Nem rossz ötlet.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
TTomax
(PH! kedvence)
Csak EVGA-an megy?
Szerk:Ja egyenlöre csak azzal...
[ Szerkesztve ]
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

pottyantós
(senior tag)
Nem írták le, hogy más gyártó kártyáin is működik.. ( Próba szerencse...
Szerintem nem... 
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Spectrum
(tag)
Micsoda ficsőr, megemelhető a ventilátor fordulatszáma 
Igazán tuti akkor lenne, ha 3-5$-ért DLC formában kínálnák..

atti_2010
(PH! kedvence)
Biztosan csak EVGA -n megy de ezek a tuningok sajna gyakorlatban nem sokat hoznak, inkább reklám.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Hatvan9
(senior tag)
Nibitorral is meg lehet csinálni csak ki kell előre tesztelni az órajeleket.
"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel" - A.E.

TTomax
(PH! kedvence)
Engem inkább a 100%-ra állitható venti érdekelne...meg a win alóli flash...söt...az leginkább...
(#5) atti_2010
Ennek éppen elég komoly jelentösége van...még nem láttam eddig GTX460-at 70%.os venti fordultaszám felett...eddig...
[ Szerkesztve ]
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Srodney
(senior tag)
marha ötletes megoldás,ati nem akarja rendszeresíteni???jólenne 

TTomax
(PH! kedvence)
ezt se az nv adta hanem az evga... 

atti_2010
(PH! kedvence)
Veszel egy Zalman venti szabályzót és annyin megy a ventid ahányan akarod,még a garit se veszíted el, kérdés hogy megéri 2-3-4 fps hogy kitaposd a belet a VGA-ból, a gyártók pontosan tudják hány shadert kell letiltani és menyire kell rakni a limitet hogy ők ne járjanak rosszul, és egy új kártyát keljen venni ha + teljesítményt akarsz. Gondolod hogy jobban ismered a kártyák paramétereit?
Srodney:Mit nem tudsz állítani az AMD-n? Ventit lehet, frekvenciát memóriánál és GPU-nál lehet, más nem maradt.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

FoBCRaistlin
(őstag)
az órajel emelés még ok, de ez a mehet a venti amennyit bír ... loool.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

Izzé
(senior tag)
Gondolom nem annyian vették az EVGA 460-ait, mint ahogy azt ők szerették volna. Ez van mikor elfelejtik, hogy a vásárlókból élnek. Kicsit elkényelmesedtek, azt hitték majd mindenki elájul a nevüktől?! Nagy már ahhoz a piac.... 

Gyuffa
(lelkes újonc)
Nagyon jó ötlet tűnik, de azért jó lenne ha nem csak az EVGA-nál lenne, remélem más gyártó is megpróbálja.
De azért Ati-nál is jó lenne 
Lásd alúl: http://www.xfire.com/profile/gyufa333/ +400W Chieftec táp :)

TTomax
(PH! kedvence)
Látod...hülyeséget irsz... az én GTX460-am 675-ön üzemel gyárilag... azon a feszen amin az OC-k mennek 800-on azon megy az enyém is... persze igy szépen megspóroltam egy csomo pénzt,kaptam 20%-ot puszira... milyen hálás dolog is ez...ugye két darab 460-nál laza 50-60 angol fontot sporoltam... a zalman szabályzót meg megint csak meg kell vásárolni,kilógatni a házból (gyönyörü) aztán monitorozgatni meg tekergetni játék közben... az marha érdekes egy lanpartyn...azonnal fejbe is lennék löve,vagy éppen a kari föne meg,mert áááá elfelejtettem feltekerni...mennyivel kulturáltabb egy olyan bios ami ezt megteszi helyettem emelt órajelekkel,annélkül hogy egy msi afterburnert kell a háttérben futtatnom egy hivják "real support"-nak...és nem 2-3 fps-t gyorsul egy 460 SLI,söt a single sem... a 20% az lazán megvan,igen ekkora a szórás és ezért best buy a 460... 

