256 GB SSD sztem lesz vagy fél milla 
256 GB SSD sztem lesz vagy fél milla 

Pedig szerintem mki az árára kíváncsi. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Ne jöjjön ennyi hír az SSD-kről, mert muszáj lesz beruháznom egyre
Csak csorog és csorog a nyálam egyfolytában, a pénztárcám meg reszketve és nyüszítve szaladt a sarokba 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

folyton ez a wear leveling... a HDD hírekben miért nincs mindig leírva, hogy az olvasófejek mozgatásáért a vezérlőelektronika felel? 
A vér nem válik VAZZE!™

Valszeg félmilláért nemfogják piacradobni, de jólvanaz, mert valszeg így csökkentik a kisebb kapacitásúak árait.. 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Végül is igen. A vezérlést felesleges kihangsúlyozni. Egyébként ilyenem van nekem is, Ősember jóvoltából (illetve nekem még ezek elődje, egy 32GB-os), brutálisan gyors azonban ez a kisebb is.
El sem merem képzelni ennek a nagynak a teljesítményét. 
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
Szerintem nem lesz az fél milla, de azért jól meg kell fizetni majd, én olyan 700-800 Dollára saccolom...Az már més kérdés, hogy ki veszi meg 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-
Hehe ott a fotós a dobozon 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Tényleg
Nagy is, gyors is 

Upsz. Észre sem vettem. 
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

Ez baromi gyors, elég lenne rendszernek egy 32 vagy 64 gigás is, csorog a nyálam nekem is 
[ Szerkesztve ]
Jáájjj

Jaja, ez nagyon brutális az adatlap alapján!
Érjék csak el a 3-4x ekkora méretet korrekt áron, s a vinyót rögtön száműzöm! 
HDD mellé viszont nem veszek SSD-t (egyelőre legalábbis biztos nem), nem vagyok a hibrid megoldások híve.
Még szerintem kell egy év hogy az SSD áral elfogadható szintre álljanak be. Addig kijönnek a nagyobbak is 500 gb meg a fölött a kisebbek meg a mostani árakhoz képest "fillérekbe" fognak kerülni.

Kíváncsi vagyok, 2010 elején kaphatóak lesznek-e egyáltalán a közelmúlt "Ph! slágerének" számító 32 GB-os verziók. 

Ph-s teszt mikor lesz? 
Fuck yourself Jay Wilson
"160 MB/s, olvasás során pedig 200 MB/s"
atyaég
... future
[ Szerkesztve ]

Az SLC chipekről már letettek teljesen? Vagy azt is fejleszgették, és kevés lett a SATA II ? 
Védd az állatokat! Egyél embert.

drágább, gondolom inkább business class... intel is idén jön ki az slc-s hűdessdjével.
A vér nem válik VAZZE!™

Hát, elég hosszú idő 1 év 
Védd az állatokat! Egyél embert.

dehogy tettek le, gyártják azokat is, csak közép és nagyvállalatoknak gyártják, ui. ők tudják megfizetni, meg a lottónyertes emberek!
az slc biztonságosabb és ezt meg is kell fizetni, 3-4szer többe kerülnek mint mlc s társaik, igaz itthon is mindenki az slc et akarná venni, mert hogy az jobb, de nézzük már meg egy mlc-s ssd élettartamát 1-1.5millió óra, ez nagyon sok év, 3szor kéne feltámadnunk hogy megérjük a végét, persze ez csak elméleti maximum, de a 3-5évet 100% kibírják, addigra meg már olyan ssd k lesznek olyan árakba hogy mehet a kukába és elvan intézve ezzel a dolog!
P4
USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

És éppen ez a lényeg. Felsőkategóriás CPU-nál, VGA-nál nem meglepő, de háttértárnál mégiscsak durva az, hogy teszem azt 100 ezer forintba kerül, de már most látszik, hogy pár év alatt ezt közel nullára le kell írni. 

Az apróhirdetések között mindenképp
. De talán még majd egyébként is.
Te is fiam, Bluetooth?

Szerintem lassan (talán jövőre) jönnie kellene már a SATA III-nak (elvi maximum 600 MB/s) is. Az majd az SSD-knél is elég lesz egy ideig.
#20: Szerintem az a 3-5 év elég optimista becslés, bár legyen úgy... az mondjuk érdekes kérdés lehet még, hogy ezt mennyi adatmennyiség írása mellett tudják/nák tartani.
Az MTBF értékek mindig túl szépen hangzanak
.
Te is fiam, Bluetooth?
ha az enyém is kibírja ezt az időt, nem bánom meg h megvettem 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu