Helyes, remélem ezzel még lejjebb mennek a mem árak! ![;]](/dl/s/v1.gif)
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Helyes, remélem ezzel még lejjebb mennek a mem árak! ![;]](/dl/s/v1.gif)
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy miért kör alakú az az ostya? Mindig azon gondolkoztam, a szélein mennyi anyag mehet kárba..
www.theskynet.org - Hungary alliance

A kör alakban sokkal egyenletesebben tudják fel vinni a szilicium réteget mint bármely más alaknál, a széleinél amik nem használhatatóak ujra öszegyurják korongba és ujrahasznositják
[ Szerkesztve ]
Azért, mert csak henger alakút tudnak növeszteni. Arról szeletelik le.
werman: Ezt gondolom egyik asztológiai könyvből olvastad ki. Körülbeül annyi valóságtartalma van.
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.
(#5) WonderCSabo válasza FehérHolló (#4) üzenetére
Eddig nem tudtam ezt, de rájöhettem volna. werman állítása picit nekem is húzós. Újból összegyúrják? ![;]](/dl/s/v1.gif)
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

Ahogy a varnyú írja. A növesztés pedig azért eredményez kor keresztmetszetet, mert a beoltókristályt forgatják a folyamat során.
Si vis pacem, para bellum.

jó van na,akko úgy, de azt tom hogy ujrahasznositják,semmi sem megy kárba
Igen, visszaolvasztják, azt megint mehet a növesztés. Csak az anyagot spórolják meg, a pénz nagy része kárba vész.
Ember embernek farkasa.

Én csípem ezt a Qimonda -t, de fogalmam sincs, hogy kell helyesen kimondani a nevét?
A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.
kimonda. 

Hogy is megy ez ezeknél a GDDR generációknál? Előre le van szabványosítva sokáig, vagy netalán van valami képlet, amivel egy sorozatot csináltak a gddr-ből, amibe e sorszámot behelyettesítve megvan, hogy mit kell tudnia?
Csak mert az "asztali" DDR-eknél évekig tartó huzavona meg JEDEC meg tökömtudja megy, mielőtt megvan a szabvány. Itt meg... "tudod mit fiam, mi mán 5-öst nyomatunk" "jóvan, mi meg rögtön 7-est!"...stb.
[ Szerkesztve ]
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

A GDDR szabványosítással is a JEDEC foglalkozik. A GDDR5 még nincs szabványosítva, előreláthatólag 2008 második felében készül el a szabvány.
Egyébként a jelek szerint kész a DDR2-1066 szabvány is. Bár a teljes DDR2 szabvány (JESD 79-2C) továbbra sem tartalmazza.

2008 második felében? Mikor már most működik? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
ddr2-1066 is most készült el pedig....
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Ennek már hagyománya van. Lásd PC133, DDR2 is így kezdte...
Egyébként az eddig elkészült GDDR5-ök eléggé tapeout jellegűek, szóval sok mindent még nem jelentenek.

DDR2-1066 más tészta, az meglévő szabvány kiterjesztése, a GDDR5 teljesen új.
daa-raa: Ez rendben, de 2008 második fele még nagyon messze van, addigra akár jöhet olyan GPU is ami használja.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Én még mind a 2-nél csak az 1-es szinten járok...
Mikor lesz ddr3-as ramom, meg gddr5-ös vga-m?!
Lehet sose mert jön jobb és újabb... 
"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"
Igen, mert mint tudjuk a szilicíum ritka egy ásvány
![;]](/dl/s/v1.gif)
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal