Háát
Érdekes minden esetre...ez a trust sosem vót' nékem bizalom gerjesztő 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
sNORh
(PH! addikt)
Nekem nagyon tetszik a design-je, és nem drága termékek 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
mit is mondanak az ilyen termékekre? 'garbage'? 
'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

Integra
(Jómunkásember)
legalább nem dobálóznak 3000000 wattokkal..
ez is valami

strike-force
(őstag)
én az első 2 kép között nem látok különbséget...... egyébként egy kaptafa az egész. 
Just realize it!
Igazad van. Lehetet volna valami nagyobb különbség egynémelyik között! De lehet akkor már drágább lenne a gyártási költség ha mindegyik más design-al rendelkezne.
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta
Don't Trust...
Apró kis zajkeltők, ebben a kategóriában csak a külcsín számít, még az abszolút hozzá nem értő is tudja ezek korlátait.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Genius-szint, de inkább alatta. Dizájnra csinosak, a hangjuk meg... Kinek mik az igényei! Nekem pl. megfelelnének, mert nem vagyok audiophil.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Azért ezek között meg az Audiophil cuccok között van van még pár lépcsőfok...
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

KMT
(PH! addikt)
"Vezeték nélküli távirányító jár hozzá"
Aztaaa, ez valami új technológia lehet. O_o
[ Szerkesztve ]
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html
Azt valaki el tudná magyarázni, hogy miért mindig a jobb oldali hangfalra kerül a hangerőállító? Nekem sokkal logikusabb, ha a bal oldalin van, hiszen a jobb kezem az egéren van, s a bal kezem szabad, hogy tudjam állítani
Persze ez egész addig nem probléma, amíg nem túl rövid a zsinór ahhoz, hogy fel tudja őket cserélni, vagy nem olyan hangkártyával van megálldva, ami nem lenne képes a két oldalt felcserélni (sajnos nekem mindkét eset fentáll
)
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano