Patriot Viper II Sector 7 DDR3-t ha jó árban adják nyerő lehet
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Patriot Viper II Sector 7 DDR3-t ha jó árban adják nyerő lehet
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Hol vannak a gyors memóriák? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyennapvan?
Jó szar időzítések még mindig.
Én vagyok a PH! királya.

Ezek a memóriák nagyon komolytalannak tűnnének a hatalmas bordák nélkül? Tényleg annyival többet el lehet adni belőlük, ha ilyen méretes hűtők feszítenek rajtuk?
Azért kérdezem, mert jól szellőző házban gyakorlati előnyük nem nagyon van, a CPU hűtővel viszont nagyobb eséllyel "ütköznek", s a szerelést sem könnyítik meg, ráadásul szerintem még rondák is. 

Tény hogy ekkora bordára szerintem semmi szukség
HA valaki ilyen ramot vesz (mert gondolom mocskosul drága) akkor bizonyára telik jol szellöző házra is 
Kell a hűtőborda, de nem ekkora, és föleg nem ilyen randa 
"Rábaszol Bohóc" - Zombieland
D1Rect kolléga pont erre mutat rá 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

az a baj,hogy a gyártók nem is akarnak jobb időzítést elérni i7 tri kitt-nél(egy két ritka kivétel azért van)de annak nagyon húzós az ára
Ki kéne mérni... mert szerintem van esély rá, hogy némelyik borda ( pl itt a PQI-é ) még hátrányos is 4 modul esetén, ugyanis teljesen lezárja a légmozgást a modulok között.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Esetleg a 4 borda elé kéne, azaz oldalába kéne egy kis venti ami keresztül fúj mind a 4 között.
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

6x4GB, mi van??? 
Én maradtam le 1 évtizeddel vagy csak én vagyok gáz, hogy 2gb ramom van??
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

Vannak ventis probálkozások, azok talán azért már érnek valamit 
"Rábaszol Bohóc" - Zombieland
4GB felett gyakorlatilag csak munkára érdemes, de ott akkor igényektől függően a csillagos ég is lehet a határ. Az megint más, hogy melós gépbe nem biztos, hogy tuning ramokat vennék. 2GB azért ma már inkább alap, főleg ha nem XP-zünk.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
Amikor április tájékán a gépemet terveztem én is Patriot Viper 1600 MHz CL 8-as memókat terveztem, azt a fórumokon mindenki lebeszélt róla ( nézegettem 1-2 tesztet, ott sem villogtak ), azt végül is Corsair Dominator 1600 MHz CL8 lett belőle, egyenlőre nem bántam meg.
Ezek gyors memóriák. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
2gb az épp elég szint, de a rendszer W7e-l már érezhetően gyorsul a 4gb-tól
Milyennapvan?

Mert miért is? Ezek teljesen megfelelnek a DDR2 időzítéseinek. Sőt, még a DDR(1)-ekének is.
Si vis pacem, para bellum.

corsair biztos jobb választás volt,de gondolom az ára is jobb volt.
sajna nekem most van ipon-nál 1866 mhz-es 3x2gb dominátor ,mert az egyik ram kilehelte a lelkét 1év 4 hónapos korában
de ez bármelyik gyártónál előfordulhat
[ Szerkesztve ]
Csakhogy a 4 modul a bordákkal együtt gyakorlatilag összeér (egy teljes mm sincs köztük), nem megy be közéjük a levegő, hacsak nem valami óriási légnyomást generáló ventit teszel oda...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Persze jobb, és drágább is, meghibásodás ( döglött szektorok ) minden gyártónál előfordul.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Én úgy gondolnám, hogy van köztük hely. Mert ha nincs akkor tényleg gázos a helyzet.
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

Azé' nem egészen. DDR2 van CL3-ban is.
Ha csak kettőt pakolsz a lapba, akkor van... de 4-nél nincs. (legalábbis nálam nincs a hűtőbordás Kingmax-okkal... szép kis tömb lett így belőlük)
JEDEC szabvány szerint is van ilyen DDR2 magas órajel @ CL3 RAM? Mert van szabványos CL3-as DDR2, 400-533 MHz effektív órajelű... Aztán ennyire fontos, hogy milyen időzítése van a RAM-oknak? Inkább a több, "lassabb" RAM, mint a kevés "gyorsabb" RAM...
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Pontvadászatnál van értelme, de egyébként 100%-ban igazad van.
Milyennapvan?

ne aggódj nekem is 2 van és bőven elég ! azért ezt a CL9-et már lassan el kéne felejteni 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
nekem bejött ez a márka és a nagy bordák is elférnek a tx3 mellett,igaz egy hajszálat sem tudnál bedugni közé,időzítés sem rossz
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Ez a kérdés bennem is felmerült 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
amúgy az én időzítéseimről mi a véleményetek? érdemes hegyezni még?
mondjuk itt még 32bittel nyomtam
[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

