Ez szép és jó, csak gondolom horror ára van.. mint egyelőre minden DDR3as memonak..
LEMONS. Perfect for orangejuice.
Ez szép és jó, csak gondolom horror ára van.. mint egyelőre minden DDR3as memonak..

Ez egyértelmű, de hálistennek szerintem a legolcsóbbak közt lessz, mert a PQI sosem volt drága sőt..
Nemlehet összehasonlítani egy Corsair-al(1800Mhz-en 7-7-7-20) de jókis ram lesz.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Kicsit le van maradva sebesség terén, már vannak 2G-ra hitelesített ramok is...
Remélem cserébe legalább "olcsó" lesz. Mondjuk annyira nem zavar, Nehalemig nem fogok már váltani.

Szép és jó? Mi a franc az a hatalmas fekete hűtő?
Rettenetesen néz ki.
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
Értelme jelenleg annyi, mint a 8*-os AGP-nek volt, vagy a dig. kamerák 1200*-os digitális zoomjának. De legalább drága.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#7) Thulcandra

Fancy!
Nem akartok csinálni egy újabb ddr3 vs ddr2 tesztet? Jó lennne látni merre billen a spájzba a póc 
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
jolvan igazábol az árukat akartam kiemelni
Pl egy komoly ddr2es memcsomagot is joval olcsobban kapni mint vmi olcsobb ddr3asat...

Ez tutibiztos...
Odébb lesz még a nagy váltás...
ha már nonfiguratív rajz van a hűtőm akkor a borda tetejére miért nem jutott?
ott lepattogzik a hőtől? 
True Success is Blonde

Tudom, tudom, csak jól esik néha rosszalkodni! 
Ste: Pedig egy kis kazánezüsttel nyugodtan meghúzhatták volna! 
Zseniális névválasztás, tényleg. "Pékúí Turbó Halhatatlanság Kiadás" memória 
nem azt károgták nekünk azért éri meg váltani, mert a nagyobb sebesség mellett kisebb feszen megy, nyíl jobbra kisebb hőtermel
és?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Hátö... lehet, hogy le vannak, de nem is 2,0-2,2 V-on mennek ezek a modulok a szabvány 1,5 helyett... azért az nagyon nem mindegy
. Meg majd lesz még ez jobb is. Ráadásul még (fizetőképes) kereslet, igény sincs rájuk... Amúgy Nehalemig szerintem nem is lesz értelme az 1600+ RAM-oknak (a procik egyelőre nem igazán bírják kihasználni még az 1333-asakat se, úgyhogy jelenleg még kb. tök mindegy...).
Te is fiam, Bluetooth?

Miért, van már DDR3 1600-as szabvány?
Csak mert igazából DDR2 1066 sincs...

Mondjuk ez se hülye felvetés
.
Te is fiam, Bluetooth?
És szerinted melyik lap kezeli ezeket normálisan Duálban? Én és néhány barátom kipróáltunk pár DDR3-as modult és lapot és azt kell mondjam voltak gondok. Itt van nálam 2db OCZ 1800-as modul, de nem mennek az X38 királyának számító Asus Maximus Extreme-ben 1800-on. Sőt, az 1600-at is csak kínnal hozzák.
Bár lehet másoknak jobbak a tapasztalataik, de egyelőre a jobb DDR3-as memók olyan árban vannak, miből 2db csúcskategóriás lap is kijön.
--R.I.P JuanG--

Lapja válogatja. Vannak azért, akik duálban is túllépték a 2G-t: [link]
Az áras dologgal teljesen egyetértek, rekord-döntögetők kivételével senkinek sem éri meg DDR3-at venni. Remélem azért Nehalem megjelenéséig már normálisabb lesz az áruk.