Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Márton

Márton
(PH! addikt)

De jó is lenne 30e ft-ért hozzájutni.
Mennyi is most? Több mint a duplája? :(

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#2) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

80 dollárral csökkentették az árát.

Egyszerü paraszti logikával számolva még így van haszon minden konzolon.

Nem semmi.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#3) rudi válasza banhammer (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nehéz megmondani, hogy keresnek-e még rajta. Ugyanis a konzoloknál bevett szokás a "vas" veszteséggel értékesítése, mert a nyereség nagyobb érszét az eladott játékok után szedik be a konzol gyártói.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) itsmeyeah

itsmeyeah
(tag)

Hát ha tényleg lemegy 30ezerre akkor itt az ideje,hogy lecseréljem a lite-om :)

beats by dr Dre füles kapható nálam

(#5) energy_ válasza itsmeyeah (#4) üzenetére

energy_
(senior tag)

én egy 40ezret tippelek neki,annyiért talán már venném is :D

energy_ felhasználónak 8 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#6) berVi

berVi
(fanatikus tag)

vajon hány év kell még ahhoz, hogy rájöjjenek, a kézikonzolok halála törvényszerű az okostelefonok terjedése miatt?

(#7) ldave válasza berVi (#6) üzenetére

ldave
(senior tag)
LOGOUT blog

Az okostelefon ideális olyan játékokhoz, amit könnyen lehet éríntéssel irányítani, pl. Angry Birds, Bejeweled és társaik, azonban egy autóverseny, egy akciójáték, platformer vagy kalandjáték esetén nagyon kényelmetlen a fizikai gombok, pad-ek hiánya. Nem kell temetni a kézikonzolokat, inkább azt kell észrevenni, hogy nem fognak az emberek 15-20$-at adni mondjuk egy újabb tetris-klónért, hisz azt vagy ingyen vagy pár dollárért megvehetik iPhone-ra.

www.tsw.hu - Dark Days are Coming

(#8) lujó55

lujó55
(őstag)

Ma ez a legjobb hír amit kaptam. :U

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#9) x_o_n

x_o_n
(PH! addikt)

akkor a sima ds széria ára is csökken gondolom...

:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::

(#10) itsmeyeah válasza energy_ (#5) üzenetére

itsmeyeah
(tag)

Hát az már sokkal reálisabb a 60hoz képest,de én még lehet hogy megvárom az új pspt :D

beats by dr Dre füles kapható nálam

(#11) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értem, hogy miért erőltetik ezt a szappanosdoboz dizájnt a DS-nél. Tisztára mintha a 80-as években ragadtak volna.

(#12) ladlac

ladlac
(tag)

Várható a későbbiekben árnövekedés? Vagy csak ugrottunk egy-két évet az időben, és előrehozták az akkori árát? :) Úgy terveztem, hogy a megjelenés után pár évvel veszem majd meg, amikor kb. ennyi az ára, lesz rá elég minőségi játék, esetleg kijön egy Lite (vagy akármilyen frissített) modell, de ilyen ár mellett lecsökken a gondolkodási idő. :))

(#13) berVi válasza ldave (#7) üzenetére

berVi
(fanatikus tag)

egy ideig lehet széllel szemben hugyozni (lásd dap), meg persze, a direkt céleszköz frissebb, lágyabb, jobbabb, de ez csak késlelteti az elkerülhetetlent :) ahogy fejlődnek az okostelefonok, senki nem fog már pénzt kiadni 3 készülékre, ha eggyel is meg tudja csinálni ugyanazt, még akkor se, ha ez bizonyos, elfogadható szintű minőségromlással is jár.

[ Szerkesztve ]

(#14) Silverss válasza energy_ (#5) üzenetére

Silverss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én még ennyiért sem, az NGP jobban néz ki.

6970 Owner

(#15) 06209976900

06209976900
(tag)

Pont most akartam venni egyet a fiamnak a psp helyett amit eladtunk,de akkor várok még vele,eddig ugyis elleneztem ezt a konzolt,mert állitólag fejfájást okoz a használata.Ez igaz?

Tel:0620-99-76-900 (vodafone) vennék iphone 4-et galaxy s2-öt xperia s-t kp-ra

(#16) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

jó hir.

ha a konzolboltos 50 ropit vesszük alapul, akkor kezd emberi ára lenni. várjuk.

magam részéről a wii u is érdekes.

(#17) benoce válasza 06209976900 (#15) üzenetére

benoce
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nem vettem észre, szerintem eléggé elviselhető, bár én sem órákat nyomkodtam

(#18) x_o_n válasza 06209976900 (#15) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

én két óra után nem vettem észre de term lehet hogy 5-6 óra után fejfájást okozhat.

:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::

(#19) x_o_n válasza Silverss (#14) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

tény az ngp jobbnak tünik.
de a nintendonak ott a varázsa.

(#20) moli.hu válasza 06209976900 (#15) üzenetére

moli.hu
(senior tag)

jajistenem.
ezekszerint tenyleg leteznek azok az emberek.

