Ares milyen komoly hűtőt kapott már!
Gyááááááá

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Ares milyen komoly hűtőt kapott már!
Gyááááááá

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

A zöld ház teljesen rendben van, notiba nem is kell több szerintem...
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

Nekem is szemet szúrt elfogadnám ha ddr3-as lapom lenne ! Lassan váltani kellene de csak 1366 ra váltanék , de nem bírom elviselni 1 lap árát (kész horror ) !
(#4) antikomcsi

Valóban szép, és tetszetős a hűtés, de aki ilyet kitalál, az jöjjön, és tegye már be nekem egy nagyobb hűtő alá. Lehetetlen.

Na igen, azért nem mindegy milyen lapja van az embernek, mert ha a memóriafoglalat túl közel van a processzorhoz akkor máris ugrott a csili-vili hűtőborda a memóriáról... 

márpedig tuti hogy nem nagyon fog passzolni mert a ramok bordái nincsenek hozzákalkulálva sem az új lapokon sem a proci hűtök mellé,nagyon szét kell nézni...

Oké hogy minden bulvárosodik, vagyis nemoké, de azért ilyen címet
"Gyors és kisméretű memóriák kerültek elő".. akár lehetne is folytatni hogy ..Marinéni padlásáról 
No Comment

sajnos a hűtést oldalra nem lehet helyezni mert ott a másik memória
marad a felfele "építkezés" ==> ott + a cpu hűtő van
zsákutca 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Az Ares hütője jól mutat,de azért ezis csak reklámfelületként szolgál 
"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/