Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na milyen szorgosak lettek! Eztán már csak szoftvereket gyártanak? :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#2) Gyusz

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Már meg is kapta a WHQL minősítést? Talán egy hete jelent meg bétaként.

(#3) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Akkor ezért szokott nekem lefagyni a Mirror's Edge bekapcsolt PhysX-el :W
Pedig letöltöttem hozzá a legújabb patchet, mert előtte meg olyat csinált hogy volt olyan fejezet rész ahol bekapcsolt PhysX-el leesett a game 7-8FPS-re, ez igazából megszűnt de a lefagyást nem tudtam miért lehetett :)

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#4) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még szerencse hogy az ati driverek a rosszak.

Az élet kegyetlen .

(#5) proci985 válasza Zsubi (#3) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jaja, azért volt.

kíváncsi vagyok a CS benchez mit szól a driver, ha az ember átnevezi a filet... de nem gonoszkodom inkább;>

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#6) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A leírás alapján a Fallout 3 és a Mirror’s Edge (utóbbi aktivált PhysX esetén) többé már nem fog véletlenszerűen lefagyni a grafikus driver hibájától,

Ez biztosan csak hazugság. Az NV kariknál ilyen nincs, hogy a Mirrors Edge lefagy, meg a Fallout 3 stb...
Ilyen kizárólag az ATI kariknál van, már elnézést. :U

Zsubi: Nem mondod, hogy NV-én is leesik az fps 6-7 fps-re. Nekem nemrég azzal jött valaki itt a PH!-án (milyen videókártyát? topic-ban), hogy persze az ATI szar, mert leesik az fps 6-7-re. Nem értem én már ezt. :U
Talán inkább a játék hibája lehet ez, amit driver-ből lehet kiküszöbölni.

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#7) P.e.t.ya. válasza tzsolesz (#6) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Sőt ..fagy ez mindennel...éljen az S3 Trió+++ :C

(#8) Xmodule válasza tzsolesz (#6) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát el kell, hogy keserítselek mert tévedsz! Valóban lefagy a Mirrors Edge PhysX használatával véletlenszerűen. Most leszedem ezt a drivert kíváncsi vagyok javul -e.

Ja amúgy nekem 185.20 van fent.

[ Szerkesztve ]

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#9) tzsolesz válasza Xmodule (#8) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak poén volt. :)
Egyértelmű, hogy a játékban van a hiba, és nem a videókari meghajtójával.

P.e.t.y.a: :DDD

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#10) Devid_81 válasza lsc (#4) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Jajj máá, de ATI nál ez tök változó, egyik full jó a másik meg bugos. :U
Az nVidiánál meg van olyan is, hogy a rossz csak rosszabb lesz, ez is fejlődés nem? ;] ;] :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#11) lsc válasza Devid_81 (#10) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Végül is ha már nincs új kártya legalább ezzel izgalomban tartják a népet ;] .

Az élet kegyetlen .

(#12) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Vérszagra gyűl az éji vad... :U

(#13) P00By válasza Balika911 (#12) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Te tetted ezt, Balika! :D

(#14) DraXoN

DraXoN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Emberek.. látom jól elvagytok, de nem tudlak követni titeket :F ... talán azért lehet, mert nekem ATIm van :DDD (az utolsó NV karim egy FX5200-as volt)

Mod: de azért jót nevettem ;]
Mod2: Még szép, hogy Balika911 volt... elég csak megnézni az avatarját.. üldözik őt az éji vadak :D

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/

(#15) divrapier

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

jo lenne, ha ez a bugfixelo, optimalizalo lelkesedes akkor is megmaradna, amikor az nV helyrerazodik, vagy ujra nagyobb erofolenybe kerul.
Ebben az elozo mondatban sok fantasztikus elkepzeles van, foleg az elso fele :D

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#16) Balika911 válasza DraXoN (#14) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Jaja, simán, enegem az éji vadak, én meg P00By-t, ha még egyszer beszól! ;]

Egyébként nem könnyíti meg a Ph! a dolgomat, mostanában akarok új VGA-t venni, erre mit látok. Az nVidia topicba jönnek az ATI-sok durrogni, ATI topicba meg az nVidia-sok, aztán most hámozzam ki, melyik kártyával járnék jobban. :)

szerk.: Off.

