Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) _Oscar

_Oscar
(tag)

Semmi leg- ? Csak simán gyors? :D

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#2) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem a 100 ezerszer gyorsabb merevlemezek jobban bejönnének, de végül is ezek sem hangzanak rosszul. :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#3) spln válasza _Oscar (#1) üzenetére

spln
(fanatikus tag)

Hogy mindig csak az árat felejtik el közölni :U

"Danger! Avoid death!"

(#4) FRENK1988 válasza spln (#3) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jogos. De amúgy elég pörgős kis SSD ez. Biztos a pénztárcánkból is ilyen gyorsan kell kiszámolni a pénzt :DD

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#5) KaraDani válasza Kendek (#2) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Lassan rá kéne egyesekne ébredni, hogy a merevlemezek elérték már jó rég a fizikai korlátaikat... Max ha 100.000 et pörögne, de akkor ahoz már olyan anyagok kellenének, ami baromi drágák lennének, plusz ülhetnél a gép mellett, feülvédőben, mert egy boing semmi lenne ahoz képest :DDD

(#6) lezso6 válasza FRENK1988 (#4) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na... azért ennyi pénzé má ne pörögjön! :DDD

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#7) blackrulz válasza _Oscar (#1) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

azt hittem belekerült a hírbe de pont ez maradt le:
"The drive uses a standard SATA II interface. It comes in capacities of 64, 128, 256, 512 GB, and 1, 2 TB"
g-mondter hír techpowerup

nem tudom hogy eddig volt e ilyen méret, ha nem csalódok volt tehát ez sem leg, de azért nem rosz.

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#8) DarkByte válasza KaraDani (#5) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Have you seen this? [link] ;) Persze nem most lesznek itt, de nem kell 100e -ret pörögniük majd. :N

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#9) bteebi válasza KaraDani (#5) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Egy boing semmi, hát még egy Boeing ;). Jóféle SSD ez, 4 db 128 gigás kellene RAID0-ba egy high end RAID vezérlővel ;].

Korábban volt egy olyan hír amúgy, hogy a WD 20 kRPM-es winchestereket tervez. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e abból valami. Amíg ilyen hihetetlenül drágák az SSD-k (pláne, ha olyan drágák, hogy még áruk sincs :DDD ), addig lehet reális alternatíva akár egy olyan is... Bár akkor én már inkább vennék 4 dc Bufáló low budget SSD-t R0-ba.

#7: Szerintem még nem volt 2 terás SSD, szóval ez szerintem leg :). És valószínűleg az ára még inkább leg :(. Valószínűleg már nem egy alsó kategóriás új személyautó ára... :P

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#10) bteebi válasza blackrulz (#7) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Szintén a TPU írásból:

"While most other SSD manufacturers would simply stripe two SSD modules in internal RAID 0 configurations, Photofast used an internal RAID 5 configuration that ups reliability. The array is completely abstract to the host machine, which only sees it as a single drive."

Kicsit meglep, hogy itt ezt nem említik, pedig szerintem kifejezetten érdekes.

Amúgy csak nemrég esett le, hogy a 270 MB/s az már majdnem az (elvi) felső határa a SATA2-nek :D, úgyhogy jobb is, ha jönni fog már a SATA (meg az USB) 3.

[ Szerkesztve ]

Te is fiam, Bluetooth?

(#11) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Jo lenne ha az SSD-k ara vegre az elerheto arszinvonalra csokkenenek.

(#12) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

ezek sem csigapartizni jöttek...

www.keytar.hu - improve yourself

(#13) blackrulz válasza bteebi (#10) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

valszeg nem ebből az oldalból dolgozott a szerkesztő, de ha valós infók akkor ezzel szerintem simán ki lehetne egészíteni a hírt

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#14) waterman_

waterman_
(fanatikus tag)

szép szép, de ha én gyártanám őket, akkor lesülne a pofámról a bőr, ha csak egy év garanciát vállalnék rájuk.. legyen két év, akkor azt már valahogy még megemésztem, de egy?? az semmi.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#15) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nem rossz ez!

(#16) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem semmi értékek, az biztos. Gondolom az áruk se lesz a béka feneke alatt :U

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#17) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én egy kicsit keveslem az 1 év garanciát :U
Csak nincs valami a háttérben? ;]

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#18) Balika911 válasza Killing (#17) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A legtöbb SSD-re egy évet adnak sajnos.

(#19) Raymond válasza bteebi (#9) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Annyira mar nem dargak. Persze a megfelelo termekhez kell hasonlitani oket. Otthonra lehet sok egy gyors 256GB SSD ara a leggyorsabb 300GB 10K RPM VelociRaptor arahoz kepest, de mondjuk szerverbe mar nem olyan egyertelmu a dolog. Ha a sebesseget es a kapacitast is figyelembe vesszuk akkor peldaul az uj Samsung kontrolleres Corsair P256 a maga €600 alatti araval nem is olyan draga egy 15K RPM 300GB SAS HDD-hez kepest, azokat most olyan €400-500 kozott kapod meg (inkabb 500). Tehat ha veszel mindkettobol 6 darabot a difi kb. €600 ami nem veszes a szerver €5-6-7K-s ara mellett foleg a sokkal jobb teljesitmenyt figyelembe veve. Ha a kisebb kapacitasokat nezed ott meg vegkepp az SSD gyoz. 8db 128GB SSD alig kerul tobbe mint 8db 2.5" 146GB 15K SAS HDD.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#20) k3l3r0n válasza spln (#3) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Még csak az, de hol lehet ezeket kapni? Mert a többiről nincs hír és kapni, de a ph hírei közt meg hetente 2 photofast van és nem nagyon látom hazai boltokban...
Ha olyan a termék, mint a marketing, akkor meg nem is nagyon érdekel - lásd 1 év gari... :(

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#21) RaTaTa válasza k3l3r0n (#20) üzenetére

RaTaTa
(újonc)

Jogos kérdés, nekem is utána kellett böngésznem... Elméletileg három weboldala van a cégnek:

Japán (japánul): [link]
Taiwan: [link]
Brit: [link]

Elméletileg a brit oldalt hozták létre az európai piac ellátására, keresnek is viszonteladókat. Írtam nekik, mert érdekel a pci-os cuccok beszerzésileg, mire azt válaszolták, hogy az angol oldalról csak angliai eladást tudnak bonyolítani, európai szállításért keressem meg a sales részlegüket (technikai kérdésem volt, azoknak írtam).
Az angol oldalon egyébként vannak árak, fontban :N

Szóval ha nagyon akar valaki, egy angliai ismerősön keresztül nyugodtan rendelhet bármit :U

RaTaTa, A Tata

(#22) Male válasza waterman_ (#14) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudod, bíznak a saját termékükben ;]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#23) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Aztán nehogy túlárazzák őket :U Kezdtem megörülni a gyors 32-es SSD-nek, de ár nélkül valószínűleg bukta lesz, hogyha nem merik megmondani mennyibe fáj... :(

[ Szerkesztve ]

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#24) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A nagyobból kettő raidbe, ja hogy annyiért komplett gamer konfigot adnak? Akkor átgondolom. :B

Milyennapvan?

(#25) Hebry

Hebry
(senior tag)

Itt se merték kiírni az árat. :DDD
Egyébként nem rossz, elfogadnám.

(#26) KaraDani válasza bteebi (#9) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Gonoszkodok, tehát vagyok? ;]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.