Ezek után megjelenik a telefonok specifikációjában, hogy hány deciliter metanolt eszik 100-on (percben) 
Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...
KIARUSÍTÁS - Cooler Master GX450 (450W) NULL üzemórás!!! Több mint 50 hónap garancia!!!
ÚJ Samsung 320GB 2,5" HN-M320MBB SATAII notebook winchester eladó!
Thinkpad T410 Core i5 2.4GHz 8GB DDR3 Kingstone Intel SSD 120GB, LENOVO GARANCIA
Hipergyors 160GB-os WD Velociraptor (WD 1600HLHX) + Ice pack áron alul eladó

Ezek után megjelenik a telefonok specifikációjában, hogy hány deciliter metanolt eszik 100-on (percben) 
Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...

Most ezt akkor árammal is tölteni kell, nem csak metanollal?

Miközben beszélgetsz majd közben gőzölög a mobájl 
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

Hát az érdekes lesz mikor a plázacicák cigizés közben egymást felgyújtják tankolás címén. Azon kívül, hogy igen gyúlékony még mérgező is.[link]
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis
(#5) hyperspace

regebben ugy volt ha jol emlekszem, hogy egy kis dokkoloja lesz majd, es abban toltodikfel...
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

Már látom, hogy a terroristák/titkosügynökök kódokat küldenek a telefonnak az meg bumm 
Ha még csak tűzveszélyes és mérgező lenne, de gondolom azért a nyomás sem lesz alacsony benne.
Ráadásul nem víz kell hozzá, hanem vízgőz... hogy oldják meg egy telefon méretű kütyünél, hogy ne melegedjen át az egész? 
www.theskynet.org - Hungary alliance
Ááááá túl jó a fantáziám és el is képzeltem
XDD
Amúgy érdekes lesz, nem fog melegedni?
Telefonál az ember és eldobja a telefont mert felforrt
Vagy lehet, hogy lefagyasztja az ember kezét 
Kezd iPon szint lenni...

Hát ez egyben költségtakarékosságra is invitálja majd a kedves felhasználót, ha túl sokáig beszélgetsz akkor már sütni fog és mindjárt meggondolod mennyit telefonálj 
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

Igen, mérgező, feltéve hogy megiszod.
De ugyanez elmondható ezer más dologra, amit nap mint nap használunk.
Aki hülye, haljon meg!
hajléktalan alkeszok majd mobillopásra fognak szakosodni és 1pillanat alatt úgy kettéharapják a telefont, mint ozzy anno a denevért 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Tankolni kell a mobiltelefont. Hát ez nagyon jó. 
Ez a hír már jó ideje kering a neten: "hamarosan megjelenik" és még mindig a jó öreg lítium-ion akkumulátorokat használjuk, sőt a Honda nyilatkozata szerint, autóhoz még meg sem ért a technológia! Lehet a technika már adott a váltáshoz, de a lobbi... 
Ahhoz kepest ok mar allitasuk szerint szeriaban is gyartjak es valamilyen moon aruljak-lizingelik-berbeadjak...
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Lehessen kapni idehaza*, elfogadható áron, akkor elhiszem, hogy már szériában gyártják, addig csak mese habbal...
* - Első körben megelégszem, ha a világ bármely pontjáról megrendelhető, csak szállítsanak Magyarországra. 
Idehaza most alakul egy fuel cell-ket forgalmazó cég, elképesztő külföldön már mennyi mindenre használják - hónapokig működő elemlámpa, távirányítós autó, ezeket a demókat hozták be egyelőre - és mekkora robbanás előtt áll ez az egész, de elég sokan próbálják visszatartani a gyors fejlődést... 

