egy dvd lejátszot is beledobbhattak volna már
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

egy dvd lejátszot is beledobbhattak volna már
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

HDMI videókimenet van rajta vagy csak a gyengus analóg kimenetekkel, mint pl. S-VIDEO kell bérnünk?? 
[ Szerkesztve ]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
de legalabb jatszik hd avikat...nekem az is boven eleg... 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
Most oszinten: szerinted lenne ertelme egy HD lejatszonak, amin csak s-video (vagyis SD) kimenet van csak? 
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Tetszik a formája,bár a múltkori Philips sokkal jobban bejött.
Igazából ez a letisztult design jót tesz az árának is
Mondjuk ha már itt tartunk akkor előlapi A/V bemenet meg kártyaolvasó is belefért volna 

Csak analóg kimenetek. Miért jó ez annyira? Vagy netán van hdmi?
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?
Tulajdonkeppen mi a baj a komponenssel?... (Ami nem osszekeverendo a kompozittal.)
[ Szerkesztve ]

mondjuk, hogy analóg és igy megint a kettös konvertáláshoz jutunk. 
By(e) Tothbe

Digitális hang kimenet van, de digitális video kimenet nincs egy HD lejátszón.
Szerintem ez eléggé sántít.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37
Persze, persze, de van valaki, aki ezt latja is?...

mert analóg az is, hiába van szétbontva a 3 alapszín.
Lehet hogy van rajta digitális képkimenet, csak akkor a cikk írója ezt miért nem említi?
[ Szerkesztve ]
Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052
Persze, rendben, analog, es?... Komolyan, van itt valaki, aki HD kijelzovel hasznal analog osszekottetest es emiatt problemai vannak a kepminoseggel?... Mert nalam otthon az LCD-re komponenssel van rakotve a lejatszo, a monitorjaim (a laptop beepitett kijelzojet leszamitva) meg mind VGA kabellel mennek, de ez egeszen eddig nem okozott semmifele problemat.

2007-ben min. elvárás nálam a digitális kimenet. Ha nem látod a különbséget javaslom keres egy jobb fajta min. 17"LCD monitort és egy videókártyát(sz.gépet) DVI csatlakozással és nézd meg DVI-n keresztül az 1280x1024 képet, majd pedig analóg D-SUB-n keresztül...
[ Szerkesztve ]
es persze ha sima filme vagy sorozatot nezel rajta aminek az alap felbontasa 634*272 akkor kapsz egy szep csunya nagy kockas kepet 
nalam is elvaras lenne mar a digitalis jelkezeles, de akkor minimum 720p-s felbontassal 

Létezik már olyan lejátszó, ami hálózatról, vagy DVD-ről, vagy HDD-ről képes .mkv-t lejátszani???

totál igazad van
, engem is idegesít ha email-en megdobnak egy powerpoint prezentációs tájképekkel, hogy hú de szép tájak, a bibi csak ott van, hogy azok a 640x480 esetleg 800x600 képek olyan kockásak(pixelesek), többnyire scan-eltek, szóval undorító.
De azért hardware-en a lehetőséget adjuk meg a magasabb minőségnek.
[ Szerkesztve ]
igen, a szamitogep 

Ha akarsz, már sima filmet vagy sorozatot is nézhetsz 720p-ben de még full-hdban is, mert már ilyen is van. És ennél igenis látszik a kül. az analóg és a digitális átvitel között, nem is beszélve arról, hogy több lcd tv csak hdmi bemeneten támogatja a full-hd felbontást, komponensen nem. Szóval igazán ráfért volna legalább egy dvi-d kimenet a cuccra, ha már hdmi nem is.
By(e) Tothbe
idaig errol beszeltunk 

hmm, nekem a 4-es hsz-ed és az én 9-esem alapján úgy tünt, nem vagyunk egy hullámhosszon a témát illetöen, de akkor 
By(e) Tothbe
igen, a 4-est azert irtam, mert meg nem akadtam olyan lejatszora, ami jatszik hd avikat, es ez nekem nagy szivfajdalmam
ez viszont mar viszi, nekem azert is megerne meg analog modon is 
en is 
Dvd lejátszót? Tud MPEG-2-t, ami a DVD video, de javítsatok ki ha igazam van!! 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

Homecenter 200 van itthon. Már ez is lejászta a 720 pixeles avikat.
De ezen sincs semmiféle digitális video kimenet, és nagyon hiányzik róla. Ha az utódján sincs, akkor valóban nem sokat fejlődött a cucc
, IMHO kár kiadni.
Ne ess pánikba!

HD avi-t igen, de ahogy elnézem csak mpeg4-asp-t (h.263), AVC-t nem (h.264), a HD rip-ek pedig 95%-ban x264-es kódolásúak.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

na de mégse ugyanaz, hogy emiatt be kell kapcsolni a pc-t amin van, minthogy belerakod a tálcájába a dvd lemezt
[ Szerkesztve ]

Aki analóg megjelentőt használ, annak még jó. Igaz hogy le kell mondanod a nagy felbontásról, cserébe élethű,szép színeket kapsz.

aki analóg kijelzöt használ, annak meg nincs szüksége hd felbontásu ripekre és azok lejátszására.
By(e) Tothbe

Tulajdonképpen van egy felesleges D/A és A/D átalakításod. Felesleges jeltorzuláást okozva... (kicsit tudom, mi a különbség a kompozit és komponens jelek közt, bár nálam vagy firewire vagy dvi játszik)

A net és a gépem is rogyásig van 720p-s mkv file-okkal. Ezeket jellemzően x264-h264-gyel tolják. Hardware-esen igénybe veszi a gépet a lejátszás is. Viszont sokkal jobb a kép minősége egy dvd-vel azonos bitráta esetén.
Ha volna rajta egy hdmi vagy dvi(digitális) kimenet, akkor jobb volna. Mindegy melyiket tennék rá, mivel alakítható ide-oda...

a hdmi talán a hanggal való integrálhatóság miatt jobb lenne, de ez már tényleg csak szörszálhasogatás, egy dvi-d vagy dvi-i mindenképp elfért volna rá, ez a lényeg.
By(e) Tothbe

Kb. 1,5 évvel van lemaradva a Pinnacle a jelenlegi szinthez. De eddig 3 évvel volt, szóval kezd feljönni. Esélytelen ez is a TViX-szel, NetGear EVA8000-rel, meg a többi akár fullHD-t is tudó lejátszókkal szemben. Ráadásul, most jönnek a Sigma Design SMP8635-ös chipes lejátszók, hetek/hónapok kérdése. De már most is összehasonlítatlanul jobbakat lehet találni (akár DVD-set is), mint ez... Pl. itt...