Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Egész jól néz ki :K Na de majd meglátjuk mit hoznak ki belőle Android alatt.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#2) KisTopi95

KisTopi95
(fanatikus tag)

Nah egész jól néz ki. kíváncsi vagyok hogyé' adják.

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#3) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Már alig várom! :K

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

(#4) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hmm, kipróbálom majd :D Dátumról nincs infó?

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#5) HUNPSP

HUNPSP
(tag)

Jöhetne már, korrekt. :R

Ha egyszer privátot kapsz, akkor illene is rá valamit reagálni. ;)

(#6) GALARDO válasza GALARDO (#3) üzenetére

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor lenne jó, ha a szifon giroszkópját is kihasználná. :K

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

(#7) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jónak tűnik. :K

(#8) ch003067

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon jól néz ki. Remélem minden ugyan az lesz benne, mint a normális, PC-s verzióban.

★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

(#9) zuzu000

zuzu000
(senior tag)
LOGOUT blog

JÓféle :C

Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát

(#10) Normi01

Normi01
(fanatikus tag)

Pár éve még pc-n sem volt ilyen grafika,kissé fejlődik a dolog :)

"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."

(#11) ch003067 válasza Normi01 (#10) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, ha ilyen gyorsaságban fejlődnek a telós játékok, akkor jövő nyárra már a Crysis 2t fogjuk tolni PC graffal a telókon / tabokon.

(#12) Normi01 válasza ch003067 (#11) üzenetére

Normi01
(fanatikus tag)

Rossz példa,az alattomos háttérszámítások miatt :D Komolyra véve,könnyen elképzelhető,bár engem egyelőre nem érint sajnos,így marad a pc,de ettől függetlenül durva azért hol tart a technológia ezen szegmense.

"Nem könnyű dolog a sok rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs egyiket sem."

(#13) laleh

laleh
(fanatikus tag)

Jajj ez felzaklatott estére. :):))

Válszolni luxus?

(#14) laleh

laleh
(fanatikus tag)

Jajj ez felzaklatott estére. :):))

Válszolni luxus?

(#15) enginev3.0

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

De állat :D
Bár nem hiszem hogy kedvenc játékom lesz telefonon, de ha valahol sokat kell várakozni, akkor nem rossz egy kis autókázás, vagy verekedés unatkozás közben :DDD

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#16) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valami rendszer minimum már van róla? :DD

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#17) RyanGiggs

RyanGiggs
(senior tag)

"GTA 3 10. születésnapja"
Ilyen rég jelent meg!? Ennyire öregszünk???! :(((
Emlékszem még, GeForce2 MX 400-as karim volt akkoriban! :)

(#18) donjohnson

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

na ez zsír hír, de venni kell majd új telót

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#19) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemazért de ez elég béna volt... Vagy csak nekem tűnt fel? :D
Hogy amikor odamegy az elején az autóhoz, mire a túloldalon megnyomná a beszállás gombot addigra elment az autó :D Ugyan ez az emberrel, mire megnyomná az ütés gombot elment az ember...
Mindegy két kézzel biztos jobb...

A grafika egyébként elmegy egy telefonhoz képest. Viszont továbbra sem értem, miért olyan nagy szám egy 10 éves játékkal játszani ami kb az akkori grafikának megfelelően is néz ki?
Okés, az nagy szám, hogy telefonon fut egy 10 éves játék, az rendben. De mért van erre mindenki beizgulva? Még egy alap notebookon is komolyabb játékokkal lehet ma már játszani.
Ezen villódznak a textúra illesztések, a textúrák alacsony felbontásúak, homályosak. Élsimítás nulla, látszik a kerítés szélén mennyire recés stb...
Én elhiszem, hogy nagy szám, hogy mindez egy telefonon megy, de mint játék ma már abszolút nulla. Talán egy komolyabb flash játék is szebben van megcsinálva PC-n, mint ez, nem beszélve egy mai rendes FPS vagy TPS játékról...

Kb. olyan ez, mintha csak azért néznék meg a Delta Kommandó (1986) c. film VHS copy-ját mert az elmegy a telefonon is. Miközben ott sorakoznak a jobbnál-jobb full HD-s filmek a polcon... :U

Egyébként maga a játék egy nagy klasszikus, ahhoz kétség sem fér.