Duree
(PH! addikt)
Lehet próbálkozni mindenféle trükkel,akkor is kutyaütö a 460

Gyuri27
(PH! nagyúr)
20% MHz-t kaptál puszira. Nem hiszem, hogy a teljesitmény 20%-l lenne nagyobb.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

NOD
(senior tag)
Kutyaütő? xD
(#16) Gyuri27 : Ha egyáltalán nincs cpu limit , akkor az a 20 százalék majdnem plussz 20 százalék teljesítményt is jelent.
[ Szerkesztve ]

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Gondold át szerintem. 
Nem nagy dolog, olyan biost írok bármelyik kártyára amilyet akarok, csak előtte ki kell tesztelni.
Na most akartam megnézni egy GTX460 biost, de a Nibitor még nem ismeri fel. 
[ Szerkesztve ]
Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

atti_2010
(PH! kedvence)
Ja de ezt rengeteg más AMD-s VGA tudja hogy a ventit szabályozza és felülírja a frekvenciákat, akkor mi az ínováció ebben?Arra a 20% is kíváncsi lennék, nem kell félreérteni AMD-s kártyánál sem hinném el a 20%.
[ Szerkesztve ]

TTomax
(PH! kedvence)
Rosszul hiszed....
(#20) atti_2010
Persze hogy tudja,csak nem a gyártó által garanciavesztés nélkül...dehát nem is értem... kapsz X5-ot uj ventivezérlést... mi itta gond?Ez egy frankó dolog...a pénzedért foglalkoznak veled.mutassatok más gyártót aki ezt teszi,max akkor ha nagy gond van akko ne itt egy bios fix...és az evga nem igazán feláras...
Na de nézzük csak akik fikázzák,hogy mi ebben a jó dolog, hogy milyen vga-val rendelkeznek...ja értem már,gondolom más is... 
[ Szerkesztve ]

NOD
(senior tag)
Gondold át te, vagy nézz meg akár egy tuningos tesztet. Erre meg ,hogy gondoljam át mégegyszer majdnem valamit mondtam de mégse........
Hagyjad... ha meglát egy Intel vagy Nvidia hírt akkor már habzik a szája... szeret okosságokat irkálni (mint írtam Intel és Nvidia hírekhez/tesztekhez).
Eddig sok emberen volt Nvidia szemüveg, de most már egy pár embernél mutálódott és AMD-ATI szemüveg lett.
A hírhez:
"...háttérben, ami a rendszerhibát okozhat."
Nem kell oda az "a" ? Vagy esetleg: ...háttérben ami a rendszerhibát okozhatja
Kezd iPon szint lenni...
Fantasztikus, hogy ennél a hírnél is sikerült egy kis falme-et gerjeszteni.
Picsába már gyerekek péntek és világbéke van.

Aki flémel arra ráküldöm a csajt. 
(#23) Puma K: Köszi, javítottam. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Angel1981
(PH! addikt)
Nekem sem szimpi....

atti_2010
(PH! kedvence)
Kösz 1-es irány a sarok kukoricára térdepelni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
[link] lehet olvasgatni (itt most a 9800gt-t kell nézni). A gpu sebessége kb 16%-l lett emelve, a memé 10%-l. Így összesen hozott a dolog 9%-t.
Puma K: elnézést, hogy tudok számolni és olvasni. 
[ Szerkesztve ]

atti_2010
(PH! kedvence)
Azért flame vagy nem flame nem szabadna olyasmit beírni hogy + 20% mert egy kezdő még elhiszi és vesz egy kártyát.Pár karit már teszteltünk de 12% nem igen mentünk feljebb, pedig nem spóroltunk a hűtéssel.
[ Szerkesztve ]

NOD
(senior tag)
Nem 1000 éves kártyáról ment a vita hanem a 460ról vagy a mostaniakról, és ezek a kártyák a tesztek nagy többségében ha erös cpu van mellettük (ergó nem lép fel sehol cpu limit) ott 20% órajel emelés átlagban hoz 17-18 százalékot.
(#26) atti_2010 : Azaz te meg linkelj egy olyan tesztet ahol cpu limit van.......
Amugy miaz hogy 12%? Annyi plussz teljesitményt (azaz fpst hoztatok ki belöle) vagy 12%-al növeltétek az órajeleket?
Söt most nézem el is hittem neked a hülyeséget.... A 768ast tuningolták és annak az fpse nött 26ról 32re. Ez bárhogyis számolom kb 20 százalék.
[ Szerkesztve ]
Oks, érthető. Flém hiányában maximum magamra küldöm a nőt. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

GAbre
(őstag)
Érdekes ötlet....
A cikk olvasása közben azon gondolkoztam,h jah nincs érdekükben ezt csinálni....
Már úgyis eladták...
[ Szerkesztve ]
Zte blade és Skate tokok olcsón!

atti_2010
(PH! kedvence)
Nem tom hogy néz ki a csaj de nem járhatsz rosszul.
Kezd iPon szint lenni...

