"dinamikus kontrasztaránya 12 000 000:1"
Rohanok is megvenni 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
"dinamikus kontrasztaránya 12 000 000:1"
Rohanok is megvenni 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
még dobhattak volna mögé egy pár nullát
vagy simán lehetne "csilliárd kontraszt technológiával ellátva"
bár ugyan apróság és biztosan csak engem zavar, de megint lemaradt a panel típus, legalábbis a PB nél, persze gondolom hogy tn, de azért egy ilyen kis "lényegtelen" dolgot nem ártana feltüntetni
,
UpTheBruce!

PB-nél megint odatették magukat! Ha csak külsőre kéne választani a kettő közül, akkor is a PB lenne, mindegy milyen panellal készült.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
nah igen, nagyon elegante 
UpTheBruce!
Ha nem TN lenne, azt odaírnák 
hát igen én is ebből indultam ki, de azért nem lenne baj ha nem kéne folyton találgatni meg guglizni 
UpTheBruce!

A TN filmes NEC még evvel a szar panellal is kiemelkedö képminöséget képvisel.
Azt hiszem az ára is tükrözi,hogy aki megveszi az nem jár rosszul
"A TN filmes NEC még evvel a szar panellal is kiemelkedö képminöséget képvisel."
Mármint mihez képest? Mert pl. az IPS paneles Dell U2311H (ami pont ugyanekkora méretre és felbontásra is) egyrészt olcsóbb, másrészt nyilván képminőség terén is agyonveri.
Az lehet, hogy a harmadennyibe kerülő, a kategória legalját képviselő TN monitoroknál jobb képe van, de a saját árkategóriájában inkább viccnek tűnik.
Mondjuk a Packard-Bell tizenkétmilliós kontrasztja is csak valami tréfa lehet.
Az ember nem is gondolná, hogy ezeknek a cégeknek a sajtóközleményeit kabarészerzők írják 
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.