"mellékterméke a kis mennyiségű vízgőz"
Te nedves a gyatyád.... jaj csak ürit a telefonom.... 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

A kérdés az, hogy csak az új eszközökre koncentrálnak a cellák gyártásánál, vagy régebbi kütyükhöz is lesznek? Remélhetőleg ez csak a licence-függő lesz.
[ Szerkesztve ]
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

Tjűűűha megindulhat végre a free legális terrorizmus 
.::www.megadanceradio.hu::.
kísérletezik a jelenleg elterjedt lítium-ionos technológiák leváltására készített, üzemanyagcellás akkumulátorok fejlesztésével.
Ez most akkor egy DMFC-akkumulátor kombó? Ilyenről már olvastam, akkor alkalmazzák, ha az induláskor szükséges áramot az üzemanyagcella nem tudja biztosítani. De üzemanyagcellás akkumulátorról még nem hallottam.
Természetesen az efféle akkumulátorból idővel kifogy a metanol
Az akkuból?
az újratöltési idő is rövidebb lehet a korosodó lítium-ionos megoldásokhoz képest
Hát, szerintem nemcsak lehet, hanem egészen biztosan rövidebb is, hiszen csak a patront kell cserélni.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Ez a metanolos megoldás elég bizarr.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Milyen szakmai vagy tudományos érvekre alapozod ezt? Netán esztétikai fenntartásaid vannak?
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Plusz mivel matanolbol lesz a hidrogen is, ezert a CO2-t sem szabad elfelejteni.
shtml #18: ha az akkumulatort mint energiatarolo egysegt nezzuk, akkor abbol urul (fogy) ki a metanol, igy talan valahol lehet jogos igy fogalamzni. Ecce lattam vmi kepet ilyen prototipusrol, ahol a keszulekben votl egy kis tartaly, melle egy asztali dokkolo allomas, amiben nagyobb tartaly votl, es amikor lemerult, arra a dokkolora rateve pikk-pakk feltoltotte a mobil device "akkujat". Egy ideig meg lesznek gondjaink a helyes, egyertelmu elnevezesekkel asszem.
[ Szerkesztve ]
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Lehet, hogy a köznyelvben akkumulátornak vagy akkunak fogják hívni az üzemanyagcellát is - könnyű az angolnak, ott a fuel cell sokkal rövidebb.
jaja.

Akkor a szilícium nanocsöves kütyü jegelve van pillanatnyilag, vagy azért azt is fejlesztik?
Valahol azt olvastam róla, hogy 20x-os kapacitást ígér a lítiumoshoz képest, ráadásul még gyártani is olcsón lehet. Esetleg hallott erről valaki valamit mostanában?
Nanocsovet gyartani olcson meg nem lehet. Jelen allas szerint meg vagy egy evtized, mire megfizethetove valik.Plusz ahogy tudom eleg nehez koordinalni meg a megfelelo fajtaju csovek fejlodeset, hogy nagty mennyisegben legyen egyfele csovunk. Ahogy ovlastam a normal nanocsogyartasnal egyidoben rengetegfele megodlas jon letre.
De a nanocsovet mintha szenbol huznak fel. Egy linket nem tudnal keriteni nekem hozza?

De. Nem emlékeztem pontosan, ez a cikk "csak" 10x-es kapacitást említ.
Ebben a szilícium nanocsőben nagy lehetőségek lehetnek, mert angol tudományos oldalakon az üzemanyag cellás motorokkal együtt emlegetik. Porózus szerkezete miatt óriási mennyiségű hidrogén elnyelésére képes. Ebben is jobb, mint a szén nanocső.
[ Szerkesztve ]
A porózuság a cikkben ha jól ovlasom nem előnyös. Egyébként egy nanocső midne esetben "porózus": hisz egyetlen atomrétegből áll, és az atomok között van lik. viszont ha ez túúl nagy lesz, akkor a hidrogénatom kijuthat igen könnyen a szerkezetből, és akkor bukta van. A cikk egyébként Li ionokról beszél, nem hidrogénről. 

mindig respektálom a fejlődést és a mérnöki munkát! 
a másik oldalon meg ott van, hogy nem áll érdekükben... 
ment privi az aláírássoddal kapcsiban
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.