Végre valami értelmes pendrive, kérdés az ára.(beztos sok lesz...)
Milyennapvan?
Aspire 420W-os tápegység eladó - ATX felfogatás, de rövidebb
eladó HP Compaq 2510p, Elitebook 2530p, 2540p Notebook Battery (BJ803AA)
HP 2730p Elitebook tablet notebook PC Eladó! 6 hónap garanciával!SL9400 2x1.83GHZ 6MB
Áron alul eladó egy 320GB 2,5" Western Digital WD3200BUCT HDD. Pár napos, teljesen hibátlan!
Végre valami értelmes pendrive, kérdés az ára.(beztos sok lesz...)
Milyennapvan?

Foleg ha rarakjak az Artisjust matricat.

jajah 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

USB 2.0 nem csak 30MB/s adatátvitelre képes ??
De lehet ez csak egy buta kérdés 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

ilyennel már érdemes szaladgálni 
meg drága dolog elveszteni...
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.

természetesen szükségük is van az eSATA adatátviteli sebességére, hiszen a terméken található NAND flash szabványra alapozó memória írás esetén 60, olvasás során pedig 90 MB/másodperces sebességet is elérhet. 
''Egyet mondok, kettő lesz belőle!''
USB és eSATA csatolót is kínál a vállalat új terméke.
[...] az USB csatoló mellett eSATA interfésszel is rendelkezik [...]
Egyéb kérdés??
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

nem szabad pendrive néven forgalomba hozni 
"USB 2.0 nem csak 30MB/s adatátvitelre képes ??"
De igen. Elvileg 60 MB/s a sebessége, de gyakorlatilag csak 30 MB/s körül.
[ Szerkesztve ]

Elég jó írás/olvasási sebessége van.
.::www.megadanceradio.hu::.

Mondom én
Azt tudom hogy eSATAN képes elérni a 60at , de mivel 30as az usb így érvényét veszti az a sebesség mert egy régi p4 en keresgetheted az esatát 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

fog ezután vki Mo-n ilyet venni?
''Ez itt az internet?'' Eladó HP ProBook: http://hardverapro.hu/apro/hp_probook_4320s/friss.html
Kb. ez kell nekem, még dizájnra is jó
Már csak az ára lehet akadály 
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
eSATAN
A számítástechnika ördöge? 
Sectumsempra - For Enemies

[ Szerkesztve ]
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

ez igy nem igaz, egy kb. 2000 Ft-os befektetéssel 2 esátánod (
) is lehet:
By(e) Tothbe

Na értelmes pendrive, értelmes mérettel
Csak az ára nagyban hozzájárul majd a sikeréhez 
nem kell megvárni a zoltán erika matricát, silicon powerből már rég lehet venni ilyet 21 nettó körül:
[SILICON POWER 32GB eSATA/USB SSD]
[ Szerkesztve ]
Alakulnak ezek 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Gyanítom sokan vesznek majd 100 ropiért ilyen sz@r régi P4-hez, ne írj már hülyeségeket pls 
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Azért egész más a két dolog, a SiliconPower - nem nehéz tesztet találni guglin - huszonegypár megával másol (ehhez vissza kell osztani) eSATA-n, szóval a két dolog nem említhető egy napon, és ugye az árak megállapításában ebben a szegmensben pont a sebesség a kulcstényező...
(az előzőben elírtam, "ilyen" helyett "ilyet" akart lenni)
[ Szerkesztve ]
SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

