Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó 5letnek tartom, bár szvsz lesz néhány morcos gyerkőc. ;]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#2) bolvar válasza wwenigma (#1) üzenetére

bolvar
(fanatikus tag)

hú de jó hogy régen nemvolt ilyen:Dakkor max a házba lehetett kikapcsolni az áramot de még akkor is ment egy picit a szünetmentes táp:D:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#3) doc

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az első mondatban van egy typo, helyesen: azért nem vetteK

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#4) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szegény gyerekek majd nekiállnak hackelni a konzolt :DDD

extra

(#5) doc válasza dokar (#4) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

amúgy nekem is ez volt az első gondolatom :D
ha lesz gyerekem, és ilyesmit beállítanék a konzolon, tuti hogy gyorsan szerezne hozzá valami cracket - elvégre az én gyerekem :DD :C

(#6) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mekkora disznosag gyerekek szemevel. Kulonben ketlem, h ez lenne a megoldas... Neveles s torodes a kulcsszo. Nem odarakni jatek ele, hanem foglalkozni vele. Csak ez ma rendkivul, rendkivul nehez.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#7) mcganyol

mcganyol
(újonc)

ilyen már '94-ben is létezett pc-n. kis kulcsal le lehetet zárni a perifériákat. (bill., egér, monitor). Ezzel a family timerral az a baj, h a szülő nem fogja tudni beállítani ha nem ért hozzá. Ha mégis beállíja, tuti fel lesz majd törve. Bár a gyerekek leleményességét fejleszti :)
Az a szülő meg aki azért vesz xboxot a gyerekének mert mostmár korlátozhatja az elötte töltött időt az egy debil állat. Tegye fel a szekrény tetejére az egész konzolt azt csókolom. Ja, hogy egyszerűbb az eltiltást is a gépre bízni? Végülis így nincs felelősség (érzet). Remek szülői hozzáállás, bravó!

(#8) csudri

csudri
(őstag)

Háhá! Emlékszem anno amikor egy havernak szar lett a bizije elvette az apja a pc tápkábelét. Szegény gyerek kétségbeesetten hívogatta a haverokat, hogy kinek van egy fölös. Megszántam! :D

Vortex World Domination

(#9) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én emlékszem egyszer otthon lebuktunk, ahogy az Ugh!-hal játszottunk tesómmal, és anyukám megtiltotta, elment aludni, aztán nem figyeltük elég jól, hogy mikor kel fel, így lebutunk. Egy időben még biosból beállított jelszó is volt, bár azt asszem cmos clearrel lehetett volna pusztítani, de akkor még nem tudtam. :)

(#10) doc válasza Drizzt (#9) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nálunk azt eredményezte a szülői szigor, hogy du. 4 után nem használhattam a gépet
ennek örömére csináltam egy kis programocskát, ami négy után (a csak általam ismert jelszó nélkül) nem engedte a gép használatát
nevelőapám puffant egyet mikor használni akarta a gépet, miközben én koleszban voltam, a mai napig emlegetik a sztorit :DDD

(#11) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

érdekes dolog föleg mert szerintem a gyerekek jobban értenek hozzá mint a szülők :)

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#12) ngabor2

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

amelyik hc gamer kölyök ezt nem egy idő után nem fogja tudni feltörni, az nem hc gamer... a neveléssel, és annak hiányával egyetértek. lehet, ha kicsit többet törődnének a szülők a gyerek nevelésével az xboxra való megkeresésénél, akkor nem kellene ilyen trükköket bevetni a játékok ellen. igaz, strapásabb nevelni, mint egy gépre bízni.

egy megoldás azért lenne a feltörés nehezítésére: ujjnyomolvasót a konzolra, és csak a szülő férjen hozzá ezen beállításokhoz.

[ Szerkesztve ]

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#13) doc válasza ngabor2 (#12) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

így van, tessék rászoktatni a gyereket a társasjátékra! nekem kicsi kölökkorom óta mániám a társas :D
ja, és pl. Carcassonne van xbox-ra is :DD

(#14) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem a MS két legyet üt egy csapásra:
-megnöveli a bevételét a gyerekeiket normálisan net tudó/nem akaró szülők tárcájának megcsapolásával
-gondolom a crack (amit véletlenül sem az MS fog John Smith néven felrakni a netre :DD) miatt meg ugrik a gari, így megspórol majd pár száz misit (persze $-ban)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#15) Lala6 válasza ngabor2 (#12) üzenetére

Lala6
(őstag)

egy megoldás azért lenne a feltörés nehezítésére: ujjnyomolvasót a konzolra, és csak a szülő férjen hozzá ezen beállításokhoz.

Aztán a kölök a helyszinelőkből kilesett módszerekkel próbálja majd az újlenyomatot megszerezni, másolni. :D

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#16) wwenigma válasza Lala6 (#15) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Xar lesz mikor levágott nagyujjal ébred a mama... ;] :C

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#17) ngabor2 válasza wwenigma (#16) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

azért a mai érzékelők már megismerik az élő ujjat, nem olyan egyszerű átverni őket. ráadásul iggen rosszul jár a lurkó, mert utána végképp nem tud majd játszani, több okból se...

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#18) dabadab válasza ngabor2 (#12) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"amelyik hc gamer kölyök ezt nem egy idő után nem fogja tudni feltörni, az nem hc gamer..."

Ezt ugye nem gondoltad egeszen komolyan, ugye? Ahhoz, hogy ezt ki lehessen kerulni, minden bizonnyal minimum meg kell chipeltetni a konzolt, ami - hasznalt osztrak Xboxok vasarlasa alapjan - nyugatabbra nem nagyon szokas. (Mellesleg chipelesnel meg ugye az ujjlenyomatolvaso sem segitene.)

Ja, es mint gyakorlo szulo azert megemlitenem, hogy a mindenfele technikai segitseg nem feltetlnul a neveles kivaltasara szolgal: ugyan a lanyomat en is szoktam figyelmeztetni a lepcsorol valo leesessal jaro kockazatokra, de azert van a lepcso tetejen egy kis zarhato ajto is, a biztonsag kedveert)

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#19) bwoay válasza mcganyol (#7) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

szerintem ti nem látjátok át a lényeget.
abból kell kiindulni, hogy a gyerek akar egy boxot.
sok szülő előbb-utóbb szinte kénytelen beadni a derekát,
és akkor már jobb, ha van ilyen beállítási lehetőség a gépen,
mert teljesen nyilvánvaló, hogy a szülői tiltást a kölök úgyis
ki tudja játszani, ezt meg (a tévhitekkel ellentétben) nem.

szerintetek milyen képzettséggel kell rendelkezni ahhoz,
hogy valaki belenyúljon egy box firmware-ébe?
ilyesmivel sokat látott hackerek foglalkoznak, nem tinédzserek!
a boxot eleve nem chipelik, hanem flashelik,
a DVD-ROM firmware-t kell módosítani ahhoz,
hogy vigye az írhat lemezeket.
Namost ez történetesen pont egy házilag elvégezhető dolog,
de korántsem mindenkinek adottak a szkséges tárgyi feltételek
(adott chipsetes, SATA alaplap),
és ez még messze-messze van attól, hogy a cikkben említett szülői zárat
feltörje valaki.
És ez a megoldás nem a felelősséget veszi le szülők válláról,
mert tiltani ettől még lehet/kell, csak így biztosra megy az ember:
leül, megbeszélik a kölökkel, hogy napi 2 óra játék elég lesz.
Amint beállítják a gépen, biztosak lehetnek benne,
hogy a 2 óra az tényleg annyi, és nem kell fosni,
hogy az elvetemültebb srácok éjjelente kilopóznak némi bonus FPS-re.

Amit én nem értek:
Ren, miért céloz más, kevésbé "HC" réteget a box Arcade kiszerelése?
Mert az én szememben az csak egy olcsóbb pakk, mint a korábbi Core,
azt a célt szolgálja, hogy az árérzékenyebb piaci szegmenst se zárják ki.
Plusz adnak hozzá pár XBLA játékot, de senki nem amiatt veszi egy ilyen konzolt,
hogy a Geometry wars-szal játsszon...

[ Szeretkezve ]

(#20) Stargun!

Stargun!
(tag)

Annak hogy örülnek majd a gyerkőcök, hogy mondjuk éppen nyerő szériában van Halo 3-ban és már a végéhez közeledik a meccs, amikor lejár a napi 2 óra, a konzol meg lekapcsol :DD Mondjuk még 10 perc kellene, hogy vége legyen, és ő legyen az über_császár_a_nap_királya, de a box ledobja, így csak második lesz.

Szerintem 1-2 ilyen eset, és a gyerkőc baltával igazítja el a boxot! :)

(#21) venember83 válasza dabadab (#18) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eleg szerencsetlen hasonlat... :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#22) Renwick válasza bwoay (#19) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Amit én nem értek:
Ren, miért céloz más, kevésbé "HC" réteget a box Arcade kiszerelése?
Mert az én szememben az csak egy olcsóbb pakk, mint a korábbi Core,
azt a célt szolgálja, hogy az árérzékenyebb piaci szegmenst se zárják ki.
Plusz adnak hozzá pár XBLA játékot, de senki nem amiatt veszi egy ilyen konzolt,
hogy a Geometry wars-szal játsszon...

