GeForce 7150 egész szimpi. Irodába telitalálat.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] Grafikával is szolgálnak az NVIDIA új inteles chipsetjeiHozzászólások

AMD Power
(Jómunkásember)
Nem rossz. Kíváncsi leszek ,hogy mire lesz képes.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
(#3) Dr. Romano
Ezekkel a cuccokkal már egész szépen lehet játszogatni a "régebbi" stuffokkal is. 

Csyppa
(senior tag)
Szerintem irodába a 7050 is elég. Felesleges a HDMI meg a HDCP
Mondjuk RAID 5 jól jöhet.
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Ezek a lapok vannak am2-be is és 18k körül mozog az ára. Ha az inteles lap nem lesz olcsóbb akkor semmi értelme. Mert amd 690v + x2 olcsóbb mint ez a lap + intel proci. Húzni úgyse akarja senki az irodában. Meg most az ati chipset jobb mint az nv. Szerintem.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Csyppa
(senior tag)
Szerintem igazad van.
De ha a 7150 "irodába telitalálat" akkor a 7050 is. 
"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Nem baj ha nem értem? 

Balika911
(PH! kedvence)
Arra céloz a kolléga, hogy irodában nem használják ki azt a pluszt, amit a 7150 nyújt a 7050-el szemben.

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Nem is ajánlottam. Sőt azt állitottam, hogy ezek a lapok am2-s foglalattal is drágák. Mivel van amd 690v 12k-ért pláne nem nagyon éri meg 18k-ért lapot venni.
MSI - K9AGM2-L

marcee
(PH! addikt)
Ebben nincs integrált vga!
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

kagyula
(fanatikus tag)
Pedig van benne int. vga, csak az Ipon rosszul írta ki.
Legyen minden, sokszor.
teljesítményben lekörözik az Intel aktuális IGP-it -> komoly fegyverteny
Foleg irodaban. Fogyasztasuk jobban erdekelne 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP