Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon adagolta a Sony a saját Memory Stick elképzeléseit a SE telókba is annak idején, aztán a trendi microSD-nél kötött ki. bár ez lehet csak a Google kikötése az androidhoz, mindenesetre nagyon szép sebességet tud, kérdés: csak a Sony használja még a saját maga által kitalált szabványt?

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#2) sp@rtan

sp@rtan
(senior tag)
LOGOUT blog

ilyen még mindig van ? :D

(#3) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ideje lenne már átpártolniuk az sdhc/sdxc-re, az egyéni kártyatípusok már rég nem menők.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#4) szilagyiv

szilagyiv
(tag)

Ja, nekem is ez volt az első gondolatom, hogy "ilyen még mindig van?". De főleg minek?
Az ilyen idióta húzások miatt tart most ott a Sony ahol.

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#5) Tonyius777

Tonyius777
(tag)

hát a CF -ről is ez a véleményem. Inkább lenne már csak SD vagy micro SD adapterrel.

Üdv:Tony

(#6) nismoka válasza szilagyiv (#4) üzenetére

nismoka
(fanatikus tag)

A 2010 előtti sony gépekbe is kell valami kártya, hát ezért van még MEMORY STICK. 2010től már fogadják az SD-t is. Miért hol tart a sony?

(#7) Archer

Archer
(őstag)

Nem lenne gond a MS-el ha nem kerülne 1,5x annyiba mint az SD. A Sonynak vannak ilyen találmányai (ATRAC, FastPort, Memory Stick, Blu-Ray) amiket többé-kevésbé ráerőltet(ett) a felhasználóira de valahol érthető üzleti szempontból, a felhasználók szemszögéből már más kérdés...

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#8) TESCO-Zsömle válasza Tonyius777 (#5) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát azért a CF-nek mentségére szóljon, hogy kb 1:1-ben IDE csatija van, csak kisebb, ami anno nem volt egy rossz dolog...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#9) Edenyke válasza nismoka (#6) üzenetére

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A nagyobb méretek és sebességek is visszafele kompatibilisek?
Ez biztos?
Nem ugyan az a helyzet, mint az sd/sdhc/sdxc viszonyában?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#10) pip válasza TESCO-Zsömle (#8) üzenetére

pip
(fanatikus tag)

es az sem elhanyagolando, hogy nehany evvel ezelott egyedul a CF-nek volt akkora sebessege, hogy a nagymeretu legifelveteleket tudjunk menteni ra elfogadhato tempoban.

(#11) donjohnson

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"...SDHC memóriakártyák sebességének kétszereség hozza."
Laca elírtál egy betűt.

szerintetek kihasználná a p990i-m? :DDD

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#12) fi:zi'k válasza pip (#10) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, igen, a tempót sokan elfelejtik. :K

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#13) MLaca válasza donjohnson (#11) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

köszi, javítottam.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#14) szilagyiv válasza nismoka (#6) üzenetére

szilagyiv
(tag)

Archer remekül megfogalmazta, amit sugalltam.

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#15) nismoka válasza Archer (#7) üzenetére

nismoka
(fanatikus tag)

Jó hát az SD-vel a SanDisk-Matsushita-Toshiba trio nyerte a formátum háborút, a Blu-ray-el a Sony. :) Minden cég próbálkozik valamivel, ha nem tenné megállna a fejlődés. ;)

(#16) David75 válasza nismoka (#15) üzenetére

David75
(őstag)

Nagyon nagyot nyertek... Annyira elterjedt a blu-ray hogy élni se lehet nélküle. Őszintén, létezik olyan ember aki bluray filmeket vásáról? Csak mert én csak azt látom, hogy külső vinyoról nézik az emberek a hd filmeket. Amerikában is szerintem inkább itunes-on megveszik a filmeket. Ps3 szinten is érdekes hogy elvileg semmivel sem rosszabb grafikával kijönnek az xbox-ra ugyan azok a játékok és nem kell hozzá blu-ray. Akkor mi a létjogosultsága???

100% No Modern Talking

(#17) djculture válasza David75 (#16) üzenetére

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aktuális felkapott filmek fogynak bluray en a tescoban is elég szépen ahogy látom,így csak veszik a pénzes csávók őket:)

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#18) Angel1981 válasza Edenyke (#3) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Lehet, de ez a Sony-t soha nem érdekelte.... :)

(#19) ROBOTER válasza Archer (#7) üzenetére

ROBOTER
(őstag)

Az ATRAC azért eléggé kakukktojás ebben a felsorolással, tekintve hogy az MD és vele az ATRAC régebben jelent meg, mint az MP2 végleges formátuma és az MP3.

A későbbi, ATRAC-hoz való ragaszkodásnak nem csak üzleti, hanem jogi oldala is volt. Hülyén nézett volna ki, hogy a Sony, mint zenei kiadó és jogvédő egy olyan formátumot támogat, aminek a terjesztése/másolása ellenőrizhetetlen.

(#20) nismoka válasza David75 (#16) üzenetére

nismoka
(fanatikus tag)

Az xbox360 kezdi kinőni a DVD kapacitását, ezért lesz hamarosan variálás a lemezen lévő biztonsági szektorokkal a microsoftnál ezügyben, hogy a DVD lemezre még tudjanak rápréselni cuccot. Nyernek is majd kb 1GB-ot.... Van is olyan játék ami több lemezes X360-on, PS3-on meg vígan elfér egy lemezen tömörítetlen hangsávval is... Amúgy van mindkét gépem, úgyhogy nekem 8... ;)

(#21) litvitcsak.a

litvitcsak.a
(tag)

volt sony digikamerám és fényképező gépem, mp3 lejátszóm, de amikor újat kellett venni pont a MemoryStick miatt keresetem más márkát. Mindenki sd szabványt használja, az imac-ben is csak ilyen beépített olvasó van és olcsóbb is mint a MS. Van egyébként valami tényleges előnye a MS-nek?

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#22) k. válasza David75 (#16) üzenetére

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Pl én.
Meg ismerek még párat...
Nyugaton pedig elég népszerű. Jó, nem feltétlen a fiatalok veszik, de megnézném a faterom, ahogy nekiállna netről leszedett cuccot nézni. Megveszi a BD-t, hazajön berakja és nézi. És még sok sok ember csinálja ezt.

DANSZ!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.