Most szóltál igazat, különben ezekkel is érdemes még várni egy kicsit, hátha csökken valamit az áruk... 
De miért hívják pendrive-nak, ha rászitázva az van, hogy USB/eSATa SSD?
Az eredeti hírben is Solid State Drive-ot írnak.
[ Szerkesztve ]
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
mondasz valamit... venni kell külföldön párezer ilyet, megvenni a jogokat és rányomni egy "sz@r" matricát... aztán ha jön az artisjus, akkor be kell nekik inteni, hogy: "ez egy sz@r"... nem pendrive... boltban megnézném azért, ha bemegy az apuka és mondja: "kérek egy olyan kétszázgigás sz@rt a fiamnak" 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Heh, erre simán lehet tenni egy linuxot, vagy bátrabbak windows-zal is próbálkozhatnak, csak az nagyon szeret kötődni a hardverhez.
És ez még gyorsabban is fog betöltődni, mint egy hagyományos mechanikus winyóról. 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
hát nemtom, specifikációban ugyanennyit írtak silicon-ra is úgy emlékszem..

ehh + ehh és még egy nagy EHHH
Sztem te ne írj ekkora hülyeséget, mert amit írtál az tényleg nagy baromság, mivel én otthon ha megnézed az adatlapom látod ha akaronék tudnék ilyen pent használni, de a munkahelyi 1,7 es cerkámban még sima sata sincs nem hogy eSATA viszont nagy mennyiségben mozgatok adatot a 2 gép között, rgo nekem sajnos nem éri meg erre befektetni így marad a sata/usb rack benne 160as samu wincsi....
Ennek fényében nem tudom ki írt hülyeséget 
Neked nem fontos, ennyi.
- Nekem van egy esata dugasz a laptopomon, meg egy az asztalin, tehat a ketto kozotti adatmozgatast fel lehetne egy ilyennel gyorsitani
- Ha suliban dolgozok a sulis masinakon, az ott krealt dolgaimat is ramenthetem, nem kell hozza sem a laptopomat, sem egy kulso HDDt cipelni kabelekkel egyutt
- Ha ez a foldre pottyan, meg mindig hasznalhato - nem ugy mint egy vinyo

Hát épp ezaz hogy :"Gyanítom sokan vesznek majd 100 ropiért ilyen sz@r régi P4-hez, ne írj már hülyeségeket pls "
Hogy ő mondja hogy aki p4 en dolgozik az nem tud magának ilyet venni, tudnék, sőt lehetne is, ha tudnám az itteni géppel is használni, lapot meg nem fogok cserélni emiatt így marad a rack, és ezzel csak annyit mondtam hogy azért mert fos gépen dolgozok az nem jelenti az hogy nekem nem lehet szükségem ilyenre 
Mert így írván már magyarítván van.
Vagyis, magyarán el van írva. 
De, azért még lehet, pl ha a munkahelyén van ősi p4, s ahhoz is használja. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

"nagy mennyiségben mozgatok adatot a 2 gép között, ergo nekem sajnos nem éri meg erre befektetni"
attól még, hogy az egyik gépen nem bírja a maxot, a másik gépen jelentősen felgyorsul az adatátvitel. Javíts ki, ha tévednék, de 32 gigát akár naponta is van időd a munkahelyen átmásolni, már ha minimum 2 órát dolgozol egy nap... A szűkebb keresztmetszet pont az otthon, ahol kevesebb időt akarnál elbaltázni a másolással - szerintem. Az a baj, hogy a hülyeségedet még igyekszel is féloldalasan bevédeni... (érvényét veszti LOL, akinek abszolút nincs lehetősége kihasználni annak pénze sincs rá, akinek meg egyoldalúan van, annál nem áll a hülyeség amit írtál)
Emellett a kollega már leírta az előnyöket a jelenlegi megoldásodhoz képest, ha neked ezzel sem éri meg, megint csak Te vagy a szűk keresztmetszet, és nem a cucc. Ergo, lehet sírni hogy így meg úgy, a cucc jó, emberi, pénzügyi, tehetetlenségi, félreértési probléma van.
[ Szerkesztve ]

Érdemes lenne ezt a csodát esata portra dugva rendszermeghajtónak használni? Az elméleti értékek alapján gyorsabb, mint a mostani vinyóm.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Igen, énis ezen gondolkoztam... És így teljes biztonsággal tárolhatnád az adatokat is a gépeden, senki nem tud hozzáférni (adott szintű titkosítással persze) - csak leakasztod a rendszert, és használhatatlan a gép... (Kollégistáknak is perfekt
)

