Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Bird

Bird
(fanatikus tag)

"a tartalmak eléréséhez szükséges egy speciális médialejátszó, ami támogatja a platformot."
na számomra itt halt meg a dolog...kell még egy haszontalan doboz?! :F

[ Szerkesztve ]

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#2) luw2win válasza Bird (#1) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Vagy megveszed magát a TV-t, vagy a sajátodhoz veszel egy ilyen dobozt....
Nekem nagyon újnak tűnik ez a dolog.
Én akkor ülök le TV-zni amikor már lefáradtam a gép előtt, kiégtem youtubeból, nem tudok semmit nézni, és jön a TV ami randomra hozza a műsorokat.
TV-zni pihent aggyal szoktam lefeküdni, nemhogy még gondolkozzak hogy mit üssek be a keresőbe....

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#3) Robb202

Robb202
(fanatikus tag)

Tulajdonképpen ez a Google TV mire is lesz jó pontosan? Ez csak az amerikaiaknak lesz? Nem vágom. A Google össze gyűjti az összes TV csatornát és neten közvetíti? Valaki írja le nekem a gyakorlati működést.
A Google minden országban tv szolgáltató akar lenni?

(#4) Straw válasza Robb202 (#3) üzenetére

Straw
(senior tag)

Ilyen mennyiségű válaszból gondolhatod hányan vannak vele tisztában :)

Amúgy szerintem simán bukta lesz ha nem tudnak valami normális felhasználási területet kitalálni neki, gyakorlatilag ugyanaz mint az apple TV csak más a logo és sok nagy név van mögötte. Bár amcsiban lehet hogy jó ötlet, VOD meg minden egyéb, de eu-ban nem hiszem hogy megállná a helyét esetleg ha lokalizálva lenne, de arra nem sok esélyt látok.

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#5) rudi válasza Robb202 (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mint töbnyire, a google most sem gyárt tartalmat, csak rendezi neke az elérkető dolgokat. Ahogy írtad, összeszedi az általad elérhető forrásokat (tévécsatornák a set-top-boxodból, net), és ezekben keres az EPG-t és netes keresőt használva. Plusz jön a kamerás telefon és a webböngésző, ami triviális lenne, nem is értem, hogy miért nem csináltam meg már korábban a Sony vagy más.

Szóval most nem úgy ülsz majd le a tévé elé, hogy "mit is lehet nézni", hanem úgy, hogy "focit akarok nézni".

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Elég profi hardveres szettnek tűnik, még ha a létjogosultsága megkérdőjelezhető is.
Én látok benne fantáziát!

(#7) Dotcom

Dotcom
(senior tag)

interaktív TV erről van szó, ez a jövő

az Alma az agyban csodákra képes...

(#8) Alchemist válasza Dotcom (#7) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

szóval Piratebay és sorozatletöltés helyett egy újabb Google szolgáltatás...?
:)

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#9) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Még mindig egy néma HTPC összerakását tervezem ami talán szervernek is jó lenne. Mindegyik doboz új felhasználói felület és valamilyen módon korlátozott. A trend jól látszik minden esetre, nagyon várom már amikor általánydíj ellenében azt nézek amit akarok csúcs minőségben és nem kell a tárolással vesződnöm. Ezek a dolgok tipikusan mehetnek ki a felhőbe mert "értéktelen" adatok, bármikor beszerezhető újra.

twitter: MatrixfanLive

(#10) euchi válasza Alchemist (#8) üzenetére

euchi
(senior tag)

Ha levadászod a Kalózöbölből, akkor utána becsülettel megnézel annyi reklámot, ahányat a tv-ben láttál volna? Vagy utalsz a sorozat készítőinek valami pénzt a munkájukért? Vagy bármilyen módon fizetsz a sorozatért?

Tudom én, hogy ez a kényelmes megoldás, de nem járható út.

[ Szerkesztve ]

(#11) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó lenne ha ps3-al is lehetne használni.

kis hazánkban is elérhető lesz vajon?

Aurea mediocritas

(#12) Duracellm... válasza euchi (#10) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Ennek a szolgáltatásnak az a lényege hogy: amikor egyébként nem használnád az nettet akkor is legyen meg a kiterhelés, szép gondolat.

Itt az egyetlen aki kereshet az aki a sávszélességet árulja a szolgáltatóknak.

Gondolkozás nélkül lehet bámulni előre, csak el ne felejts néha pislogni. :DDD

Nem szoktam TV-t nézni, van millió hasznos dolog amit helyette csinálhatok :))

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#13) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel Google- TV...

....ezért a műsorra lennék kíváncsi :DDD

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#14) Dotcom válasza Ł-IceRocK-Ł (#13) üzenetére

Dotcom
(senior tag)

google a TV-n

az Alma az agyban csodákra képes...

(#15) rudi válasza Duracellm... (#12) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát, pedig a millió redelkezésre álló csatorna közül ÉPPEN EZZEL a dologgal lehet majd keresni. Hogy ne a reklámot nézd, hanem azt, ami tényleg érdekel is. Ha elindul ebbe az irányba a világ, akkor fokozatosan átalakulnak majd a tévécsatornák, kivesznek az olyan műsoroka, mikre nincs igény.

Mert most milyen a tévé nethez hasonlítva? Csatornát választasz (mondjuk index.hu) és csak annak a tartalmát nézed. Ha nem tetszik, csatornát váltasz (prohardver.hu) és ott nézed a tartalmat. Aztán megint csatornaváltás és megint és megint. Te így látod értelmesnek netezni, vagy úgy, hogy közben használsz valami keresőt is? Most a keresős szint találkozik a tévével.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#16) Skynet258 válasza rudi (#15) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Biza jók ezek a dolgok, nekem már régóta iptv-m van, eleinte azt gondoltam, ehh, minek... aztán most már el sem tudom képzelni nélküle a tévézést, felveszek, reklámot áttekerek, megállítok... még asszony is szereti, pedig ő azért távolságtartóbb ezekkel a dolgokkal szemben. :D

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#17) Duracellm... válasza rudi (#15) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Ki fogja finanszírozni azt hogy azt nézd amit akarsz?!?!?

Kell hozzá szerverpark, emberek akik ezt karbantartják, áramot is fogyasztanak egy keveset :U

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.