Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) justaview

justaview
(fanatikus tag)

Vajon a tesztelő azért hagyta ki a DTS hang tesztelését, mert eleve tudta, hogy ezek azt nem viszik?

Szerintem olyan készüléket nem szabad ma már venni, ami nem tudja a DTS-t, ha nem akar az ember bosszúságot magának. A vicc csak az, hogy ezek a cégek sorra ontják magukból az „édes” kis kütyüiket DTS hang nélkül, miközben a Popcorn több éves készüléke is már DTS képes mindenevő.

(#52) bLaCkDoGoNe válasza justaview (#51) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

A Hyundai tudja a DTS-t.

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#53) zorius

zorius
(tag)

Hali!

2 hülye láma kérdés:

A hyundai-hoz az av kábel az vmi speckó cucc (nem mintha drága lenne az 1.200- ft)? Vagy ez egy jack kimenet a másik végén audió és kompozit kimenettel, és máshol is megvehető hozzá?

A másik, hogy hálózati megosztáson egy pcről dvd-t is le tudok játszani?

thx mindenkinek

(#54) hommeros

hommeros
(senior tag)

Huh, van már annyiféle lejátszó.
Melyiket ajánljátok torrenthez is, az Asus OPlay-t vagya Hunday-t vagy esetleg valami mást? :D

Magyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

(#55) Lortech

Lortech
(PH! addikt)

Itt [link] találtam újabb fw-t. rev. 265957 (infopatika oldalán jelenleg 263040 van)
Egész vállalható lett a menü az otromba alap kék menü után, ami gyárilag volt rajta. Tegnap vettem.
Eddig nincs vele problémám, semmi különös.

(#56) vasgyuszi válasza D1Rect (#9) üzenetére

vasgyuszi
(újonc)

Egyértelmuen IGEN!
Én tavaly nyáron álltam át végleg a médialejátszóra. Elotte 2006-2009-ig egy beépített HDD-s lejátszót használtam párhuzamosan egy Pinoeer DVD-lejátszóval, mert az tudott olyan divx-et is, amit az osrégi HDD-player nem.
Tavaly nyárra betelt a pohár és átalakítottam a rendszert egy központi háttértárolóra (8 TB + 32 GB rendszer) és két Conceptronic CFULLHDMAi leja´tszóra. Az egyik a nappaliban van, ahol a szerver is (kábelkapcsolat routeren keresztül), a másik a hálószobában, WI-FI-vel etetve. Nagyon elégedett vagyok. A wifi-n szaggatás nélkül megy a legtöbb 1080p-s mkv, de ami eleve 20 mbps felett van nettóban, azzal persze nem boldogul folyamatosan. De van bufferelés, így nem vészes, és nem is akad meg surun, de mondom, ez a filmek nagyon kis százalékát érinti. A 720p-s tartalmakkal meg aztán végképp nincsne gond wifi-n keresztül.
DivX, Xvid, Iso, wmv, mennek, tekerés, ugrál, felirat okés. Szóval tökjól elvagyok :)
Ventillátor nincsen a lejátszóban, nekem ez KO-kritérium volt. DTS-t kiadja a hdmi-n természetesen, de lekonvertálja az rca-kimenetre (analóg) is.
Komfortérzetem van az áldóját ;)

(#57) vasgyuszi válasza vasgyuszi (#56) üzenetére

vasgyuszi
(újonc)

Javítás: a rendszer (XPpro) egy 64 GB-s SSD-n van.

(#58) pogi7

pogi7
(újonc)

Sziasztok,
már régóta nézegetem a multimédiás lejátszókat. A 3,5"-os merevlemezeseket részesítem előnyben, méghozzá azért, mert ha jól tudom (ha nem akkor szóljatok) akkor a LAN csatlakozóval ellátottakat routerre tudom kötni, így az itthon lévő összes gépről elérhetem bármikor és a gépnek sem kell menni egész nap, ha torrentezni támad kedvem. Tetszik az A.C.Ryan Playon! HD, de múltkor láttam, hogy megjelent az A.C. Ryan Playon! DVR ami már hab a tortán, hogy felvenni is tud. Ma láttam, hogy a Hyundai 2 ilyen eszközt is megjelentetett. Az egyik az Mbox R600, a másik az Mbox R3150. A Hyundaiokban tetszik a kedvező áruk, hiszen, ha az Mbox R3150-be vesz az ember egy 1TB-os merevlemezt, még akkor is olcsóbb, mint a Playon! DVR merevlemez nélkül. Segítségeteket kérném, hogy szerintetek melyik jobb és magával a Hyundaijal, milyen tapasztalataitok vannak. Előre is köszi a segítségeteket. (Egyébként szerintetek várható teszt a média lejátszó-felvevőkből?)

Üdv: Pogi7

(#59) Aslan

Aslan
(tag)

Üdv mindenkinek!

Ide is beírom, talán tudtok segíteni!

Üdv mindenkinek!

Adott egy Belkin g router (már 5 vagy 6 éves, fene se tudja)... épp melóhelyről írok, sajnos nem tudom a pontos típusát... de délután odahaza megnézem és beírom.

A lényeg, hogy a szobám a nappali felett van (két szintes házról van szó ugyebár) a nappaliban pedig egy LCD TV-re kötött AsRock ION 330-as HTPC, ami ismeri az n-es szabványú WiFi-t is.

A probléma az, hogyha hálózaton keresztül akarok HD filmet nézni, egy idő után (mindössze néhány perc) a filmlejátszás folyamatosból átmegy rettenetesen szaggatottba, élvezhetetlenbe.

Lehetséges az, hogy a g router sebessége nem képes HD tartalmak folyamatos küldésére szerver géptől a kliensig? N-es szabványú router erre már képes lenne?

(Megjegyzés: ha merevlemezről megy a film - akár 720p, akár 1080p, sőt... akár eredeti Blu-Ray a BR lejátszóban, minden akadás és probléma nélküli a lejátszás, csak hálózaton keresztül csinálja ezt!)

Előre is köszönöm szíves segítségeteket, tanácsotokat!

Minden, aminek kezdete van... véget is ér.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.