Nyilván technikailag, illetve műszaki tartalomban nincs sok különbség a core meg az árkád közt, az MS azonban láthatóan, illetve félig-meddig elismerten arra törekszik, hogy a box piacát kétfelé szegmentálja: HC gamereknek megy a Premium meg az Elite, casual gamereknek meg az árkád. Előbbiekkel a PS3-at támadja be, utóbbival egyértelműen a Wii-t.

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#23) bwoay válasza Renwick (#22) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

thx.
meglehet, hogy ez a MS törekvése,
csak nem látok benne rációt, mert a tartalom dönti el a kérdést,
nem az, hogy miként prezentálják a gépet.
Jelenleg abban a szerencsés (?) helyzetben vagyok, hogy rendelkezem mind3 géppel.
Namost a Wii kínálata annyira az alkalmi gamereknek kedvez,
hogy kimondottan nehéz valami súlyosabb címet találni (persze azért van néhány)
Boxnál (és PS3-nál is természetesen) viszont lemezen elvétve jön olyasmi,
ami nem a komolyabb játékosokat célozza. Csupán letölthető játékokhoz
viszont irdatlanul drága mindkét gép :)

amúgy az milyen vicces már, hogy a casual rétegnek szánt Arcade csupán
a wireless kontrollerben, meg a pár tartozék játékban (esetleg még HDMI?)
különbözik a Core-tól, ami bár a legcsupaszabb kiszerelés volt,
a nevével (a jelentés ellenére) mégsem arra utalt,
hogy az alkalmi játékosoknak szól, sőt :D

Stargun:
jó meglátás! :))
5 mp-nyire egy save pointtól, ahová 30 percnyi játék alatt jutott el a gyerek...
system shutdown, go to bed :)

[ Szerkesztve ]

[ Szeretkezve ]

(#24) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

helyes
ettől legyen idegbeteg a gyerek, ne a játéktól :)

True Success is Blonde

(#25) Stargun! válasza bwoay (#23) üzenetére

Stargun!
(tag)

"5 mp-nyire egy save pointtól, ahová 30 percnyi játék alatt jutott el a gyerek...
system shutdown, go to bed "
. Hát igen, ez még életszerűbb.

Szerintem miután ezt bevezetnék mérhetően megnőne amerikában a kiskorúak által nagy kaliberű lőfegyverrel elkövetett értelmetlen ámokfutások száma :D (Amelyekben esetleg konzolboltok, azok alkalmazottai, valamint a M$ részlegei az érintett célpontok).

Tuti Összeomlás :)) ("Én csak reggelizni szeretnék!" = "Dehát csak a 3. pálya végén szerettem volna legyőzni a főgonoszt már egy hete, de mindig az utolsó percben kapcsolt le a konzol!")

[ Szerkesztve ]

(#26) bwoay válasza Stargun! (#25) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

időzártól függetlenül én is csak RAAM-ot szeretném kinyíni
a Gears of Warban már egy hete :)

[ Szeretkezve ]

(#27) L a m y

L a m y
(újonc)

Erről az egészről kb annyit hogy 11 évesen volt először netem akkor is volt rá vmi progi felmentem 1 forumra 5 perc google után és megkérdeztem nem lehet -e kinyírni.. ;) hát persze hogy segítettek ;) most 14 vagyok én szerintem nem lenne túl nagy probléma átverni 1 ilyet vagy megfejteni a jelszót ^^ Tuti az lenne mint ami a interneten az oldalakhoz azt meg nem nehéz megszerezni ^^

mod:
mp-nyire egy save pointtól, ahová 30 percnyi játék alatt jutott el a gyerek...
system shutdown, go to bed " Hát igen.... Gondolom nem értené a sok túrista hogy miért rohangálnak moltov koktélal a 10 éves gyerekek és hogy mért van annyi törött xbox az utcákon xD

[ Szerkesztve ]

(#28) bwoay válasza L a m y (#27) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hát ha szülők ehhez lámák, és olyan passwordot rendelnek a feloldáshoz,
amit kisilabizál a gyerek, az nem a rendszer hibája :)

[ Szeretkezve ]

(#29) Cs_Laci

Cs_Laci
(senior tag)

És, hogy ez miért is éri meg az X-Boxnak? Mert ha veszel 21db 8 órára limitált konzolt, máris végigjátszhatod a hetet kedvedre :D

Már várom a hirdetéseket! 3db 8 órás konzolom 1db 24 órásra cserélném értékegyeztetéssel...

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#30) Dare2Live válasza L a m y (#27) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A régi szép időkben lehet.

jelenleg egy vista féle gyerekfelügyelet ha rendesen be van állítva enyhén nehezen törhető és az utolsó kattintásod, mit medig futtattál is logolva van.
ez nem a win95 féle escet nyomok ha nemtudom a jelszót meg az NT4féle ntfsdossal kimásoloma fileokat ráengedem a progit aztán 2nap mulva megvan a jelszó....

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#31) domi007 válasza Cs_Laci (#29) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Húh, ez ütött!
De ha már elvinnéd a 3db 8 órásat, akkor ne felejtsd el megemlíteni a kevésbé hardcore gamer rokonságodban, hogy vannak 4 órásaim, amelyektől szintén értékegyeztetéssel hajlandó lennék megválni (vagy ez éppen a hardcore-oknak való? 8 óra helyett csak 4 óra van a pályára :DDD)

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#32) dabadab válasza venember83 (#21) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Miert? Mindket esetben arrol van szo, hogy van vmi szabalyzas, amirol azt gondolom, hogy fontos, viszont szinte biztos vagyok benne, hogy a gyerek magatol nem fogja betartani (mert meg nem erti, hogy miert, annyira meg senki sem szofogado, hogy abban vakon meg lehessen bizni, leven, hogy ember, nem gep), en meg nem tudom egesz nap szemmel tartani, szoval segit a technika.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#33) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

LOL
Nem gyenge ez a Microsoft! Kéne egy ilyen reklám:
"Bill Gates (The new god) vigyáz az Ön gyermekére is, nehogy ezek a csúnya konzolok megzavarják szegényeket a természetes fejlődésükben! ;) "

Igen, ez kell az amerikaiaknak, most tuti jóval kevesebb lesz az ámokfutás a gimikben. Legalábbis a statisztikai grafikonok biztosan jobb irányba fognak lengedezni ezügyben... ;]

Vagy: amcsi alkesz fater leül a box elé, lekorlátozza a büdös kölöknek, aki ettől csupa jó jegyeket fog hazahozni az iskolából, esetleg még a világról festett képe is pozitív irányba változik. De persze az is lehet hogy fater lecsukja a boxot, a gyerek meg letorrentezi a hozzá való krekket és tolja a halóhármat orrvérzésig multiba'.(Miközben faterja AlBundy módon a nappaliban sörözve meccset néz megnyugodva afelől hogy csemetéje már a leckét írja) Egészségére!

Köszönjük MS, ezer hála e hatalmas szabadalomért!

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#34) bwoay válasza horvathkrisz (#33) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem kell agyamentséget belemagyarázni.
ez nem szabadalom, nem világmegváltó ötlet,
csak gyerekzár, amit már lassan több, mint egy évtizede megtalálhatunk TV-ken,
DVD-játszókon.
és nem a világot akarja jobbá tenni a MS,
hanem több konzolt akar eladni.

[ Szeretkezve ]

(#35) raszputyin

raszputyin
(senior tag)

Szerintem teljesen jó ötlet az időzár: objektív, fair, így nincs vita, és a fiatal játszhat minden nap egy kicsit pihenésül, de nem fog a feneke a székhez nőni. A heti, esetleg még inkább a havi kvóta pedig megtanítja gazdálkodni az evilági örömökkel, ami elég fontos eleme az ember felnőttségének.
Örülnék, ha engem is így szabályoztak volna, és nem egyszer túl engedékenyen, máskor háziterrorral :-)

(#36) Nantucket

Nantucket
(kvázi-tag)

Szerintem ez nem olyan rossz dolog. Legalábbis ha magamból indulok ki és belegondolok, akkor rá kell jöjjek, hogy 8-12 évesen , ha lett volna ilyen cuccom, amivel 5.1 es hangzású csillógó villógó zombikat lehet ólómszarkofágba darálni és napkörüli pályára állítani, én biztos nem azzal szórakoztam volna, hogy a tróger haverokkal a törhetelen üvegeket próbáljuk macskakővel kidobálni :) És ennek következtében feltehetően most 30 kilóval lennék nehezebb és nem lenne 1 barátom se akinek nem csak a nick-jét tudom....

Gyűlölöm a HDD-ket

(#37) Dr. Romano válasza Nantucket (#36) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem semmi, hogy egy egyszerű(?) konzol egy egész generációt képes megváltoztatni :D
Jobb mint a radioaktív sugárzás :DDD

(#38) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

ez csak egy dologra lenne jo, hogy a gyerek megtanulja beosztani az idejét :K adott x játékidöre y idözonában, hajrá.
mondjuk ha a napi limit 8 ora, akkor mennyit tölthetett el gép elött, amielött nem lett eltiltva?! :))

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#39) Treb

Treb
(fanatikus tag)

Szerintem baromság az átlag gyerek ugyis jobban ért hozzá mint a szülők! ;]

(#40) L a m y válasza Dare2Live (#30) üzenetére

L a m y
(újonc)

akkor meg a gyerek addig rugdossa a HDD-t míg */*/%%% nem megy és vehetnem újjat a szülők.... amire ugye elfelejtik feltenni a felügyelő rendszert ^^ De ha 1 akkora őproblémát nem tudnak megoldani a szülők hogy a gyerek ne játszon annyit hát akkor gratullok..:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.