Remélem lesz PH! teszt az SLC-s típusokkal. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Ricco_hun
(senior tag)
Na ezek a Micron SSD-k már sokkal gyorsabbak, mint az SSD teszt leggyorsabbja (a Samsung). Ezek már írási sebességben is odavernek. De megint az a gebasz, hogy aranyáron fogják mérni.
Pedig egy P200-as 32GB-osra beneveznék rendszertárolónak.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
És vajon mennyire lesznek megbízhatóak?

__Psion__
(kvázi-tag)
Ha szerverekbe szánják ezeket a darabok, nem hiszem, hogy gond lenne a megbízhatósággal.
╒═════════════════════════════════════════════════╕ ──────────────────────►´Ρςiοn◄────────────────────── ╘═════════════════════════════════════════════════╛
Ez a kérdés mindig előjön.
A leginkább egy repülőgéphez lehet hasonlítani. Rengeteg biztonsági eljárás van benne, kevésbé érzékeny külső hatásokra, de ha egyszer 'lezuhan', azt semmi sem éli túl.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

xedos
(PH! addikt)
Ez eszméletlen gyors!!!!!
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3
Csak a feketedoboz. 
[ Módosította: BioNiCMaN ]

Borisz76
(senior tag)
De a feketedoboz az pont valamiféle adattároló eszköz....nem ?
Nem az a paraszt aki traktorral megy diszkóba....hanem az aki rajta hagyja az ekét !
ami valójában piros
az adattároló pedig benne van, ami lehet akár ssd ![;]](/dl/s/v1.gif)

daa-raa
(MODERÁTOR)
Az adattároló szigorúan mágnesszalag bennük. És messze nem elpusztíthatatlan, igen csúnyán meg tud sérülni.
Si vis pacem, para bellum.
és narancssárga vagy világos sárga, nem piros
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Reset Elek
(fanatikus tag)
Inkább egy acélszalagra karcolják rá a paramétereket, mivel az többet kibír.
Az elmélet és a gyakorlat viszonyának elméletét már jól ismerjük a gyakorlatból. Indoklás nélkül a hozzászólásod csak a ''vélemény'' szintjét éri el...
Fasza kis eszközök, egy 32-est már elfagadnák rendszernek, egy 128/256-ost meg játékoknak
Csak sztem az árán kapnák pár TB HDD-t. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

bteebi
(senior tag)
Egy 32 gigással én is kibékülnék
. Adatoknak meg ott lennének az őskövületnek számító winchesterek
. Tény, játékhoz is jó lehetne mondjuk egy 256-os, de mivel még a 32 GB-os is megfizethetetlen lesz, ezért nem érdemes komolyan elgondolkozni rajta, sajnos
(bár én nem is játszom, szóval engem nem zavarnak a sokáig tartó pályabetöltések).
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?