Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Remington

Remington
(őstag)

ennek a szkájtnak mi a gyík értelme van?:D esetleg egy fekvő házba tudom elképzelni de gyakorlatilag nulla értelme van. a creative rendszer viszont tetszik, a szatelitek viszont gondolom vezetéken kapnak áramot, úgy meg oda a vezetéknélküliség, csak -1 kábel.

[ Szerkesztve ]

(#2) TeeBee73 válasza Remington (#1) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Gondolom, a centert lehet kiváltani vele.
Ha nem így van, majd megmondják a hozzáértők. :)

MOD: Félreértelmeztem... :(((

[ Szerkesztve ]

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#3) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kis Genius szett egészen jó. A 14 watt ugyan nem sok, de egy kisebb szobába, nem vájtfülűeknek megteszi. :)

juliabrilke: Kb semmi.

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#4) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

A Kama Bay Speaker ACE--nek mi értelme van? :U

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#5) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Ez mekkora szöveg.
"melynek RMS teljesítménye a 14 wattot ostromolja."
Picit cinikus de király.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#6) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bluetooth-os hangszóró? De érdekes, még nem is hallottam ilyenről.
Ez a LaCie Sound2 elég randa azért meg kell, hogy mondjam.
A Scythe beépíthető hangszóró rendszere meg egyszerűen nélkülözhetetlen, igen praktikus, remélem ritmusra villognak a fények. :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#7) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Navégre a gémer cuccok ide is elérkeztek :DDD Beépithető kéken világító prógémer hanghatás 3w iszonyat póverral. Aki gémer ilyet vesz :DDD Ha elég közel hajolsz a gépedhez akár 10.2 hanghatást is elérhetsz vele ;]

[ Szerkesztve ]

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#8) DEJVID válasza Zolás (#7) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Segít a tuningban :D

Én vagyok a PH! királya.

(#9) Hulk24

Hulk24
(senior tag)

hát a scythe az tényleg elég gyökér...kis cirippelő:D

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#10) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

lehet baromira hülyeségnek tűnik nektek, de én pl használok torrent gépet amin nincs hangszóró és a belsőt használom... ez annál biztos jobb... ok, nincs sok értelme, de ha valakinek a mondjába beleillik akkor már kész haszon... valszeg nem azért csináltak a dologból egy rev2-őt mert az első eladásai olyan borzalmasak voltak...

(#11) Zolás válasza DEJVID (#8) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Pláne musthave kategória :DDD
Sőt tesztet a népnek :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#12) Sifre

Sifre
(fanatikus tag)

Vajon ezt a Creative szettet lehet használni telefonnal is? Ha már bluetoothos... :)

Siemens M35 -> Nokia 5110 -> Siemens S55 -> Nokia 3650 -> Nokia 6680 -> Nokia N73 -> Nokia 5800 -> Nokia N8 -> Nexus S

(#13) DarkByte válasza juliabrilke (#4) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy ne csak a buszon lehessen konzerv doboz minőségben max hangerőn hallgatni mobilról zenét, hanem otthon a gépből is így üvöltsön a zene. Mert akkor milyen sukár gyerek is az ember fia. :O

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#14) alibabo

alibabo
(fanatikus tag)

Inkább: Hadd szóljon a rocktóber! ;]

A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester

(#15) Tolkarius

Tolkarius
(kvázi-tag)

Ezek a típusok valahogy nekem nem jönnek be... és ahhoz képest az ár se olyan kedvező...

(#16) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Genius még értelmes hangszórópárnak néz ki, de a Kama... áh... az valami borzalom gagyi. :DDD

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#17) v.tom

v.tom
(őstag)

Látom mindenki kifejtette már, hogy milyen hasznosnak tűnik a scythe cucc. Hát nekem is el kell mondanom, hogy ennek szerintem az égvilágon semmi értelme nincsen. Ráadásul valószínűleg méregdrága is..

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#18) pyrannha válasza v.tom (#17) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

35$ a hír szerint.

(#19) Isee válasza pyrannha (#18) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ráadásul 35$-ért a Kama Bay Speaker ACE miatt kialakít egy kis rezonanciát is a házban, ami természetesen a merevlemezeknek nagyban megnöveli az élettartamát ;]

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#20) &rew

&rew
(őstag)

a scythe cucchoz egy ugyesen tervezett haz es megfeleloen meretezett bass-reflex nyilas + cso szukseges es mar duborog is ;] ket megfeleloen elrendezett gep pedig streaminggel tokeletes sztereot ad, tovabbi bovitesrol nem is beszelve :)

dodge charger - ford mustang - dodge challenger

(#21) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tetszik a genius, de én nem csúfítottam volna el audiocsatikkal elöl.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#22) Duree

Duree
(PH! addikt)

A scythe cuccain jókat mosolyogtam a többi se valami egetrengetö,viszonr nem drágák

(#23) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem a Crea-ban a szatelitek elemről mennek, de attól félek, hogy a mélynyomó is. :DDD

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#24) Mace Windu

Mace Windu
(újonc)

Laci Sound.

I created Vaapad to answer my weakness: it channels my own darkness into a weapon of the light.

(#25) Vassili

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Jó dolog ez a vezeték nélküliség, de akksi meg elem gyárat kell mellé nyitni :(

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#26) New Life

New Life
(fanatikus tag)

Kár, hogy ilyen gyenge a Genius, mert nem néz ki rosszul...

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.