(#20) Fancy-boy

Fancy-boy
(senior tag)

Az Érintőképernyőn elég béna az irányítás. Remélem nem fognak kihalni a fizikai billentyűs telefonok, mert ezt rossz nézni.

[ Szerkesztve ]

(#21) enginev3.0 válasza Fancy-boy (#20) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem csak azert rossz nezni mert ilyen szerencsetlen ember jatszik vele, ket kezzel nem lehet rossz

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#22) No-kia válasza Dany007 (#19) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gondolom a te zsebedben ÁLLANDÓAN van egy pc, vagy egy alapabb laptop. arra az esetre, ha pl este helyijáratozol haza 20 percig és unatkozol.... vagy pl sokáig kell várnod az orvosra.

ne adj isten fősulis előadáson

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#23) Dany007 válasza No-kia (#22) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem arról van szó, hogy miért jó ha van játék egy telefonon.
Hanem, hogy pont ez a bizonyos játék miért olyan nagy szám... Szerintem semmivel sem több, mint mondjuk egy NFS rész mobil kiadása... érted? Annál nem volt ekkora "majdmegőrülök" őrjöngés érte :D

(#24) RootRulez válasza Dany007 (#23) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Részemről azért, mert a NFS (mobil változatai) semmivel sem másabb, mint egy akármilyen versenyzős játék, csak más a címe. Ebben meg azért mást is kell csinálni, mint a telefont döntögetni... :DDD

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#25) No-kia válasza Dany007 (#23) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát szerintem ez azér tjobban letud kötni, mint egy versenyzős :D de új telefont azért nem fogok venni miatta, esetleg egy 3GS-t ha azon megy :D

(#26) kapeti07

kapeti07
(senior tag)

Én jobban örültem volna a Vice city-s résznek, de nem akarok telhetetlen lenni. Csak az a hangulatában jobban megfogott.

Emlékeszem mikor kijött a GTA3 nem futott az asztali gépemen. Most meg a telómon fogok rajta játszani :Y

DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db

(#27) ch003067 válasza Normi01 (#12) üzenetére

ch003067
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D
Háth, igen, nem semmi tempóban fejlődik a dolog.

(#17) RyanGiggs 10 Éve ? :F Én is emlékszem még, hogy sunyiban toltam, nehogy anyámék rájöjjenek, mert azért akkoriban elég durvának számított :D

(#28) turbuczn válasza RyanGiggs (#17) üzenetére

turbuczn
(újonc)
LOGOUT blog

Hehe, nekem is pont az volt, és örültem a 64 MB memóriának a videókártyán! :D

(#29) RootRulez válasza kapeti07 (#26) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem sem. :N S3 Sevage4 volt a ludas. :DDD

(#30) kNG

kNG
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem futott, 2-3 fps sebességgel, egy TNT 2-esem volt...aztán akkoriban lett mostohatesómnak egy geforce 3 ti 200 (inno 3d), azon toltuk ki a GTA3-at meg a mafia-t is :D

ASrock Z68 PRO3 GEN3, KiNGSTON HYPERX Genesis BLU 8 GB, i5 2300 @ 3300Mhz, FSP Aurum GOLD 500W, HD 5850 @ 950/1175 + ZALMAN VF3000A, SAMSUNG F3 1TB, XONAR D1...

(#31) transmission

transmission
(tag)

Nem lenne rossz androidra :Y

http://tinyurl.com/ebaybazar <<---------- Szükséged van valamire külföldről olcsóbban? Akkor itt a helyed!

(#32) Darth_Revan válasza transmission (#31) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jön Androidra is.
Androidos telefonok közül csak 2 magosokra lesz elérhető (Pl Samsung Galaxy S2), iOS közül először a 2 magos iPhone 4S-re és iPad 2-re, majd picivel később az 1 magos iPhone 3S és iPad-ra is.

(#33) zalyy

zalyy
(kvázi-tag)

Nem semmi már mire képesek telefonon... :Y

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.