Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) elithun

elithun
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég nagy hátrányt tud okozni ez a 3D-s technológia. Én még inkább várok vele amíg lesz egy "egészségesebb" megoldása.

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#2) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes, én erről még nem is olvastam, hogy a 3D (a jelenlegi technológiával) megjelenítők károsak a szemre.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#3) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

A látóideghártya továbbra is erős terhelésnek van kitéve, így 3D-s tartalmak esetén 30, míg hagyományos 2D-s megjelenítés mellet 60 percenként érdemes szünetet tartani.

2 oras mozifilm eseten 3 megszakitas kell? :F

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#4) moli.hu

moli.hu
(senior tag)

1) ez miert kerdes? a nintendo allitja, hogy tartalmaz gyerekzarat.
2) mi ez a kep?! http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_3DS
3) van, aki egyenesen azt mondja, hogy hasznos a 3d a gyerekszemnek.

(#5) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Kesz rohely ez az egesz 3D :DDD
Szemorvoshoz kell vinni a kölköt, hogy játszhasson?es aztis csak pár percig?

ugyan-ugyanmar, nevetseges az egesz.Normalisak ezek?
en gyerekkoromban kavicsokkal dobaltam az embereket az erkélyről,de abba maradandó sérulést nem kaptam büntetés gyanánt..és nem a ultem egesz nap egy pár colos cucc előtt ami már 6 eves koromban gyilkolja a legfontosabb érzékszervemet..

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#6) Spancho

Spancho
(tag)

"gyerekkoromban kavicsokkal dobaltam az embereket az erkélyről,de abba maradandó sérulést nem kaptam"
Inkább úgy ird hogy nem te kaptál :D
Akit eltalált annak csak fájhatott :U
Amúgy meg tényleg hülyeség ez a 3d-s cucc pöttyös labda kell a gyerekeknek nem DS

(#7) Srodney válasza Spancho (#6) üzenetére

Srodney
(senior tag)

hát van benne vmi , szépen beszélsz...mellesleg minek bele gyerekzár ha a kölöknek való...hát öcsém mik vannak...majd jön hogy nagy korú felügyelete mellett játszható....vazz :((( :(( :(

(#8) Márton válasza moli.hu (#4) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

sőt, hogy a "kétdimenziós tévénézés sokkal nagyobb kihívást jelent az ember vizuális rendszerének, mint a 3D TV-k." :U [link]

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#9) Abu85 válasza moli.hu (#4) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valószínűnek tartom, hogy ha nem lenne valóban káros a gyerekeknek a 3D, akkor a gyártók nem hangsúlyoznák ki, hogy ne használja a gyerek.
Az, hogy a fizetett 3D-s portálok mit mondanak az egy dolog. Egyelőre a felelősség a gyártón van, és ők nem vállalják fel azt, így figyelmeztetnek, hogy káros. A kutató mondhat bármit, mert nem őt veszik elől, ha a gyerekkel baj lesz. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#10) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Hova züllünk... 6 éves gyerek kezébe oda nem adnám, van ennél sokkal gondolkodtatóbb játék is mint: fel, fel, jobbra, jobbra :W

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#11) TESCO-Zsömle válasza Duracellm... (#10) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én még emlékszem a menő nagy gyerekek játékára...

Le-előre-kisütés. Fel-le-fel-le-nagyrugás...

És az volt az isten, aki a flawless victory után tudott nyomni kivégzést is...

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#12) Duracellm... válasza TESCO-Zsömle (#11) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

MK4-eztem egy darabig, de sosem néztem mit nyomok, így 50-50% volt hogy kifog nyerni :))

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#13) ladlac

ladlac
(tag)

Feleslegesnek érzem a hüledezést. Eddig sem kapott minden 6 éves Game Boyt ezután sem fog. Eddig is volt, aki 6 évesen már Game Boyjal játszott, ezután is lesz. A Nintendo meg mossa kezeit: "Én szóltam..." Nyilván a vásárlók elenyésző százalékát érinti.

(#14) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Mekkora jó :DD
Egyébként más (gondolom gazdagabb) országokban nagyobb probléma lehet ez.Nekem, hat éves koromban... volt a homokozó, meg az építőkocka... (Ja, meg bónuszként már akkor megtanultam szöget beverni :D )
De mindig van egy csomó szülő, akinek csak az számít, le legyen foglalva a gyerek, mindegy, tv, számítógép, kutyafüle (nehogy má' fogalakozni kelljen vele, esetleg nevelni...)
Japánban meg biztosan ilyennel a hónuk alatt születnek.Aki császárral jön, az is csak azért, mert nem fér ki a laptop... :))

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#15) Archer válasza Day 'n' Nite (#14) üzenetére

Archer
(őstag)

"bónuszként már akkor megtanultam szöget beverni" - ne is mond, én teleszegeltem a falat rövid huzalszegekkel, aztán mindenfélét ráaggattam dekoráció gyanánt. Gondolhatod a szüleim mennyire örvendeztek :DDD

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#16) TESCO-Zsömle válasza Archer (#15) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hasonló akció után kaptam az első kalapácsomat, amin szeghúzó-fej volt.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#17) moli.hu válasza Abu85 (#9) üzenetére

moli.hu
(senior tag)

a American Optometric Association mondja, nem egy "fizetett 3d-portal".

(#18) erikthekippa

erikthekippa
(kvázi-tag)

Még jó hogy nincs pénzem ilyet venni a gyereknek. :D Így baja sem lesz tőle :D

TT TR2 RX 550W Asrock 970 Extreme4 Asus 6970 OC Phenom II X61100T 4x2 Gb G-skill Ripjaws Tt Frio OCK WD Caviar blue 1TB Sata3 Seagate Barracuda 2TB TT esports Black TT esports Challanger ultimate TT esports Sock One

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.