És milyen órajel mellett is? Mert a kettő nem független egymástól. DDR(1)-ből is voltak CL1,5-es és DDR3-ból is van CL6-os.
Egyébként meg sokat nem számít a memória sávszélessége, maximum az IGP-k profitálnak belőle, de ahhoz kellően gyors rendszerbusz is kell.

csoda történt. elkezdtek szállíngózni a 4GB-os modulok! épp ideje volt
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!
Hát igen, de mondjuk kevés gépbe nem elég a 4Gb, amit most a kétslot-os lapokba beletuszkolhatsz. (aki meg 8Gb-ot akar, nem hiszem hogy a legolcsóbb lapot vette eddig...)
Időzítések nem az igaziak, de lényeg a mennyiség, és ilyen áron, inkább dupla ennyi, de olcsóbb. (mondjuk 8Gb-nak a duplája, már az is szép mennyiség, de munkagép építésnél nem éppen az időzítés vagy a hűtőborda dönt, hanem a mennyiség)
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Megint csak semmi extra, alacsonyabb időzítéssel már lehetnek 

Mindenki az alacson időzítést keresi tessék: F3-12800CL6T-6GBPI cl6 1600on, 2000-et bírja stabil cl8on. A többi 2k-s ram meg 9-10-11....
Mindenki az után csorgatja a nyálát inkább... Mert nem sok ember engedhet meg magának egy ilyen készletet. Jó dolog az alacsony késleltetés, de egy CL7-es 1600-os ramhoz képes a Cl6 irreálisan drága, az árkülönbözetből simán lehet bármit fejleszteni a gépben, és nem 5%-ot fog hozni...
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Nemtudom hova akarnak még elszállni a ram sebességekkel, mikor alig hoznak valamit teljesítményben... 
Asus Maximus II Formula | Intel Q9300@3Ghz | Kingston HyperX 2GB 1066 CL5 KIT | Gigabyte GTX 260 216OC | Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32Mb | Asus Silent Squere EVO | Raidmax Sagittarius | Nokia 5230

nekem is 2x512 Patriot 700mhz-es DDR1-es moduljaim voltak és 500-on ment CL2-2-2-5be ! 400on CL1,5-2-2-4be asszem 

Volt ilyen is, de ugye ez még véletlenül sem volt átlagosnak nevezhető (az árán is meglátszott...) Egyébként a DDR500@CL2 pont megfelel DDR3-2000@CL8-nak, a DDR400@CL1,5 pedig DDR3-1600@CL6-nak. Szóval nem tudom mit sírnak az emberek az időzítések miatt, semmivel sem gyengébb a DDR3, és ezek a készletek sem.
(Az átlag DDR400@CL3 = DDR3-1600@CL12, a kicsit jobb DDR400@CL2,5 = DDR3-1600@CL10, a jobbfajta DDR400@CL2 = DDR3-1600@CL8. Ráadásul az alacsonyabb átviteli sebesség miatt DDR esetén sokkal jobban kijött az alacsony időzítések előnye. Ahogy nő a sávszélesség, úgy válik egyre kevésbé észrevehetővé.)

Köhöm. valaki aki próbált i7 mellet stabilan cl7-alatti időzítést, 2Ghz-környékén az tegye fel a kezét 
1,65v mellet fölösleges-rá, bármilyen borda 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
A Cl8 is egész jó szerintem egy 1600-as ramnál, nem hoz sokat már az alacsonyabb időzítés, meg a mai helyzetben, meg ahol érünk, az ár a döntő inkább.
Duracellm...: én biztos nem, meg egy ideig még nem is fogok
(a borda meg már rég felesleges, csak árat növel, meg presztízs látszatot kelt...)
[ Szerkesztve ]
Tetszetősek a Patriot ramok.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

nem igazán volt baráti ! mikor vettem akkor 10.000ft volt egy CL3-as 1gb/400mhz -es Kingstone , na ez 30900ft volt 512mb
tán még a számla is megvan valahol az Alien-be vettem X évvel ezelőtt
viszont az IC7-max3 ba olyat ment hogy magaalá vizelt mindenki
egy DDR2 800-at simán megfogta! 4ghz-es northwood volt benne ! a kevesebb cache és az 1 mag miatt elmaradt a dual-coretól viszont olyan helyzetekbe ahol csak 1 mag számított a magas órajel és a nagyon alacsony ram elérési idő miatt rendkívül gyors volt ! sok tesztben jobb volt mint a 3.73EE + 975x + DDR2 667 konfigok ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

DDR 2 es ramjaim mindig forróak voltak érintésre. Azt hittem a ddr 3 mas nal még durvább lesz a helyzet hát tévedtem 1.65V t írnak hozzá az enyém megy 1.6V n is 1600 n 7-8-7-20 at és a borda szó szerint hideg szóval tényleg felesleges mindenféle extra borda sztem is ha csak nem valami extra feszültséget adunk neki tuningra de ahhoz meg ezeknek túl sok az időzítésük, hogy rekordokat döntsenek vele.