Igen, így neteztem Ubuntu Live CD-vel a haverom kolis gépén hétvégente. 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Az a baj ezzel, hogy gyors 7200-as 16 MB cache-es Notebook vinyót rendelek 320 GB méretben 100 EUR körüli áron. Azt betoszom egy külső USB&eSata házba, és igaz kicsit nagyobb fizikailag, de tároló kapacitásilag 10-szer ekkora, és gyorsabb is. Ennek így nem látom túl sok értelmét, csak ha nagyon fontos az kicsi méret.

Nemcsak a kis méret, hanem hogy a pendrive-val gyakorlatilag focizni is lehet, míg a vinyót leejted és ugrott a sok adat.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

Hm, nem hiszem, hogy találsz olyan noti vinyót, ami konstans 90/60 sebességet tud... Sőt, egyáltalán ami maxon annyit tud... Szóval gyorsabb? Nem.
Leesik --> vinyó kampó, SSD nem, vinyó nehéz SSD nem, vinyó táska, SSD zseb
Emellett a 100 EURban nincs benn az eSATA keret ami még egy tizes magyar forintban.
Persze, minden ellen szól valami, de ennyire éles kijelentéseket nem szabad tenni...
A külső hdd nem csak nagyobb, hanem cipelheted a kábeljét is, ha leesik, akkor lehet hogy elveszett 320giga adatod, ráadásul nem tudom mennyivel lenne egy notis vinyó gyorsabb ennél...
Ha viszont 3,5colos vinyókat vesszük, akkor már cipelhetsz még egy tápot is magaddal, mert azoknak nem elég az USB powa 
Mindössze ezért van értelme az ilyen pendrive ssdnek. Szerintem 
mod: wow, 1xrre 3man is leírtuk uazt
[ Szerkesztve ]

Kicsit drága mulatság lenne egy ilyennel focizni 
visszatérve a linkelt silicon power cuccra:
"Using eSATA, the drive will read at 90 MB/s and write at 42 MB/s. Switching over to USB, the drive will only read at 30MB/s and write at 25MB/s. "
szóval 21 nettóért ha ez igaz nem olyan rossz, főleg hogy kapható is. üdv
Az egy dolog, hogy ez támogatja a esatán keresztül való áramfelvételt, csak az a baj, hogy nem minden alaplap esata dugasza támogatja uezt
Ha ilyen esatára dugod, akkor kereshetsz egy közeli USB portot is amiből majd kapja az áramot 
Az USB használatához meg gondolom ennél is kábel szükségeltetik, mint az OCZ Throttlenél vagy a már említett Silicon Power cuccnál...
Szóval ha ez esetben is cipelhetsz egy kábelt magaddal, ha usbre vagy árammentes esatára akarod kötni, az már annyira nem kircsi 
Plusz a sima pendriveokhoz képest ezek már elég nagyok, bár még mindig sokkal kisebbek mint egy notis vinyó.

Nekem gumibevonatú Corsair Falsh Voyager van, azon állítólag (én nem teszteltem
) egy kocsi is átmehet, akkor sincs semi baja.
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

A memóriakártyákat tesztelték anno minden állatsággal, a CF kártyát pl azután is lehetett olvasni, hogy átütötték egy szöggel...
Szóval gyakorlatilag hasonló a felépítés, emellett a Corsair elvileg külön ütésálló borítást is adott...
Zsirfecske:
olvasd el a teszteket, számold ki a sebességet 
[ Szerkesztve ]
eSátánhoz sátánista Linuxot ![;]](/dl/s/v1.gif)
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
FefeeX: tényleg 21 mega körül van a linkelt teszt alapján. akkor viszont vetítettek a specifikációval. ok, várjunk még. talán a pretec-re