Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

Jön be a divatba a +Hűtés ramokra is.
Nekemis egy Corsair C5DF-hez adtak 3ventis hűtőt de anélkülis annyira hűvösek, hogymég zajkeltőnek sem érdemes feltenni őket
hozzáteszem 1066@1160-on..

[ Szerkesztve ]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#2) Remington

Remington
(őstag)

mo-n hol szerezhetők be chaintech memóriák? ahogy nézem az oldalukon elég jó ddr2-es kitjeik vannak, pl. 2x2gb 1200mhz-es kit

(#3) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

az a dupla hűtő vajon minden alaplapnál jó lesz mármint a memória slotok távolsága is szabvány ?

cars1dA

(#4) hétalvó válasza ADAM1337 (#3) üzenetére

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

Tetején csavarok alatta egy vájat és szabadon állíthatod.

gyúrunk vazze

(#5) Integra

Integra
(Jómunkásember)

nem értek hozzá, de szépnek szép:)

(#6) ADAM1337 válasza hétalvó (#4) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Akk tényleg elég komoly ramok

cars1dA

(#7) GumisPeter

GumisPeter
(senior tag)

Nekem egyszer volt Chaintech cuccom, sose többé...
Alaplap, melyből kifogtam egy hibásat és hetekig jártam a Demo*****-ba, mire kaptam egy Abit tesztlapot helyette, ami legalább jó volt....

Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

(#8) vfeco

vfeco
(tag)

Mindez mennyié? :D

xfire: vfeco | mail: vfeco@vipmail.hu | BFBC2/BF3: vfeco

(#9) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát egy újabb érdekes, ámbár hétköznapi user-nek nem éppen hasznos cucc. Erőfitogtatásnak, marketing-nek, tuning őrülteknek és persze ultra gazdagoknak megalkotott játékszer.

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#10) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm. befér a hűtő alá két másik modul is? Egy léghűtéses rendszerben ez hatékony, hogy véletlenül se maradhasson hő a modulok között?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#11) KMT

KMT
(PH! addikt)

Samsung chip-ek? Kösz, nem...

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#12) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Azért hiányolom róla a nagy DDR3-as tuningramoknál már jól megszokott idétlenebbnél idétlenebb aktív hűtéseket. :DDD

[ Szerkesztve ]

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#13) Muton válasza Integra (#5) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

a modulok jól néznek ki (mondjuk egy fekete nyák még tudna rajta dobni), viszont az a bumszli fekete borda elég gyík.

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#14) anulu válasza KMT (#11) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

mert? kb 10 éve (rövid Hynix kitérővel) Samsung chipes RAM-jaim vannak (tudtommal a Corsair-eken is az van, csak át van szitázva), és soha semmi bajom nem volt velük.

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#15) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

"nagy kapacitású"... csak én gondoltam kapásból 4x2GB-ra? a 2x2 az "erősen használható" kategória nálam.

[ Szerkesztve ]

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#16) edipqe válasza Kopi31415 (#10) üzenetére

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

hát ha a házad elején 12 es venti van akkor sztem igen.
de ha nincs... :U

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#17) tildy válasza GumisPeter (#7) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem kétszer volt, illetve van is,Chaintehc Apogee 7njl1 és Chaintech Zenith 7njs , mindkettővel MAXIMÁLISAN elégedett voltam.No én az asussal vagyok így: soha többé.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.