Elég nagy hátrányt tud okozni ez a 3D-s technológia. Én még inkább várok vele amíg lesz egy "egészségesebb" megoldása.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Eredeti SONY BPS18 alap kapacitású akkumulátor, 2100 mAH, lítium-ion, ezüst, a VAIO W sorozathoz
Eredeti SONY BPL18 Nagy kapacitású akkumulátor, 5200 mAH, lítium-ion, ezüst, a VAIO W sorozathoz
KTU bazárja, van bluetooth, IrDA, router, kártyaolvasó, patron, újak, dobozban!
AMD Ethernet kártya, RJ45 és ST optikai csatlakozóval, PCI eladó
Per pill elfogyott, remélem találok még Párhuzamos port kártya PCI
Elég nagy hátrányt tud okozni ez a 3D-s technológia. Én még inkább várok vele amíg lesz egy "egészségesebb" megoldása.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Érdekes, én erről még nem is olvastam, hogy a 3D (a jelenlegi technológiával) megjelenítők károsak a szemre.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
A látóideghártya továbbra is erős terhelésnek van kitéve, így 3D-s tartalmak esetén 30, míg hagyományos 2D-s megjelenítés mellet 60 percenként érdemes szünetet tartani.
2 oras mozifilm eseten 3 megszakitas kell? 
4 sale http://tiny.cc/aprok

1) ez miert kerdes? a nintendo allitja, hogy tartalmaz gyerekzarat.
2) mi ez a kep?! http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_3DS
3) van, aki egyenesen azt mondja, hogy hasznos a 3d a gyerekszemnek.
(#5) DeathAdder

Kesz rohely ez az egesz 3D 
Szemorvoshoz kell vinni a kölköt, hogy játszhasson?es aztis csak pár percig?
ugyan-ugyanmar, nevetseges az egesz.Normalisak ezek?
en gyerekkoromban kavicsokkal dobaltam az embereket az erkélyről,de abba maradandó sérulést nem kaptam büntetés gyanánt..és nem a ultem egesz nap egy pár colos cucc előtt ami már 6 eves koromban gyilkolja a legfontosabb érzékszervemet..
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

"gyerekkoromban kavicsokkal dobaltam az embereket az erkélyről,de abba maradandó sérulést nem kaptam"
Inkább úgy ird hogy nem te kaptál 
Akit eltalált annak csak fájhatott 
Amúgy meg tényleg hülyeség ez a 3d-s cucc pöttyös labda kell a gyerekeknek nem DS

hát van benne vmi , szépen beszélsz...mellesleg minek bele gyerekzár ha a kölöknek való...hát öcsém mik vannak...majd jön hogy nagy korú felügyelete mellett játszható....vazz

sőt, hogy a "kétdimenziós tévénézés sokkal nagyobb kihívást jelent az ember vizuális rendszerének, mint a 3D TV-k."
[link]
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!
Valószínűnek tartom, hogy ha nem lenne valóban káros a gyerekeknek a 3D, akkor a gyártók nem hangsúlyoznák ki, hogy ne használja a gyerek.
Az, hogy a fizetett 3D-s portálok mit mondanak az egy dolog. Egyelőre a felelősség a gyártón van, és ők nem vállalják fel azt, így figyelmeztetnek, hogy káros. A kutató mondhat bármit, mert nem őt veszik elől, ha a gyerekkel baj lesz. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hova züllünk... 6 éves gyerek kezébe oda nem adnám, van ennél sokkal gondolkodtatóbb játék is mint: fel, fel, jobbra, jobbra 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
(#11) TESCO-Zsömle válasza Duracellm... (#10) üzenetére
Én még emlékszem a menő nagy gyerekek játékára...
Le-előre-kisütés. Fel-le-fel-le-nagyrugás...
És az volt az isten, aki a flawless victory után tudott nyomni kivégzést is...
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
(#12) Duracellm... válasza TESCO-Zsömle (#11) üzenetére

MK4-eztem egy darabig, de sosem néztem mit nyomok, így 50-50% volt hogy kifog nyerni 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Feleslegesnek érzem a hüledezést. Eddig sem kapott minden 6 éves Game Boyt ezután sem fog. Eddig is volt, aki 6 évesen már Game Boyjal játszott, ezután is lesz. A Nintendo meg mossa kezeit: "Én szóltam..." Nyilván a vásárlók elenyésző százalékát érinti.

Mekkora jó 
Egyébként más (gondolom gazdagabb) országokban nagyobb probléma lehet ez.Nekem, hat éves koromban... volt a homokozó, meg az építőkocka... (Ja, meg bónuszként már akkor megtanultam szöget beverni
)
De mindig van egy csomó szülő, akinek csak az számít, le legyen foglalva a gyerek, mindegy, tv, számítógép, kutyafüle (nehogy má' fogalakozni kelljen vele, esetleg nevelni...)
Japánban meg biztosan ilyennel a hónuk alatt születnek.Aki császárral jön, az is csak azért, mert nem fér ki a laptop... 
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

"bónuszként már akkor megtanultam szöget beverni" - ne is mond, én teleszegeltem a falat rövid huzalszegekkel, aztán mindenfélét ráaggattam dekoráció gyanánt. Gondolhatod a szüleim mennyire örvendeztek 
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
Hasonló akció után kaptam az első kalapácsomat, amin szeghúzó-fej volt.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

a American Optometric Association mondja, nem egy "fizetett 3d-portal".

Még jó hogy nincs pénzem ilyet venni a gyereknek.
Így baja sem lesz tőle 
TT TR2 RX 550W Asrock 970 Extreme4 Asus 6970 OC Phenom II X61100T 4x2 Gb G-skill Ripjaws Tt Frio OCK WD Caviar blue 1TB Sata3 Seagate Barracuda 2TB TT esports Black TT esports Challanger ultimate TT esports Sock One