között
kár, hogy a játékok nem támogatják még, a többszálúakhoz meg lehet kevés lesz (ha tényleg ilyen 2xk körül lesz az ára akkor elgondolkodtató, feltéve ha megy gyorsabb órajelen is)
True Success is Blonde
Sziasztok!
Jó lesz ez, jó lesz ez.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Más:
Arra lennék kiváncsi, hogy melyik összeállítás érné meg?:
1.
Alaplap: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
Processzor: AMD Phenom X3 8650
2.
Alaplap: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
Processzor: AMD Phenom X4 9600
3.
Alaplap: Gigabyte GA-Q35M-S2
Processzor: Intel Core 2 Quad Q6600
Melyiket válasszam?
Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z
Ez inkább ide való, itt csak flame kerekedhet belőle...
Different songs for different moods.