És vajon milyen bele lesz?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Hűtés, házak, tápok, modding » [Re:] Hamarosan érkeznek a második generációs Corsair Builder CX tápegységekHozzászólások

megint én
(őstag)
Kellemes meglepetés...
Az elmúlt időkben azok a gigabyte tápok nagyon foshányások voltak.

MMIX
(őstag)
CWT DSAII mint a régiek.
kis felüdülés a fostengerben
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

hermanyi
(senior tag)
hazai árakra leszek kíváncsi 
A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.
Ezek sem sokkal jobbak. Szintén felülspecifikáltak, de legalább kábelezésben jól állnak. Kár, hogy maradtak a Samxon kondiknál.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

Devid_81
(PH! kedvence)
210Ft-os régi $ árral átváltják nekünk júróra, majd júróból csinálnak forintot.
Konverzió ide meg oda majd felszorozzák a dátummal, és így lesz a legkisebb modellből közel 15.000 nettó.
Nah jó lehet kicsit eltúloztam.
.::www.megadanceradio.hu::.

MMIX
(őstag)
Newegg árak:
CX430,500,600 $40 $60 $70
CXV2 430,500,600 $50, $70 $80 15% drágulás sacc/kb vagy mai CX árak +2000Ft.
[ Szerkesztve ]
Barátságos árazásúnak néznek ki. Az kemény, hogy egyetlen 12 voltos ággal rendelkeznek.
Már csak az a kérdés, hogy tényleg nincs már ezeken 8 pines (6+2P) PCI-E csatlakozó? Keveslem a 2 db 6 pineset. Vagy kell molex->PCI-E átalakító?
[ Szerkesztve ]

forgonati
(senior tag)
1db 12V águk van, 30-40 ampert adnak le rajta, akkor hogy felelhetnek meg az ATX szabványnak? Vagy mit tudok rosszul? Úgy emlékszem a VX450 sem kapta meg at ATX minősitést pont emiatt.
[ Szerkesztve ]
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
Remélem, hogy ezek már nem a hulladék noname kondikészlettel lesznek telepakolva...
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Ha az előző CX család színvonalát hozzák, akkor sok jót ezekről sem kell írni. 

csib41
(fanatikus tag)
tuti nemveszek mégegyszer corsair tápot!!!
1 hónapja cicereg és kattog tőle a szivattyúm :SSS
(am cx500-am van)
[ Szerkesztve ]
Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

DNS_65
(fanatikus tag)
A TX széria is problémás, vagy azzal nincsenek ilyen gondok?
úgy gondolod AX only? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

DrJános
(fanatikus tag)
Szép és olcsó ez a CX széria.
De valahogy engem jobban érdekel, hogy a HX 450 lesz -e újra gyártva mert most nincs kis moduláris tápjuk. A 650-es meg hiába "olcsó" a hasonló teljesítményűek között azért már túl erős (és feleslegesen drága) egy netezős gépbe, vagy egy kicsivel erősebbe.
[ Szerkesztve ]
Gép a profilban. Eddigi mobiljaim: S.E.K300i => S.E.K800i => S.E.K800i ...........................Jelenleg: S.E. Live with Walkman WT19i User...................... "Hát akkor b*sszák meg ezek a b*zi trollok!" - Bocha
A VX450 is megszűnt, pedig egyik legjobb tápjuk volt, csak sajnos túl volt árazva...
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

superecneB
(őstag)
Bocsi, semmi, leesett hogy mire gondolsz 
[ Szerkesztve ]

DrJános
(fanatikus tag)
Igen sajnos. És az a vicces, hogy a VX450 több W-ot tudott leadni 12v-on mint az 550-es Chieftec tápom. Bár ez a GPS széria amúgy is tiszta gáz, főleg ha a hangját nézzük.
Gép a profilban. Eddigi mobiljaim: S.E.K300i => S.E.K800i => S.E.K800i ...........................Jelenleg: S.E. Live with Walkman WT19i User...................... "Hát akkor b*sszák meg ezek a b*zi trollok!" - Bocha

lujó55
(őstag)
Jól látom? Floppy tápcsati? 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Bizony-bizony, eszméletlen minőséget sikerült alkotniuk a VX450 személyében...
Bika is, csendes is, egyik legjobb tápegység szerintem.
hogyne, kell az a Xonar DX-nek 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
szerintem nem volt gond az árával
3éve 12e ft volt 5 év garival
az apron 12e-14e körül van 
Igazán adhatott volna a Corsair öt év garanciát ezekre a tápokra is.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

adorjant
(senior tag)
Mint laikus kérdem,ha ugyanaz a bele,akkor hogy tudják a hatásfokot növelni?
Mintha korábban azt írták volna ezekről a tápokról,hogy tudják a 80+,csak nincs meg a minősítésük.
[ Szerkesztve ]
Ki van számolva, hogy meddig bírja a kondikészlet a tápban. 
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)

