Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lujó55

lujó55
(őstag)

Ares milyen komoly hűtőt kapott már! :Y Gyááááááá :C :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#2) Taky

Taky
(senior tag)

A zöld ház teljesen rendben van, notiba nem is kell több szerintem...

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#3) kenwood3 válasza lujó55 (#1) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Nekem is szemet szúrt elfogadnám ha ddr3-as lapom lenne ! Lassan váltani kellene de csak 1366 ra váltanék , de nem bírom elviselni 1 lap árát (kész horror ) !

(#4) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Valóban szép, és tetszetős a hűtés, de aki ilyet kitalál, az jöjjön, és tegye már be nekem egy nagyobb hűtő alá. Lehetetlen.

(#5) Boxi88 válasza antikomcsi (#4) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Na igen, azért nem mindegy milyen lapja van az embernek, mert ha a memóriafoglalat túl közel van a processzorhoz akkor máris ugrott a csili-vili hűtőborda a memóriáról... :U

(#6) Srodney válasza Boxi88 (#5) üzenetére

Srodney
(senior tag)

márpedig tuti hogy nem nagyon fog passzolni mert a ramok bordái nincsenek hozzákalkulálva sem az új lapokon sem a proci hűtök mellé,nagyon szét kell nézni...

(#7) lee56

lee56
(senior tag)

Oké hogy minden bulvárosodik, vagyis nemoké, de azért ilyen címet :) "Gyors és kisméretű memóriák kerültek elő".. akár lehetne is folytatni hogy ..Marinéni padlásáról :DDD

No Comment

(#8) maláj

maláj
(őstag)

sajnos a hűtést oldalra nem lehet helyezni mert ott a másik memória
marad a felfele "építkezés" ==> ott + a cpu hűtő van

zsákutca :U

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#9) House M.D

House M.D
(kvázi-tag)

Az Ares hütője jól mutat,de azért ezis csak reklámfelületként szolgál :)

"A zenészek nem mennek nyugdíjba, egyszerűen abbahagyják, ha már nincs bennük több zene." /Louis Amstrong/

(#10) bigga

bigga
(tag)

OCZ-ék már összedobtak hasonló hűtést Ddr2-re is, a Reaper-re asszem, hát asse volt a legkönnyebb elhelyezni, de ezen legalább van egy böhöm nagy felirat - lehet az segít hogy jobban hűtsön. :)

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.