Azok a Buffalo pendrivet elfogadnék így dísznek mert nagyon szépek
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
[Re:] UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Azok a Buffalo pendrivet elfogadnék így dísznek mert nagyon szépek
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

"Stílusos". Nekem nem tetszenek! Kíváncsian várom a 3.0-át!
Üdv: Zoli
és azzal mit érsz? Meg amúgyis várhatsz azzal jó sokat 

Mondasz valamit, mert amíg nincs 3.0-és portom, addig nem sokra mennék egy 3.0-és pendrive-al!
Helyesbítek: kíváncsi leszek az árára! Nekem a 2.0 is megteszi, külső vinyóm meg nincs! 
Üdv: Zoli
Buffalo RUF2-JWS:
Öngyújtó dizájn. Vagy csak elcserélték a képet.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

Ezek most nem tetszenek. 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Ez a eSATA pendrive amolyan evolúciós mellékágnak tűnik, mint volt anno az IOMEGA ZIP drive is. Nem hiszem, hogy sok fogyna belőle, az emberek többsége még a sima USB 2.0 gyorsabb pendrive-okat sem veszi meg, tapasztalatom szerint még mindig a megabyte bűvöletben él a legtöbb ember.
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

Én viszont kíváncsian várom ezt az eSATA-s pendrive dolgot. Lassan terjed az eSATA az tuti! Csak mostanában látom, hogy egy-egy olcsóbb 2,5-es rekken is már van. Lehet nem vagyok elég tájékozott, vagy csak most tűnik fel? 
Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/
Wow... Ez az eSata-s cucc nagyon komoly!
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Jó lenne az, ha lenne ideje egy kicsit fejlődni, amiíg meg nem jön az USB 3.0. De azután már mellékág lesz, és lehet, hogy minden más is, hiszen jóval gyorsabb, mint az eSATA vagy akár a Firewire. 
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.