Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Duree

Duree
(PH! addikt)

A forma, a minöség semmit sem változott,abszolute felsökategória.Sajnos az ára tükrözi mindezt

(#2) tomika3232

tomika3232
(újonc)

Ilyen Áron...
Ilyen Csúnya?. :((
vagy csak nekem nem tetszik?

(#3) xeon.Szabi válasza Duree (#1) üzenetére

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Nekem sem formára, sem minőségre nem tűnik felső kategóriásnak. :)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#4) Z86 válasza xeon.Szabi (#3) üzenetére

Z86
(őstag)

Sajnos nagyon vacak képek vannak róla. Itt láthatod az elődöket, gondolom így már meggyőzőbb :)
Ettől függetlenül inkább egy Precision ha már Dell :DDD

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#5) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

ohhh, nekem kellene, ha lenne ennyi pénzem.. vagy még az eggyel kisebb is ;]

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#6) audi100td válasza xeon.Szabi (#3) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

nekem sem :)

[ Szerkesztve ]

(#7) manoarc

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

jó rusnya.

>> ЯeSpΞkT <<

(#8) Phvhun válasza Z86 (#4) üzenetére

Phvhun
(fanatikus tag)

Még jó hogy a hivatalos oldalon stúdióban fotózott és utómunkázott képek vannak.
Ami a cikkben van, szerintem közelebb áll a valósághoz.

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

(#9) MLaca válasza Phvhun (#8) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

ujjlenyomatokat letörölhették volna róla fotózás előtt..

http://mlzphoto.blog.hu/

(#10) Z86 válasza Phvhun (#8) üzenetére

Z86
(őstag)

Nem akarom védni a gépet, de szerintem azok a képek éppen hogy messze állnak a valóságtól. Mozgóképen talán jobban látszik, arra nem lehet mondani, hogy manipulált.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#11) H.O.D.

H.O.D.
(senior tag)

Nekem a csillogó felülettől mindig bazári cucc feelingem támad, ami részben irracionális, hiszen egy Maserati is csillog, de az nem Kínából, vagy az ég tudja, honnan jön. Nekem külcsínre a felsőkategóriát még mindig egy matt fekete Thinkpad jelenti, ha notebookról van szó. Az, hogy a hardver odabent brutális, az egy másik dolog, mert az odabasz :)

Vajon ha airbrush-sal letolok egy ilyet, akkot bukom a garit? :DD

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#12) Phvhun válasza Z86 (#10) üzenetére

Phvhun
(fanatikus tag)

Ebben tényleg jobban néz ki.
Viszont MLaca féle "akárleistörölhetődtekvolna" ujjlenyomatok vannak a vidiben is. :P

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

(#13) fotel

fotel
(fanatikus tag)

Ha nem lenne ilyen rusnya, vennék.

(#14) tiborandras válasza Phvhun (#8) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

a cikkben szereplo kepek nagysaga es minosege az 56k modemes idoket juttatja az eszembe :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#15) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Az első pár széria AW még szép, letisztult volt. Ezek nekem is már túl csicsásak. Nem kellene.

Persze a célközönségnek ez kell, burzsujlaptop.
A 3 giga vram is igazi taktikai atomvillanás a "földművelőknek" (hogy meg ne sértsem az igazi kertészeket, mert én is az vagyok hobbiszinten), a negyede is elég lenne 144 shaderhez... :W

Verdikt: ingyen sem kellene.

(#16) Z86

Z86
(őstag)

Azért ne túlozzunk, ha ingyen adnák én legalább kétszer fordulnék érte és vinnék utánfutót is :DDD

(#17) Zofren

Zofren
(fanatikus tag)

Húsvágó deszkának jó lesz :D

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#18) Radványi

Radványi
(kvázi-tag)

Ugyan mar az Alienware M11x 599$

Olcsobb mint a legtobb tablet es azokhoz kepest megiscsak jobb legalabbis ha a tabletvasarlok ugyis mindig megmagyarazzak hogy a tablettel barmit lehet csinalni akkor ezzel is persze ez 1800g es nem 600g de akkor is nekem ne mondja senki hogy draga akkor amikor megveszik az ipad2 ot azert mert "szeretjuk az apple-t" akkor mar inkabb 100 ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#19) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Szép de ez a gazdagok szórakozó eszköze :( :O

(#20) alamuszi válasza xeon.Szabi (#3) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Fogj meg egyet, és akkor majd annak fog tűnni. Ha itt tartunk, akkor az Acer Ferrari, vagy a G-asusok gagyinak tűnnek egy ilyen gép mellett.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#21) buzus

buzus
(fanatikus tag)

A régi AW gépek sokkal jobban tetszettek ennél. Gáz hogy 1-2 éve semmit se változik rajtuk csak a belső, ráadásul egyáltalán nem minőségiek. Mióta megvette őket a Dell rossz nézni.

(#22) yakuza.tora válasza tomika3232 (#2) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nem vagy vele egyedül...
Nagyon kemény ez a színösszeállítás! :W

Alléz Olympique de Marseille!

(#23) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Drága is, ráadásul ez nem tetszik. :(

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#24) Flash86

Flash86
(tag)

Srácok itt nagy vita van körülöttem, szerintetek milyen színű a képen látható noti? :)

"Csak hozzáteszem, hogy egyre többen írják, hogy sz@r a nokia, meg eljárt felette az idő. De tényleg nem kötekszem, sokan járnak még ma is ladával... " by sbazsi

(#25) Z86 válasza Flash86 (#24) üzenetére

Z86
(őstag)

Az én monitoromon kb. halvány piros. :DDD

(#26) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

biztos occsó lesz :DDD 3000dodó?

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.