(#21) arty válasza rudi (#3) üzenetére

arty
(senior tag)

a nintendonál ez már nem igaz. nevetséges hardvert, pofátlan drágán adni - ez az uj módi. és emellé a játékárak is drágák, miközben a fejlesztési költség töredéke a nagykonzolos áraknak...

jól csinálták, szo-szo

(#22) Maegoss válasza berVi (#13) üzenetére

Maegoss
(lelkes újonc)

Próbáltál már mobiltelefonon egy komplikáltabb játékkal (pl.: GTA, NOVA) hosszabb ideig játszani? A hardveres irányítás hiánya (dpad és gombok) elég erőteljesen lerontja a játékélményt. Szóval hacsak nem fognak a mobilgyártók minden telóra dpad-ot és további gombokat tenni, addig a mobiltelefonok nem fogják tudni megközelíteni a hordozható játékgépek által nyújtott játékélményt.

Abban persze igazad van, hogy a mobiltelefonok fejlődnek, de a kézikonzolok is. Vegyük például a Playstation Vita-t (PSP utódja) ami olyan grafikát tud, mint egy PS3.

(#23) Maegoss válasza arty (#21) üzenetére

Maegoss
(lelkes újonc)

Tökéletesen egyetértek veled. Sohase értettem, hogy kerülhet egy NDS/3DS játék (mondjuk Zelda) annyiba, mint egy PC/PS3/X360 AAA kategóriás játék (pl.: Dragon Age). Az utóbbi fejlesztésébe szerintem sokkal több pénzt beleöltek.

Az meg szintén vicces, hogy a 3DS grafikája nem tűnik sokkal jobbnak, mint a PSP-é...

(#24) zapok válasza Maegoss (#22) üzenetére

zapok
(tag)

Kicsit off - Egy SE k300-hoz kaptam a dobozában kb.6 éve: [link] Ezzel lehet játszani is. ;)
De simán végigtoltam egy K800i-n a Doomot is évekkel ezelőtt, pár autós játék és golf mellett... :D A joystickja még most, negyedik évesen is tökéletes!

On - Ezért az egérmoziért nem adnék még 20k-t sem. A játék árak meg egyenesen nevetségesek, a PC-s árakkal vannak egy szinten.

[ Szerkesztve ]

Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.

(#25) Maegoss válasza zapok (#24) üzenetére

Maegoss
(lelkes újonc)

Ismered a mondást, egy fecske nem csinál nyarat :)

Mert hiába rendelkezik egy-két mobil dedikált játékgombokkal, a fejlesztők nem fogják miattuk beleírni a játékokba a hardveres gombok támogatását. Majd ha a mobilok többségében megtalálható lesz a dedikált dpad és további gombok (ami nagy valószínűséggel nem fog bekövetkezni) akkor talán...

(#26) berVi válasza Maegoss (#22) üzenetére

berVi
(fanatikus tag)

te kiadnál egy dpad-ért 40k-t?

(#27) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért az árcsökkentés mellett még egy infó is napvilágot látott a kényszerű leárazás miatt, mégpedig:

Az árcsökkentés miatt a Nintendo 20 ingyen játékot ad a korábbi vásárlóknak

Tehát ha nemrégiben még magasabb áron vettél ilyet, most ajándék játékokat kapsz...

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#28) shildo

shildo
(újonc)

a 20 ingyen játék elég jó azoknak akik drágán vették meg,szerintem mondjuk a nintendo elég vacak:D De kinek a pap,kinek a papné. :DD

(#29) g@bo válasza Maegoss (#23) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

mig egy pc játék elmegy 1 milla példányban, addig mondjuk a ds 300k. ki kell termelni a fejlesztést...

mondjuk, az nekem se világos, ds-re pl egy 8 éves mariokart miért 10k még mindig, mig pc nél egy 2 éves játék ára már felelződik harmadolódik.

szal rablás is van.

(#30) x_o_n

x_o_n
(PH! addikt)

és mi lesz a beragadt ds készletekkel?van ahol még az elöző 2-3 modell kerül 40k...ba

(#31) g@bo válasza x_o_n (#30) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

576 ba még több.... :DDD
dsi 29900 a mediaban /árkád/ de van aho, 40...

(#32) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kereskedők vagy reagálnak, vagy sem, hogy a régebbi modellek akár drágábbak is, mint az új.
A Nintendo-nak központilag érdeke a 3DS felfuttatása, a többivel már "elérte" az eladási célját.
Az, hogy a későbbiekben a régebbi modellekre is ad ki ároptimalizációt nem lehetetlen ötlet.
Félek viszont, hogy a régebbi modellek árának csökkentése a kereskedőkön fog múlni - de ne legyen igazam...

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#33) g@bo válasza mrlujoak (#32) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

a ds lite kifutott, de a dsi is a végét járja. rárohad a kereskedőre ha nem csökkent, bár a magyar bótos mohó és ostoba... :K

amazon.co.uk és pá. harmadáron veszem a játékokat, mint itthon, vicc.

(#34) x_o_n válasza g@bo (#33) üzenetére

x_o_n
(PH! addikt)

bezony ez sajnos igaz...

(#35) kerelo

kerelo
(senior tag)

Na végre.Ez jó hir

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#36) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

[link]

napi áron ugy 35k. ehhez képest a sok sutyi magyar kiskeres, és mediamarkt is 49900 ért próbálkozik...

576 redva is, ezen csodálkozom.

(#37) szmiagor

szmiagor
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

szuper :) mikor kölyök voltam hogy örültem a kvarc játéknak :))

Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.