MMIX
(őstag)
CWT DSAII -ből van gyári 80+ bronz verzió is. A CX V1 100% terhelésen nincs meg a 80%. Szerintem addig faragtak az eredeti CWT DSAII bélből, hogy 100% terhelésen "becsúsztak a léc alá" 79.4% lett a hatásfok a minimum 80% helyett. 20 és 50% terhelésen megvan a V1 -nek a 80% minimum hatásfok 115V-on(USA) 115V-on mérik a 80+ plecsnit. 230V-on(EU) biztos 80% fölött van végig(20%,50%,100%). Ezért nem jár hivatalos 80+ plecsni.Hardwaresecrets CX430 (V1) teszt.
Kevésbé minőségi, kevésbé hatékony, kevésbé márkás tápegység alkatrészek több hőt termelnek.(hőtermelés=veszteség)
[ Szerkesztve ]
Újan?
Mert én 1x használtan 20e-ért vettem postával együtt.
Akkor lehet, hogy átvágtak? Mindegy, nem bántam meg, jó választás volt.
sose értettem, valaki magyarázza már el, oké hogy a táp elektronikája képes leadni 28 ampert típustól függően, de hogy az istenbe megy át ezeken a cérna vezetékeken?? pillanatok alatt el kellene olvadnia..
Szerk: pont éjfél van, mért írja 1:34-nek a hsz küldését 
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

devast
(őstag)
Pl úgy, hogy egy modernebb vga-ba 2db 6pin-es csati megy bele, amin összesen van 4db 12v-os drót, meg 4db föld. És akkor még ugye létezik 8pin-es csati is. Komolyabb alaplapokba is már a 8pin-es tápcsatit raknak, ami szintúgy 4db 12V-os vezeték... szóval lehet azokon már kemény ampereket nyomni 
Kiszámolhatod, hogy egy cérna drótra jut kb 5-6 amper, szabvány szerint. Gyakorlatba meg kibírnak azok 8-10et is, ha nagyon muszáj.
A tápokra visszatérve... a gigabyte-tól nem is vártam jobbat. De, hogy már a corsair is bóvlik mellé adja a nevét... szomorú. Nekem Seasonic beles tx650-em van, 3 éves, semmi probléma vele, imádom.
[ Szerkesztve ]
Fan of 2nd order harmonics since 2010

McCoy20
(tag)
mmdms: mert 0óra1perc43mp van
Nekem is egy CX400-as (Seasonic beles) típusom van, eddig nem volt vele gond, szépen, csendben teszi a dolgát, kopp-kopp 

Milka 78
(őstag)
Bizony igaz 
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--
bizony
cf/sli kepes alaplapokon plusz kakaot lehet adni az osregi floppy csatlakozokkal 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Angel1981
(PH! addikt)
Így van - aki komolyabb konfigot állít össze, az inkább kerülje ezt a sorozatot!
Nekem 1 hónap híján 2 éves lett volna a 750-es tx tápom. Tegnap előtt hunyt el. Anno 5 év garival vettem, ma már csak két évet adnak rá... miért is? 
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

fondorlatos
(tag)
Nem sokat finomítottak a tápbelsőn (ami igazán lényeges) az előző verzióhoz képest. 
Jah tényleg, most már látom is 
devast: Az egy dolog hogy hány vezeték megy bele, nekem pölö a VGA-mon a molex-6 pin átalakító mindkét molexe egyazon mazzagra van kötve, így aztán tökmindegy hogy hány csatit teszneka vga-ra, ha ugyanonnan kapják a kraftot. Én pölö így jártam:
[link]
[link]
[link]
[link]

devast
(őstag)
Nem azért, de ha nem tartod be azt ami a használati utasításban van, akkor ne csodálkozz, hogy szétég a kábeled. Rá van írva, hogy azt a két molex-et két külön ágra kell dugni. Ha egyre dugod, ez lesz a vége.
Fan of 2nd order harmonics since 2010
Nem így van teljesen azért, az én értelmezésem szerint a manuálba úgy volt, ha mindkét 6 pines csatit molexel használom, akkor kell két külön mazagra aggatni őket, mivel egy 6pin csati van a tápomon, így gondoltam mi baja lehet.

forgonati
(senior tag)
10-re valaki?
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

Duree
(PH! addikt)
Már az elöző verziók is remek darabok voltak,de ezek még jobbak,az áruk is baráti.Rajta emberek vegyék akiknek jó és megbízható táp kell.

adorjant
(senior tag)
Köszi a kimerítő választ,akkor azért nem olyan vészes a helyzet a V1-el sem 
Nézz utána mennyit tud leadni a VX450 a 12V-os ágán...

lizRRR
(őstag)
Nekem VX-450-em van csak ajánlani tudom miőségi táp ! 1x 6 pcie + 1x 8 pice-os kártyát elbírt ez pedig (ASUS MATIX 285) volt.

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI