Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

256 GB SSD sztem lesz vagy fél milla :DD

(#2) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Pedig szerintem mki az árára kíváncsi. :K

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#3) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne jöjjön ennyi hír az SSD-kről, mert muszáj lesz beruháznom egyre :) Csak csorog és csorog a nyálam egyfolytában, a pénztárcám meg reszketve és nyüszítve szaladt a sarokba :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#4) orbano

orbano
(PH! félisten)

folyton ez a wear leveling... a HDD hírekben miért nincs mindig leírva, hogy az olvasófejek mozgatásáért a vezérlőelektronika felel? :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) sNORh válasza HXY (#1) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Valszeg félmilláért nemfogják piacradobni, de jólvanaz, mert valszeg így csökkentik a kisebb kapacitásúak árait.. :U

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#6) 04ahgy válasza orbano (#4) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végül is igen. A vezérlést felesleges kihangsúlyozni. Egyébként ilyenem van nekem is, Ősember jóvoltából (illetve nekem még ezek elődje, egy 32GB-os), brutálisan gyors azonban ez a kisebb is.

El sem merem képzelni ennek a nagynak a teljesítményét. :)

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#7) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem nem lesz az fél milla, de azért jól meg kell fizetni majd, én olyan 700-800 Dollára saccolom...Az már més kérdés, hogy ki veszi meg :)

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#8) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hehe ott a fotós a dobozon :DD

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#9) P00By válasza KrenAtesz (#8) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Tényleg :DD
Nagy is, gyors is :D

(#10) PHM válasza KrenAtesz (#8) üzenetére

PHM
(őstag)

Upsz. Észre sem vettem. :R

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#11) Coyot

Coyot
(őstag)

Ez baromi gyors, elég lenne rendszernek egy 32 vagy 64 gigás is, csorog a nyálam nekem is :K

[ Szerkesztve ]

Jáájjj

(#12) Balika911 válasza 04ahgy (#6) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Jaja, ez nagyon brutális az adatlap alapján!

Érjék csak el a 3-4x ekkora méretet korrekt áron, s a vinyót rögtön száműzöm! :K
HDD mellé viszont nem veszek SSD-t (egyelőre legalábbis biztos nem), nem vagyok a hibrid megoldások híve.

(#13) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még szerintem kell egy év hogy az SSD áral elfogadható szintre álljanak be. Addig kijönnek a nagyobbak is 500 gb meg a fölött a kisebbek meg a mostani árakhoz képest "fillérekbe" fognak kerülni.

(#14) Balika911 válasza tome.jr (#13) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Kíváncsi vagyok, 2010 elején kaphatóak lesznek-e egyáltalán a közelmúlt "Ph! slágerének" számító 32 GB-os verziók. :)

(#15) schwartz

schwartz
(őstag)

Ph-s teszt mikor lesz? :)

Fuck yourself Jay Wilson

(#16) misirulez

misirulez
(senior tag)
LOGOUT blog

"160 MB/s, olvasás során pedig 200 MB/s"

atyaég :Y ... future

[ Szerkesztve ]

(#17) Satan_Claus

Satan_Claus
(senior tag)

Az SLC chipekről már letettek teljesen? Vagy azt is fejleszgették, és kevés lett a SATA II ? :F

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#18) orbano válasza Satan_Claus (#17) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

drágább, gondolom inkább business class... intel is idén jön ki az slc-s hűdessdjével.

A vér nem válik VAZZE!™

(#19) Satan_Claus válasza orbano (#18) üzenetére

Satan_Claus
(senior tag)

Hát, elég hosszú idő 1 év :)

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#20) pentium4 válasza Satan_Claus (#17) üzenetére

pentium4
(senior tag)

dehogy tettek le, gyártják azokat is, csak közép és nagyvállalatoknak gyártják, ui. ők tudják megfizetni, meg a lottónyertes emberek!
az slc biztonságosabb és ezt meg is kell fizetni, 3-4szer többe kerülnek mint mlc s társaik, igaz itthon is mindenki az slc et akarná venni, mert hogy az jobb, de nézzük már meg egy mlc-s ssd élettartamát 1-1.5millió óra, ez nagyon sok év, 3szor kéne feltámadnunk hogy megérjük a végét, persze ez csak elméleti maximum, de a 3-5évet 100% kibírják, addigra meg már olyan ssd k lesznek olyan árakba hogy mehet a kukába és elvan intézve ezzel a dolog!

P4

USA BaZáR - US to HU forever | Apple BaZáR forever | Dell 24" 1920*1200-on szép az élet!

(#21) Balika911 válasza pentium4 (#20) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

És éppen ez a lényeg. Felsőkategóriás CPU-nál, VGA-nál nem meglepő, de háttértárnál mégiscsak durva az, hogy teszem azt 100 ezer forintba kerül, de már most látszik, hogy pár év alatt ezt közel nullára le kell írni. :)

(#22) bteebi válasza Balika911 (#14) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Az apróhirdetések között mindenképp ;). De talán még majd egyébként is.

Te is fiam, Bluetooth?

(#23) bteebi válasza Satan_Claus (#17) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Szerintem lassan (talán jövőre) jönnie kellene már a SATA III-nak (elvi maximum 600 MB/s) is. Az majd az SSD-knél is elég lesz egy ideig.

#20: Szerintem az a 3-5 év elég optimista becslés, bár legyen úgy... az mondjuk érdekes kérdés lehet még, hogy ezt mennyi adatmennyiség írása mellett tudják/nák tartani.

Az MTBF értékek mindig túl szépen hangzanak :).

Te is fiam, Bluetooth?

(#24) shteer válasza pentium4 (#20) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha az enyém is kibírja ezt az időt, nem bánom meg h megvettem :K

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.