[ Szerkesztve ]

(#17) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Leszedtem az új drivert és most már nem fagy a game ezek szerint csak csináltak vele valamit :DDD :C

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#18) P.e.t.ya. válasza Zsubi (#17) üzenetére

P.e.t.ya.
(senior tag)
LOGOUT blog

Újabb adag mariska szállítmányuk érkezett :DDD

(#19) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Nem elég, hogy a kártyákkalgond van teljesítmény-ügyileg, még ez is.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#20) tlac

tlac
(PH! nagyúr)

A Windows XP és Vista operációs rendszerekkel kompatibilis eszközillesztőt a GeForce 6, 7, 8, 9, illetve GTX 200 szériás termékekkel rendelkező felhasználók telepíthetik.

végre! a régi kártyákhoz is adnak frissítést

(#21) Ste válasza tlac (#20) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

már csak az 5-ös széria kellene és számsorod lehetne :)

True Success is Blonde

(#22) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szabályszerűen hogyan kellene feltenni ?

Csak ráinstall az előzőre , vagy előtte az letörölni , és úgy ezt?

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#23) tlac válasza TheChos3nOne (#22) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

én csak rátelepíteni szoktam, nem volt még gondom ebből (bár ati kártyám nem volt még ;] )

[ Szerkesztve ]

(#24) shteer válasza TheChos3nOne (#22) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

old dirver uninstall, driversweeper, new driver install :)

de én is rá szoktam csak ereszteni :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#25) subaruwrc

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de csak mert az nv driverek hibátlanok.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#26) wolruf

wolruf
(senior tag)

A 8800 GTS512-em én is szívok néha driver miatt (bár sose fagy, csak néha összeomlik :D ), de visszasírom az ATI-s időket. Ugyan az lassúcska volt (nem igaz, annó a 1950Pro-m nagyon durva volt :) ), de a képe.... Hát az valami csodás. Sokkal szebbek a színei, az egész valahogy sokkal ... nem is tudom. Szebb a képe na :)

A mostani GeForce-om viszont gyors. Ennyi :)

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#27) Zso2 válasza X@b3e (#19) üzenetére

Zso2
(őstag)

Mi bajod van neked teljesítményügyileg vaz, ha teljesítményt akarsz vegyél 295-öt vaz vagy 4870x2 és kész.....

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#28) Zso2 válasza subaruwrc (#25) üzenetére

Zso2
(őstag)

nem értem az ilyen hozzászólásokat, csak hogy bele tudj kötni valamibe, vagy ezt mire érted?

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#29) Zso2 válasza wolruf (#26) üzenetére

Zso2
(őstag)

Akkor menj bele egy kicsit a kalibrálásba és kész..... én betdtam a 8800 gt -m állítani úgy hogy jó legyen. Most 4670-em van de semmivel nem találom szebbnek.

(#30) Zso2

Zso2
(őstag)

Sőt átkozom az amd-ati kombóm, mert a kedvenc rallym a Dirt-el gondja van nem indúl néha, meg ilyenek.. siratom az intel-geforce konfigom.A régebbi gépemben valahogy jobban éreztem az erőt , igaz erősebb is volt a kártya, de sok kis bosszantó gond van az AMD-ATI párosommal.Visszatérek inkább a kék-zöld pároshoz...

[ Szerkesztve ]

(#31) subaruwrc válasza Zso2 (#28) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én azt nem értem miért nem tudod egy hsz-be leírni a mondandódat?
amúgy arra értettem hogy az nv fanok mindig ezzel támadnak hogy az ati driverek milyen szarok. ez biztos sokkal jobb lehet , ha kétnaponta kell frissíteni a drivert...

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#32) TTomax válasza Xmodule (#8) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Nem csodálom,ha alfa drivert használsz,a 185.20-tol nem is egyszerű megszabadulni.Én is raktam egy új rendszert miatta :DDD :DDD :DDD
Más:
Engem az érdekelne,hogy elolvastátok a hivatalos javítási listát??Ahogy a hozzászolásokat átnéztem nem nagyon.... :U

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#33) TheChos3nOne válasza subaruwrc (#31) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Am 2 féle képpen lehet felfogni:

1: Akkora szar , hogy javítani kell félhavonta ( Nv utáló féle)

2: Az Nv-sekkel jobban törődnek , mert félhavonta ellátnak a legfrissebb optimalizálással, hogy minden a lehető legjobban fusson, míg ATi-nál csak havonta jön egy-egy frissítés ( Nv-fan)

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#34) Balika911 válasza subaruwrc (#31) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ahogy nézem, két játékkal fordulhattak/fordultak elő problémák, ez nem egy olyan nagy ügy. A 8800 GTS-em alá a megjelenése óta kb. 3-4 havonta rakok új drivert, s egyik játékkal sem volt problémám... ATI-nál viszont még így fél évvel a HD48xx sorozat debütálása után is úgy várják az új drivert, mint valami messiást, s ez elég riasztó.

Ha jól vettem ki, azt a nyomorult PowerPlayt pl. máig nem tudták normálisan megcsinálni, pedig az energiagazdálkodás fontosabb, mint hogy egy-két játék fagyogat. Nem, nem vagyok hajlandó 3rd party alkalmazásokkal BIOS-t módosítani, ill. egyéb módon profilokat állítgatni. Oldják meg gyárilag, azért fizetek.

(#35) Zso2 válasza subaruwrc (#31) üzenetére

Zso2
(őstag)

Vajon miért nem írtam egybe? talán ,mert lejárt a szerkesztési ídő, különben is ne szójjjá be vaz ! :-)

(#36) Zso2 válasza subaruwrc (#31) üzenetére

Zso2
(őstag)

és most külön írom direkt, hogy ne legyen neked jó :W . Mit kell okoskodni? Nem látod mióta olvasom a PH-t ? Gondolod nem ismerem a szabályokat, birom az ilyen okoskodókat. Kinek nyalsz? Most nézem az e-mail címed, kicsit sem vagy fan :D

[ Szerkesztve ]

(#37) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez vajon Win7-hez is jó?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#38) Cerebellum válasza Zso2 (#36) üzenetére

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

én kérek elnézést a nevében, hogy szóvá merte tenni, milyen balfasz vagy :)

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#39) Zso2 válasza Cerebellum (#38) üzenetére

Zso2
(őstag)

Téged csak névről ismerlek, már jóideje, de akkor neked se jött le, hogy mitől drran el az ember agya. most pont rosz napot fogott ki nálam, ne akarja már elmagyarázni mit lehet...

(#40) TTomax válasza Lenry (#37) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Én a vistás drivert raktam fel persze a 64 bites a 64 bites win7-hez.Nekem nagyon szépen működik!

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#41) leviske válasza lsc (#4) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És még szerencse, hogy azokat kell óránként leszedni és szerencse, hogy azok vannak külön játékokra optimalizálva. :))

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#42) Lenry válasza TTomax (#40) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

köszi, akkor én is teszek egy próbát :R

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#43) subaruwrc válasza TheChos3nOne (#33) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért törődnek jobban mert kicsit szart került a palacsintába és megpróbálnak azon szépíteni hogy idáig a felső kategrián kívül minden le volt sz...va.
Balika1911
az egy kiforrott vas szerintem hosszú idő óta a legjobb ár/teljesítmény arányú nv kari elvárható hogy ne legyen gond vele. én ezzel a driver problémával ati részről úgy vagyok hogy nagyrésze user error.nekem idáig a 8.8-as driverrel volt csak bajom de az tényleg hulladék volt. powerplay xd. nem tudom ki híreszteli de asszem 8.10 óta hibátlanul működik. 8.12-be biztosan.

Zso2
kinek nyalok? nem értem a kérdést. nem írom le a választ ami zsigerből jönne mert rossz napod van :))

(#44) TTomax válasza subaruwrc (#43) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

powerplay xd. nem tudom ki híreszteli de asszem 8.10 óta hibátlanul működik. 8.12-be biztosan.
WTF???Mióta? :DDD

(#45) subaruwrc válasza TTomax (#44) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nah főzseni.
kérdezd meg Abu-t asszem ő írta. engem nem nagyon érdekel. att profilt használok :))

(#46) Aggregátor válasza Zso2 (#36) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És szerinted az, hogy olvastad a szabályzatot, mentesít alóla? :U

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#47) TTomax válasza subaruwrc (#45) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Látod okoska,amihez neked ATT kell,az nekünk megy driver meg bios szinten.... MATT... ;]

sanzi89
Rosszul hiszed,nézz bele a pdf-be....

[ Szerkesztve ]

(#48) sanzi89 válasza tlac (#20) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy frissítették volna, a kutya nem foglalkozik a régi VGA-kkal. Nem hogy fejleszteni rá. Az régi drivereket "belecsomagolták" ebbe, és rányomtak egy új verziószámot.

Cerebellum nem kellesz te ide, ha a beszóláson kívül más nem megy. Valahogy bárhol látom a kommented, mindegyik kötöszködés. Valami gyerekkori trauma?

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#49) subaruwrc válasza TTomax (#47) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

fúúúhha. rohanok is nv-t venni és megyek fikázni az atit mert ennyit nem tudok megoldani :DDD
nem érted amit csipogok. ÉN att-t használok. nem azért mert anélkül nem megy a powerplay. hanem mert tuniingolom a karit ;) ilyen elvetemült állat vagyok

[ Szerkesztve ]

(#50) Skizz válasza TTomax (#47) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos magától ugrik 500/750-re a gpu/mem. freki, nem?

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.