Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ProEvoFan

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

hát igen,ezért veszek én is most új gépet:) :C
bár a hétvégén akartam, de nem jött össze de sebaj, jövö héten még olcsobbak lesznek :DD

azért az a galaxy 8800GT nem rossz árban van :)

[ Szerkesztve ]

EVIL IS BACK!

(#2) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tényleg recesszióban van már az amerikai gazdaság? Mert már másodjára olvasom itt. :U

Az utolsó lapon elírtátok a T61 felbontását. 1024*768 az. ;)

(#3) Hebry

Hebry
(senior tag)

Kellemes, és jó hírek nekünk felhasználóknak.
Lassan nagyon aktuálissá válik a váltás...

(#4) JoeYi válasza (Kolombusz) (#2) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is kicsit, főleg mióta megingott a tőzsde.

Az Galaxy brutál árakat nyom, még az innot is bealázza.

[ Szerkesztve ]

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#5) ProEvoFan válasza JoeYi (#4) üzenetére

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

ez sem rossz: GALAXY 9600GT 512MB DDR3 OverClocked Xtreme Tuner PCIE 33911 FT :))

EVIL IS BACK!

(#6) (Kolombusz) válasza JoeYi (#4) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én úgy tudom, hogy mióta van a hitelpiaci válság, azóta csökkent a növekvés, de a recessziót még elkerülhetőnek tartják. Bár, az elmúlt 2 hétben nem igazán olvastam a HVG-t.

(#7) JoeYi válasza (Kolombusz) (#6) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

én igazából csak egy közgáz tanártól hallottam, hogy azért nem csuklik meg az amcsik egész gazdasága, mert Ázsiának érdekében áll fenntartania az USA táplálta fogyasztói társadalmat, ezért nyomják a pénzt, ahogy csak lehet.

(#8) hdcsaba87

hdcsaba87
(fanatikus tag)

Nekem tetszik az notebook 2.1 es hangfal, de 1gond van vele, hogy nemtudnám sehol használni.

Jó hír hogy megy le a vga-k ára, de jobban örülnék annak ha a blu-ray írók ára menne le 20ezer forint környékére. :) :DD

(#9) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legyen vmi jó áron a 3870 :)

(#10) norbi1992 válasza (Kolombusz) (#6) üzenetére

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

legalábbis sokan dolgoznak azon, hogy elkerülhető legyene a recesszió :DDD

de végülis van jó oldala is, én tisztára megdöbbentem ezek az árakat látva( 8800 gt/gts), valahogyan én még az 50 rugós 8800 gt-nél tartottam :DD , meg 30 alatt 3850 :Y :Y

(#11) JoeYi válasza norbi1992 (#10) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

épp tegnap gondolkodtam, hogy karácsony körül még 65k-ért vitték az emberek a 8800gt-t, mint a cukrot, most meg már majdnem 30k-val kevesebb.

(#12) norbi1992 válasza JoeYi (#11) üzenetére

norbi1992
(tag)
LOGOUT blog

hát inkább 70-ért vitték, persze ha lehetett kapni , most meg 45-ért találtam ( így első helyen ahol megnéztem)

(#13) kariad válasza JoeYi (#11) üzenetére

kariad
(senior tag)

Hát igazán vetélkedős árak lettek: vagyis ahogy Vágó Pityu mondaná akkor ezt most felezzük meg! :))

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#14) ThuG4LifE

ThuG4LifE
(fanatikus tag)

mire eljutok oda, hogy cseréljem a gépem valszeg ddr1-ről ddr3-ra váltok :D
a ddr2 kimarad az életemből :( :)

''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac

(#15) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

Ha második helyen megnézed, akkor a cikkben elmlített galaxyra is rátalálsz 38ért.

Eztm ár annyira nem is kell felezgetni, még az E8200 ára essen egy 10k-t, aztán összetudok rakni feleannyiból egy jobb gépet, mint amire karácsonykor gondoltam.

(#16) JoeYi válasza ThuG4LifE (#14) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

ezzel egyébként én is így vagyok. Már tiszta vicces, hogy nekem 2500+ procim van, ddr1-el, agp-s 6600gt-vel, meg pata vinyókkal, mikor mások azon sajnálkoznak, hogy cserélni kéne a q6600-t, meg geforce 8800gts 320MB-ot, mert gyenge a gép :D

DDR3 nekem nem lesz, ha csak megint le nem gyilkolják a gyártók a saját áraikat, de ez nem vszinű.

(#17) hdcsaba87 válasza JoeYi (#16) üzenetére

hdcsaba87
(fanatikus tag)

Igen vannak ilyen ÜBERKOCKÁK, hogy lassú nekik a 4mag meg a legújabb vga-k.

De ha az ő szemszöhükből nézzük akkor sose lesz olyan processzor, VGA ami minden igényt ki tud szolgálni!!!!!

(#18) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Talán csak az én szememet bánccsa:

A billentyűknek dupla funkciója és háttérvilágítása van.