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Az elv a lényeg. Ha 20% többletet akarok akkor az összes értéket 20%-l kell emelnem. Ennyi.

NOD
(senior tag)
Ha az összes értéken a gpu/shader illetve memória órajelt érted akkor igazad van.
Ha arra gondolsz hogy a ramot cpu-t stb is kéne 20-al feljebb tolni akkor no comment..............
Egy a lényeg a vga tuningnál. Hogy a tuning végén ne legyen szük keresztmetszet a gép többi részén (max a vgan).
[ Szerkesztve ]

atti_2010
(PH! kedvence)
Ő nem 20% órajelet emleget hanem annyi gyorsulást:és nem 2-3 fps-t gyorsul egy 460 SLI,söt a single sem... a 20% az lazán megvan,igen ekkora a szórás és
ahhoz szénné kell húzni a cuccost.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Nem kell mosakodni. Ő írt valami, én cáfoltam. Puszi a hasidra.
Akinek van esze tudja miről beszélek. Akinek nincs annak mindegy. 
Befejeztem.

NOD
(senior tag)
Pontosan kiszámolva a gpu órajel az 27 százalékkal több illetve a meória orajel pedig 21 százalékkal több.
Ezzel szemben az eredmény 26-ról felment 32-re. Ez 23 százalék. Hamár ennyire vágyodsz a számaid fele amik nem tom honnan jönnek ki. Többet nem fogok magyarázni.
[ Szerkesztve ]

00roli00
(senior tag)
Flém nélkül nem kaphatom meg?Csak az asszony ezt ne lássa meg. 

bogyo112
(őstag)
Nem tudom, ki ez a csaj, de látatlanba küldheted!
(Tudod: vén kecske is megnyalja a sót.....SŐT!! ) 
Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

Devid_81
(PH! kedvence)
Hogy Ti semminek sem örültök ma 
Lehet új kártyát csinálni a régiből, örüljetek, hogy nem lett átnevezve (még) igaz ez nem envidijáról szól most hanem az EVGA-ról. 
.::www.megadanceradio.hu::.

NOD
(senior tag)
Azért megy a flame mert ez az evga bios vacakolás semmit a világon nem ér. (max a venti fordulat miatt érdemes de azt egy sima uj vga bios is megcsinálja). kb 5-6 százalékos tuning biosból ami nem is 100% százalék hogy bejön ahogy a cikkben is benne van az, hogy ha a kártya a tuningot az alapfeszultségen nem birná akkor cseréli a gyártó.
Ergó kuka az egész.

Izzé
(senior tag)
Gyerek még!! 

atti_2010
(PH! kedvence)
Ezzel szemben az eredmény 26-ról felment 32-re. Ez 23 százalék. Hamár ennyire vágyodsz a számaid fele amik nem tom honnan jönnek ki:Ez hogyan jött ki?

Hatvan9
(senior tag)
Most nem mind1
?
"Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel" - A.E.

NOD
(senior tag)
Najó kapsz egy utolsó választ de már kezd nagyon untató lenni.
Amit linkeltél képen az nvidia geforce 460gtx 26fpst kapott mig ennek a tuningolt változata 32öt.
Ezután...... számológép : 32 OSZTVA 26-al (birod követni??
) egyenlő.............
1.23 tehát 23 százalék a difi.
Nekem szimpi az EVGA.Mindíg kitalálnak valami jópofa dolgot.Igaz nekem most atim van,abból is egy 5870 vap-x így nem nagyon kapkodok a 460 után de mindeképp dicséretes az efféle support.
Az a 23% meg sztem egy adott játék ( nyilván valami nvidiára optimalizált ) értéke.Nem valószínű hogy permanensen ennyi a plusz teljesítmény.
Sami Koivikko - Sapphire

Hatvan9
(senior tag)
Annyira nem bírom hogy ahogy jön valami nv -vel kapcsolatos hír egyből jönnek piros napszemcsis fiuk és szét*** -ák az egész fórumot.

A pi**ába már ha ba**** akassz menjél a vörös fórumba.

nemnem, jöhet ide
flém: a gtx4xx és a hd5xxx is durván túlárazott szarok ;D
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...