Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) kovy79

kovy79
(őstag)

Helyes, remélem ezzel még lejjebb mennek a mem árak! ;]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#2) sTERNI

sTERNI
(fanatikus tag)

Azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy miért kör alakú az az ostya? Mindig azon gondolkoztam, a szélein mennyi anyag mehet kárba..

www.theskynet.org - Hungary alliance

(#3) werman válasza sTERNI (#2) üzenetére

werman
(kvázi-tag)

A kör alakban sokkal egyenletesebben tudják fel vinni a szilicium réteget mint bármely más alaknál, a széleinél amik nem használhatatóak ujra öszegyurják korongba és ujrahasznositják

[ Szerkesztve ]

(#4) FehérHolló válasza sTERNI (#2) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért, mert csak henger alakút tudnak növeszteni. Arról szeletelik le.

werman: Ezt gondolom egyik asztológiai könyvből olvastad ki. Körülbeül annyi valóságtartalma van.

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#5) WonderCSabo válasza FehérHolló (#4) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Eddig nem tudtam ezt, de rájöhettem volna. werman állítása picit nekem is húzós. Újból összegyúrják? ;]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#6) daa-raa válasza sTERNI (#2) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ahogy a varnyú írja. A növesztés pedig azért eredményez kor keresztmetszetet, mert a beoltókristályt forgatják a folyamat során.

Si vis pacem, para bellum.

(#7) werman válasza FehérHolló (#4) üzenetére

werman
(kvázi-tag)

jó van na,akko úgy, de azt tom hogy ujrahasznositják,semmi sem megy kárba

(#8) FehérHolló válasza werman (#7) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, visszaolvasztják, azt megint mehet a növesztés. Csak az anyagot spórolják meg, a pénz nagy része kárba vész.

Ember embernek farkasa.

(#9) CYBERIA

CYBERIA
(senior tag)

Én csípem ezt a Qimonda -t, de fogalmam sincs, hogy kell helyesen kimondani a nevét?

A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB anhängare | A vér nem válik vízzé.

(#10) fLeSs válasza CYBERIA (#9) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

kimonda. :D

(#11) Niquis

Niquis
(senior tag)

Hogy is megy ez ezeknél a GDDR generációknál? Előre le van szabványosítva sokáig, vagy netalán van valami képlet, amivel egy sorozatot csináltak a gddr-ből, amibe e sorszámot behelyettesítve megvan, hogy mit kell tudnia?
Csak mert az "asztali" DDR-eknél évekig tartó huzavona meg JEDEC meg tökömtudja megy, mielőtt megvan a szabvány. Itt meg... "tudod mit fiam, mi mán 5-öst nyomatunk" "jóvan, mi meg rögtön 7-est!"...stb.

[ Szerkesztve ]

"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."

(#12) daa-raa válasza Niquis (#11) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A GDDR szabványosítással is a JEDEC foglalkozik. A GDDR5 még nincs szabványosítva, előreláthatólag 2008 második felében készül el a szabvány.

Egyébként a jelek szerint kész a DDR2-1066 szabvány is. Bár a teljes DDR2 szabvány (JESD 79-2C) továbbra sem tartalmazza.

(#13) VaniliásRönk válasza daa-raa (#12) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

2008 második felében? Mikor már most működik? :F

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#14) Dare2Live válasza VaniliásRönk (#13) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ddr2-1066 is most készült el pedig....

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#15) daa-raa válasza VaniliásRönk (#13) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ennek már hagyománya van. Lásd PC133, DDR2 is így kezdte...

Egyébként az eddig elkészült GDDR5-ök eléggé tapeout jellegűek, szóval sok mindent még nem jelentenek.

(#16) VaniliásRönk válasza Dare2Live (#14) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

DDR2-1066 más tészta, az meglévő szabvány kiterjesztése, a GDDR5 teljesen új.

daa-raa: Ez rendben, de 2008 második fele még nagyon messze van, addigra akár jöhet olyan GPU is ami használja.

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#17) Golli válasza VaniliásRönk (#16) üzenetére

Golli
(tag)

Én még mind a 2-nél csak az 1-es szinten járok... :D Mikor lesz ddr3-as ramom, meg gddr5-ös vga-m?! :DD Lehet sose mert jön jobb és újabb... :C

"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"

(#18) lúzer válasza FehérHolló (#8) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, mert mint tudjuk a szilicíum ritka egy ásvány :DDD ;]

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.