A billentyűknek dupla funkciójuk és háttérvilágításuk van.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#19) Hedgehanter válasza (Kolombusz) (#6) üzenetére

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

A FED elnoke Greenspan egy par interjuban mostanaban jelen idoben beszel a recessziorol az USA-ba mig ezelott csak jovo idoben tette de akkor is elkerulhetetlennek tartotta.... Most mar csak a sulyossagat es azt hogy meddig fog tartani probalja "megjosolni"...

En mostanaban rendeltem az amazon.com-rol es rendkivul kezdvezo aron valtottak az eurot dollarrol.... :C
Meg szallitassi koltseggel is olcsobb mintha itt (IRE) vettem volna....

(#20) BobChemistry

BobChemistry
(őstag)

30k alatt 3850? nem lenne rossz...

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#21) djtoomi válasza BobChemistry (#20) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már most is van. :DDD

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#22) BobChemistry válasza djtoomi (#21) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

akkor le vagyok maradva
eddig a legalacsonyabb ár, amit láttam, az 33k volt
bár 31-ért meg már láttam rendelős listán 9600GT-t is

(#23) djtoomi válasza BobChemistry (#22) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link] ;)

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#24) BobChemistry válasza djtoomi (#23) üzenetére

BobChemistry
(őstag)

szegedi lévén ritkán nézegetem az ipon árlistáját, de most itt volt az ideje
köszi :)

(#25) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ezt javítanám: "Ilyen például az MSI túlhajtott RX3850-T2D256E-OC-je, melynek órajele a referencia 670/830 MHz helyett 690/830 MHz."

Erre: "Ilyen például az MSI "túlhajtott" RX3850-T2D256E-OC-je, melynek órajele a referencia 670/830 MHz helyett 690/830 MHz."

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#26) Traxx

Traxx
(őstag)

Lehet nyáron én is rászánom magam a cserére...a jelenlegi VGA-n gyakorlatilag nem buknék :D

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#27) 7600GT válasza VaniliásRönk (#25) üzenetére

7600GT
(senior tag)

Szerk.: Semmi, megláttam a mondatban az iróniát, nem esett le elsőre. :B

[ Szerkesztve ]

Ha az ember féreggé teszi saját magát, ne csodálkozzon, ha rátaposnak.

(#28) munky

munky
(őstag)

Hát igen, durván estek az árak az utóbbi hetekben/hónapokban.

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#29) JoeYi válasza munky (#28) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

jön a nyári uborkaszezon :)

Aztán még az őszi iskolakezdés :D

(#30) munky válasza munky (#28) üzenetére

munky
(őstag)

Pár hete vettem egy inno3d 8800GT-t 44K-ért, 1 hétre rá kb. már egy árban volt vele a jóval "normálisabb" Galaxy. :O

Most meg már jóval olcsóbb...

De pozitív oldaláról nézve a dolgot, fél éve még csak nem is mertem róla álmodni, hogy egy 8800 GT dolgozzon a gépemben... Még veszek egy procit aztán lehet gyűjtök egy Xbox360-ra. :)

(#31) divrapier

divrapier
(tag)
LOGOUT blog

Kb 60-65k-m van videokartyara. Mit erdemes venni ebbol? 880gtx megeri, vagy eleg 88gt is, esetleg 96gt? kb azt a szintet varnam, hogy 1920x1200-ban fusson oblivion high-on 30fps korul, meg fallout3 esetlegesen - amirol nemreg azt irtak, hogy oblivion szintu gepigenye lesz, ha el lehet hinni. vagy 2x3870?
elore is koszonom

GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP

(#32) ProEvoFan

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

most így még1x elolvasva a vga árakat lenen egy kérdésem:
8800GTS 320MB vs. 9600GT
melyik a gyorsabb?
a cikkíró szerint kb ugyan az

[ Szerkesztve ]

EVIL IS BACK!

(#33) munky válasza ProEvoFan (#32) üzenetére

munky
(őstag)

én inkább a 9600 GT-t választanám 512mb rammal.

(#34) aronocs

aronocs
(tag)

"Ennek „pozitív” eredménye abban mutatkozott meg, hogy a legtöbb BD eszköz ára kissé emelkedni KELLETT."

Kicsi inkonzisztencia. kellett -> kezdett

Aut inveniam viam aut faciam.

(#35) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Dollár már rég gyenge, úgy tűnik tarthatatlan VÉGRE az 1$=1€ viccelődés

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#36) tothbe

tothbe
(PH! addikt)

A POV M2 ház ezen leirt info-ja honnan származik?
Érdekes, hogy az áramforrást közvetlenül az előlap mögé tették, és a ház tetején keresztül szívja be a friss levegőt.
Csak mert nem nagyon találok belsejéröl sehol, a gyári oldalon meg 1x 80mm (Powersupply airduct on bottom) szerepel, ami kissé megkopott angol tudásom szerint sem a tetejét jelenti és az előre helyezésre sem utal kicsit sem. :F

[ Szerkesztve ]

By(e) Tothbe

(#37) proci985 válasza divrapier (#31) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

8800gtx. van még pár garis bontatlan darab kb ennyiért. vagy 8800gt új hűtéssel, maradékból meg mégegy vinyó:) 2x3870 jó döntés lehet, de nézd meg, hogy Oblin a CFnek van e előnye (driver még kiforratlan).

38x0ás szériából kizárólag refkártyát, gyári ock érdekes dolgokat csinálnak (saját tapasztalat). refdrivert pedig gyakrabban frissítik.

látom megindult lefelé a Cosmos ára... még a végén beesik 40 alá, és akkor az egyik legjobb ár/érték/funkciójú ház lesz a piacon, ha nagyméretű, jól szellőző és csöndes házat akarsz (alapból zajszigetelt, rendesen porszűrt és jó teljesítményű halk ventikkel van megáldva, ami más házaknál még olyan +20-25ks költséget jelent). Cosmos S inkább a Stacker 832 ellenfele, sajnos a zajszigetelésből semmi nem maradt, burtálisan hűt, de hangos:(

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#38) raskolnikoff válasza ProEvoFan (#32) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet hogy ugyanaz viszont a 88gts 320 ára kb 6-7-8 k-val lejjebb van már egy megkímélt használté is...

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#39) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amúgymeg nagyon jó hogy esik a dollár ára.... :((( Tegnap 300 dollárt, azt most sz@phatok vele, hogy találjak egy jó váltót, ahol minimum 50k-ra váltják.... :( :(((

(#40) (Kolombusz) válasza djtoomi (#39) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem fogsz találni szerintem.

Amúgy az a durva, hogy milyen erős vga kártyákat lehet szerezni olcsón.
A 8800GT szvsz most a lehető legjobb választás a piacon.

(#41) rudi válasza tothbe (#36) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Itt van fotó a belsejéről.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#42) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Istenem micsoda árak. 7 hónapja vettem a gépem. Bárcsak akkor is ilyen árak lettek volna.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#43) raskolnikoff válasza AMD Power (#42) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Az is lehet hogy a gyártás feljettségének köszönhetően ezután egyre olcsóbb lesz a jövőbeli proci meg a vga. Akkor viszont jó világ lesz :) Csak legyenek a driverek is jók :(((

[ Szerkesztve ]

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#44) EarL 007 válasza AMD Power (#42) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen, az autók után, a számítógép a leggazdaságtalanabb, amibe ember valaha belefektethet. :( Az árak meg csak szépen essenek lefele, ha a lendület maradna, mekkora királyság lenne a 25 ezer forint alatti ref. HD3850 256MB... ;]

raskolnikoff: Intelnél nem hinném, hogy így lenne, mivel a processzorok területén ő a piacvezető.

[ Szerkesztve ]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#45) raskolnikoff válasza EarL 007 (#44) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is ezekre gondoltam, hanem pl egy 4870 vagy 10800vagy mi...mongyuk újkorában lenne 70k aztán ahogy jönnek a továbbfejlesztett verziók, menne le 40-50-re...a 120millió magos szendvicskártyák meg maradjanak csak kiló fölött.

(#46) djtoomi válasza EarL 007 (#44) üzenetére

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hd3850 nyárra 20k körül lessz, 9600GT junius elején tuti 25k körül/alatt lessz, mint anno 6600gt,7600gt,8600gt csak azok gyengék voltak, ez emg jó kártya. ;)
A legszebb az egészben, hogy 2db 9600GT olcsóbb, mint egy darab 9800GTX, de telejsítményben 9800GX2 közeli. :))

[ Szerkesztve ]

(#47) lsc válasza EarL 007 (#44) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

(#48) raskolnikoff válasza EarL 007 (#44) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

De valahogy mégis 40k körül van a legújabb fejlesztés ajándék tuninggal...és ez egyre inkább ilyen lesz, hálistennek. :K :R AMD meg csak kijön már vmi ütősebb prockóval...

(#46) djtoomi ejj de szép nyarunk lesz...már csak a p45nek kéne jönnie 30k-ért, 1600as ramok 30ért és olyan boldog leszek... :C

[ Szerkesztve ]

(#49) AMD Power válasza EarL 007 (#44) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én ezért is fogadtam meg ,hogy többet drága - új gépet nem fogok venni. Nekem az elmúlt 13 évben már annyi de annyi pénzemet elvitte a PC ipar ,hogy az valaki iszonyat.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#50) raskolnikoff válasza AMD Power (#49) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Nem valószínű hogy ezután 200k-kat kéne lapproc vga cserére kidobni. Ha csak most nézem, egy JÓ tuninglap 20, egy JÓ proci 40 alatt és egy JÓ VGA 40 alatt...(vagy akár 17+30+30) és akkor minden mai játékkal kompromisszummentesen játszol átlag felbontáson. 1280ig.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.