Ezek a modulok már egészen barátiak... bár az áruk biztosan nem lesz az. 
Te is fiam, Bluetooth?

Ezek a modulok már egészen barátiak... bár az áruk biztosan nem lesz az. 
Te is fiam, Bluetooth?

A Corsair DDR3-2000 CL 8-8-8-24-es időkkel egész jó lehet, 8 nanos elérési idővel, ha jól számoltam.. Szintén bizalomgerjesztő a G.Skill DDR3-1800, CL 7-7-7-18 időzítéssel, cirka 7,7 ns..
A végén még haladunk valamerre.
(#3) Solicidium

A G.Skillen vicc a hűtés. Csak azért teszem szóvá, mert már néha fáj a gyártók hülyesége... Elnézést...Végülis nem kell olyat vennem, igaz.
Támadni kell!

A Corsair-nek szép magas NYÁK-ja van! 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
(#5) TESCO-Zsömle válasza Solicidium (#3) üzenetére
Sztem nem vicc, bexarás! Mikor megláttam a plexibe csomagolt darálókat, mejd leestem a székből. 
A kis porszívók... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

De azért elég halkak, hiába pörögnek 7500-on
.
Te is fiam, Bluetooth?

G-skill hűtése. : ---->

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Kíváncsi lennék, mennyire halk
. Én a JTS-006 hangját is picit kihallom a gépből mint leghangosabb ventit... Pedig mondták, hogy az is halk 
[ Szerkesztve ]
Támadni kell!
Nekem is azon akadt meg a szemem. Rögtön a HIS jutott róla eszembe. De szerintem nem valami nagy hatásfokkal tudja hüteni a memóriát vagy pedig hüti valamennyire csak annak hangja is lehet rendesen. 
Kezd iPon szint lenni...

A G-Skill hűtése szerintem is rofl 
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

1600Mhz @ 1,5 V ...ez nagyon bizalom gerjesztő... 

Miért kell egy memóriamodulnak SLI-Ready lenni? 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

...azért hogy jobban vegyék.

A NYÁK nem magas, csak a borda rajta.
Egyébként érdekes, hogy a Corsair-ek magasabb órajelen alacsonyabb időzítésekkel dolgoznak.
Si vis pacem, para bellum.

Az én Kingstonomra meg az van írva Crossfire Certificated. Egyébként meg tök mind1 mi van rajta.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
A Corsair DDR3-2000 CL 8-8-8-24-es időkkel egész jó lehet, 8 nanos elérési idővel, ha jól számoltam.. Szintén bizalomgerjesztő a G.Skill DDR3-1800, CL 7-7-7-18 időzítéssel, cirka 7,7 ns.
Hogy jött ki 8 illetve 7,7 ns?
Nem 80 ns az?
szerk.: Azt hiszem keverem a CPU->RAM elérési idővel. Viszont így sem passzolnak a számok.
[ Szerkesztve ]

1000/1000*8 = 8ns
1000/900*7 = 7,77ns
A Corsair hűtése egész jól néz ki.
Szerk : A G-Skillen az tényleg venti?
[ Szerkesztve ]

A cikkben szerintem volt. Asszem 20 dBA
.
Te is fiam, Bluetooth?

Naigen. El kellene már végre "érni" azt a hivatalos 1,5 V-os feszt... a legtöbb RAM most is annyin megy, mintha enyhén tuningolt DDR2-ők lennének
. De már legalább cserébe elég magas az órajelük és tűrhető az időzítésük. Már csak procik kellenének, amik kamatoznak is ebből
.
Te is fiam, Bluetooth?
1000/1000*8 = 8ns
Ez a DDR3-2000 CL 8-8-8-24 -hez tartozik?
A Wikipedia DDR3 alatt egy ilyen táblázat szerepel:
DDR3-800 / 100 MHz / 10ns
DDR3-1066 / 133 MHz / 7.5ns
DDR3-1333 / 166 MHz / 6ns
DDR3-1600 / 200 MHz / 5ns
Ebből a DDR3-2000-re nekem 4ns jönne ki. Hol a hiba? 
szerk.: Ezt még 8-cal szorzni kell, de akkor meg 32ns... 
[ Szerkesztve ]

A ciklusidők a buszra vonatkoznak, annak a valódi órajelét kell figyelembe venni. Szóval egy 2000MHz-es effektív órajelű DDR busz esetén ez 1000MHz, azaz egy órajelciklus 1ns. A CL8 esetén 8 ilyen órajelciklus kell egy oszlopváltáshoz. 8x1 = 8, azaz minimum 8ns időnek kell eltelnie két adatcsomag elérése között. Természetesen ez csak szekveciális olvasás esetén elérhető, és akkor is csak elméletben. Egy teljes elérés sokkal több időbe telik.
A Wiki-s táblázat a cellákra vonatkozik, az meg önmagában lótúró. Már csak azért is, mert azonos cellaórajel esetén memóriaarchitektúrától függetlenül állandó.
És miért kell 8-cal szorozni? Nem adatátviteli sebesség. Itt nincs bit-byte átváltás.
A 8-cal való szorzásra a CL8 miatt gondoltam, ami szükséges is. Csak rossz órajelből (a cella órajeléből) származtattam a ciklusidőt.

Pöpec kis ramok, elfogadnám bármelyiket. Kár, hogy én még csak DDR-es konfignál tartok. 
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...

Igaz is. Amiatt tényleg kell, én is megtettem. 

a DHX / Dominator szériának magasabb a NYÁK-ja is. nem sima mezei, válogatott "brand" modulok, hanem egyedi tervezések. (elég biztosan tudom, h jóval magasabb, pár db itt figyel a gépemben
)
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

pedig a Dominatorok nyakja nem normal meret, annal magasabb.....
[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

Hali!
Léteznek már 2GB-os ddr3 memória modulok? Vagy abban ilyen magas frekvencia később lesz csak?
2 nVidia videókártya csak SLI ready memóriával megy? Másik forumban ugyanitt azt írták, hogy nem kell hozzá olyan, most mi az igazság? Valaki segítsen
"2 nVidia videókártya csak SLI ready memóriával megy? Másik forumban ugyanitt azt írták, hogy nem kell hozzá olyan, most mi az igazság? Valaki segítsen"
nekem sima samsung ramokkal is ment a quad-sli.
[ Szerkesztve ]
Hi!
Jaja, múltkor hirdettem is egyet , 1800-at mentek...kutyának se kellett...
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Ez mind maximum 2GB-os set, az meg csak teszteredménygyártásra elég már csak máma, azt is inkább csak szintetikus tesztprogramokkal, mert játékokhoz, Vista alatt kevéske. Igaz, kettő is bepasszítható egy lapba...
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Jobban megnézve igazatok van.

"Egyébként érdekes, hogy a Corsair-ek magasabb órajelen alacsonyabb időzítésekkel dolgoznak."
Azért van szerintem, mert az alacsonyabb órajellel elért időzítések a JEDEC szabványos, 1,5V feszültséggel értendőek, amikhez képest brutálisan meg vannak (+33% fesz!
) rángatva amúgy.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Nem olyan drámai, ddr3-nal már más a helyzet! Legalábbis én úgy tudom 

nem tudjátok a crucial cimét?
azért kérdem, mert a cikk alján nincs hozzájuk link, mint a többi gyártohoz 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Ez gondolom vicc akart lenni
Vagy csak észrevétel a cikk írójának 
Hiába fikázzátok a g.skill hűttését, valaki biztosan ezért fogja őket megvenni, egyszerű marketing: minimális ráfordítás, nagyobb haszon

inkább észrevétel.. láthatod, hogy nincs megadva a crucial linkje, csak ki van irva a többi gyárto közé 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

Ocz még mindig nem hagyott fel a népbutító sliredi hülyeséggel?
szánalmas...
de ez a kis ventillátoros vacak 

masnak is van EPP2-es a RAM-ja, nem csak az OCZ-nek...
[ Szerkesztve ]

Jó kis teszt. A G.Skill verzioja sztem csunya...A dizájnra nem gondoltak? 

Teszt? Milyen teszt? ROFL 
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Hát ezt benéztem
akkor: a jó bemutató vagy mi.

tudom, ne nekem linkeld
a cikkböl hiányzik a szimpla crucial link 

Corsair tetszik nekem is.
A G.skill ventis hűtése viszont a vicc kategóriába tartozik.

Ezek a G-Skill memók tényleg "érdekesek"...