Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kétmodulos 3GB-os szett? :Y
Sok is legyen meg ne is nagyon drága? :)

(#2) VaniliásRönk válasza akosf (#1) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Meg ne legyen baj a 32 bites userekkel. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#3) (Kolombusz) válasza akosf (#1) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyanítom, hogy a XP32 és a Vista32 memóriakezelése miatt lesz 3 gigás csomag.

(#4) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 3 gigás kit jó 5let. az asztalimba is szívesen beújítanék egyet a 32-es xp-mhez.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#5) akosf válasza (Kolombusz) (#3) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R való igaz...

(#6) tgabi333

tgabi333
(fanatikus tag)

Valami biztosítja azt, hogy ha én - notebook memória lévén - beleteszem a notimba aminek a bios-a szinte nullconfig-os akkor ezek a memók ezeken az időzítéseken fognak menni?

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#7) t72killer válasza VaniliásRönk (#2) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nincsen semmi baj a 4GB-tal, csak éppen 1GB-nyit nem lát belőle. SzVSz nem hiszem, h annyival olcsóbb lenne a 3, mint a 4... inkább legyen 4, és akkor ha 64bitre (vista) megy az ember, haszna is lesz.

#6 sajna senki sem biztosítja:( ráadásul csak everesttel lehet rájönni, h mennyi is az az időzítés valójában.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#8) Ősember válasza szab.tam (#4) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

vagy mi lenne, ha csak 2x2-es kiteket gyártanának és akkor a nagyobb termelés miatt az elöállitási költség alacsonyabb lenne mert nem kellene 2 féle különbözö memoriát legyártani? :)
amugy szerinted ez a 3 gigás kit 25%-al olcsobb, mint a 4 gigás? :))

t72killer: nem törvényszerü, hogy 1 gigát nem lát... föleg nem laptopokban, ahol nem szokás 2x512mb-os vga-kat betenni... általában az össz veszteség fél giga egy normális konfigban, akkor meg miröl beszélünk? :U

[ Szerkesztve ]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#9) szab.tam válasza Ősember (#8) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

úgy lenne a jó..... :)
habár még igazából nem ütköztem bele semmibe, amihez nem lett volna elég a 2 giga. hülyeségből gtr2-ben, egy nem gyári pályán, próbltam a szokásos 20-30 autó helyett 80 autót indítani egy versenyen. na, ott tele lett a ram, és el kezdte a többit tolni a winyóra....

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#10) Ősember válasza szab.tam (#9) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

na de azt ne mondd, hogy nem volt mokásabb 80 auto :D éppen erre lenne jo a ram, mozgékonyabbá tenné az alkalmazásokat :K nem lenne baj, ha nagyobb területet foglalna, föleg a mostani ramárak mellett :))

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#11) Carline válasza tgabi333 (#6) üzenetére

Carline
(fanatikus tag)

Elvileg a nullconfig BIOS is a memórián lévő chipből olvassa ki az időzítést.

Nem hiszem, hogy most akarok egy frappáns aláíráson gondolkozni.

(#12) akosf válasza t72killer (#7) üzenetére

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel csak az a baj hogy a 32 bites user problémázni fog hogy miért csak 3 egész valamennyit lát az oprendszere mikor 4 egész gigabájtot vett. :)

(#13) orbano válasza t72killer (#7) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

vagy cpu-zvel :D

egyébként meg semmi értelme ennek a vacaknak. egy újabb trükk, hogy a túl olcsó ramokat valahogy drágábban el lehessen adni...

A vér nem válik VAZZE!™

(#14) FehérHolló válasza tgabi333 (#6) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen.

Ember embernek farkasa.

(#15) t72killer válasza Ősember (#8) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a 32bites pista 3GB-ot látott (0 pagefile és 256MB VRAM mellett, szval sehogyse jött ki összesen a 4:), repült is az OS, emiatt és mások miatt is:)

"amugy szerinted ez a 3 gigás kit 25%-al olcsobb, mint a 4 gigás?"

Nem hinném, főleg az ilyen papíronhúzott nem...:(

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#16) FehérHolló válasza t72killer (#15) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mit értesz papíron húzott alatt?

Esetleg be kellett volna kapcsolni a memory remap-et a BIOS-ban, akkor látott volna 3GB-nál többet is. Nem csak az oprendszert kell szidni, hogy szar, amikor a user kokk hozzá.

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#17) Taky

Taky
(senior tag)

Tényleg nagyon jó ötlet ez a 3gigás szett. :K

[ Szerkesztve ]

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#18) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen kár hogy noti RAM. Pedig a három gigás tuti lenne a hárommagosokhoz... ;)

(#19) Ősember válasza Taky (#17) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

de miért? :F nézted milyen áron adják? :F itt vagy??!?!! :F

(#20) VaniliásRönk válasza akosf (#18) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Mondasz valamit, az AMD-nek rá kéne gyúrnia a hármas számra, már csak a 3 GPU-s kártya kell, és teljes a kép. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#21) t72killer válasza FehérHolló (#16) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Papíronhúzott: valamit "fejlesztettek" rajta, amit jó nagy dobra vernek, ld ez a késleltetés-csökkenttés, ami azután semmi haszonnal nem jár = az egységsugarú user (legyen az laptop-gamer vagy laptop-videokódoló :DD ) nem kerül nirvánába tőle.

Neharagudj, de hogy állítsak memory remappot egy olyan Biosban, amiben az idő/dátumon illetve a boot sorrenden kívül más nem változtatható :U :F ?? (ne felejsd el, a cikk notiramról szól, nekem is notim van, amiben kb ennyit lehet állítani) nem szidtam az OS-t... Nem ez volt vele a főbajom.:))

[ Szerkesztve ]

(#22) t72killer válasza VaniliásRönk (#20) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van már:) :C , igaz, h nemigen kapható...

(#23) VaniliásRönk válasza t72killer (#22) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Tudom, de jobban örülnék egy Sapphire verziónak, ha az ANUS megint hozza a formáját annak az AMD issza meg a levét.

(#24) Taky válasza Ősember (#19) üzenetére

Taky
(senior tag)

Azt nem mondtam, hogy az ár is, csak az ötlet jó... :)

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#25) Retro11

Retro11
(senior tag)

Azért ha nem árazzák túl nagyon, jó dolog lehet ez. Szívesen beneveznék egy ilyenre.

:)

(#26) Thunderzolee

Thunderzolee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Franc, nemrég vettem ramot. :O
Ha előbb olvasom ezt, lehet megvártam volna míg feltűnik idehaza is.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#27) Csabipici

Csabipici
(fanatikus tag)

Kíváncsi lennék, hogy hol és mennyiért lehet ilyet itthon kapni? :F

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.