pedig az árra lettem volna leginkább kíváncsi. 
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

pedig az árra lettem volna leginkább kíváncsi. 
[ Szerkesztve ]

az oké, hogy 8GB , meg nem jelent sokat a órajel/késleltetés a ddr3 -as rendszereken.....
na de Cl11 már az 1600 -hoz

[ Szerkesztve ]
hideg pizza, meleg sör
a 8g-s so-dimm modul nem semmi 
4 sale http://tiny.cc/aprok

A DDR4 -es 2400 Mhz mikor kezdenek már el terjedni? Talán az Ivy felkarolja... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

Bizony még sokat kell aludni,vagy sokat bulizni ekivel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A DDR4-es termékek megjelenése 2014-re,de inkább 2015-re datálható.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!

Vajon mit piszmognak annyit egy már létező termékkel. Most nem ugrik be hirtelen ki az az eki? 
Samsung Wave Gt-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

Nem mondom, szívesen látnék én is ilyeneket a gépemben... 
+1
Bár netezéshez, zenehallgatáshoz, filmnézéshez még a 2 giga is elég szokott lenni.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

az eki az ecstasy-t jelent. drog.
Már nem divat az eki.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
SO-DIMM esetében még rendben is van ez az időzítés, de asztali vonalon már inkább nevetséges.
Lehet, hogy én tudom rosszul, de a modul kapacitása nem befolyásolja az időzítést. Ha mégis így van, valaki felhomályosíthatna!
Hogyan mutatsz tükröt, egy tükörnek?

A modul kapacitása nem, de a MHz befolyásolja az időzítést mármint nem feltétlen de ezzel próbálnak kicsit próbálkozni a gyártók. Van egy kisebb többlet költsége annak a memóriának ami ugyanakkora időzítéssel magasabb frekvencián ketyeg. Ugye amikor a teljesítményét számoljuk a memóriának akkor fordítottan arányos a késleltetés és a frekvencia. (remélem jól fogalmaztam és nem mellesleg remélem, hogy nem hülyeséget állítottam)
szerkesztés:
CL9 cycles @ 1333MHz/sec = .00675 x 10 = 6.75 nanoseconds
CL11 cycles @ 1600MHz/sec = .0069 x 10 = 6.90 nanoseconds
Gyorsan googleztam és ezeket találtam.
[ Szerkesztve ]

Nem hiszem, hogy túlzottan drágák lennének, ugyanezeknek az 1333-as verziója a legolcsóbb ramok között van viszont kompatibilitás szempontjából az ADATA azért nincs olyan előkelő helyen mondjuk egy Corsair vagy Kingstonhoz képest.
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

nah végre leírta vki hogy is kell ezt értelmezni,eddig csak tévejedtem..
nekem is volt a-data memo annó és tunigban nagyon jó
Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát