Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hujj, hogy néznek ki ezek... :F

(#2) sTERNI

sTERNI
(fanatikus tag)

"2 megapixeles, autofókuszos szenzorral dolgozik, mely 3200x2400 képpontos képet kreál, a videók pedig akár HD felbontásúak is lehetnek."

De miért kell ezt erőltetni? 1600x1200-ról extrapolálva biztos sokkal szebben nézd majd ki. Skype-hoz meg kell a HD, sávszél se kell hozzá nagy. :U

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#3) Xirtam válasza sTERNI (#2) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Na jah! Magyar internettel HD-ban wecamozni :D

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#4) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szegények de csúnyára sikeredtek... :D
Ezeknek sose lesz szép képe, a mobilokban rejtőző 5-8-10 megapixeles szenzorok se érnek semmit, zajos a kép mert kis felületre nagy érzékelőszám jut. Ezek a felbontások csak parasztvakításra jók...

Xirtam: Nem a magyar piacra szánják őket az biztos.

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#5) forgonati

forgonati
(senior tag)

Esküszöm nem értem őket. Az az infra dolog nagyon jó ötlet, sokkal jobb mint amikor rátesznek fehér ledeket, és kiolvassza az ember szemét. Ezért nagy pirospont nekik. De abban nincs AF. Viszont a legkomolyabba amibe van AF, abból meg már kihagyták az infrát. Szándékosan szivatják a jónépet? Akinek az AF is kéne meg az infra is fontos, azokkal mi van? Hülyék ezek :W Többek közt ezért is nem vennék Geniust.

[ Szerkesztve ]

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#6) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Képminőség ott van, külsőre első tetszik csak :P

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#7) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Ezek nagyon csúnyácskák, bár ha a képminőség ellensúlyozza..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.