A Transcend StoreJet 35T3 micsoda xbox koppintás külsőre
[ Szerkesztve ]
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Milyen winchestert vegyek? (olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz!)
[Re:] UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!

A Transcend StoreJet 35T3 micsoda xbox koppintás külsőre
[ Szerkesztve ]

Három év garanciával a készülék 1 GB-os, 1,5 GB-os és 2 GB-os verziója 76, 90 és 124 euróba került.
Nem TB lenne a mértékegység?
Dell Studio XPS 1640 ... pár aprósággal fűszerezve ...

Kíváncsi vagyok, hány ember akarja használni a külső SSD-jét 9100m-en 
Ha megélted a százat mázlid van, kevesen halnak meg százéves koruk után! - http://db.tt/oNZXLQp6
Nekem sincs tippem.
A Himaláján nem hiszem, hogy lenne ADSL internet a torrenthez. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A címben helyesírási hiba van... 
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Az még csak 8848m 
Ha megélted a százat mázlid van, kevesen halnak meg százéves koruk után! - http://db.tt/oNZXLQp6

Hiány pótló termék érkezett. Most már minden hegymászó nyugodtan viheti magával a kedvenc sorozatát, a csúcsra is akár. 
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

Nem a..Gyors, biztonságos és nagy kapacitású tárolók akart lenni a cím?
"Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."
elkéstél, már szóvá tettem... 
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
1gigásért szép lenne ilyen összeg.. 
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
Külsőre egyre formásabbak, belül egyre nagyobbak ezek a tárolók. Jófélék.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Ez a ioSafe Rugged Portable nagyon szépen néz ki, tetszetős nagyon! 

Abból a Buffaloból kellene egy-két darab.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l
jól van akkor nem csak nekem ugrott be elsőre ugyanez.... Nézem nézem és nem fogtam fel, hogy mit keres itt egy xbox, majd leesett