Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az illető minden bizonnyal nem a "PSP marketingvezetője", hanem a SONY PSP-ért felelős marketingvezetője, vagy a PSP üzletág marketingvezetője, stb. ;)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#2) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Eléggé adná egy rpg, ahol a föld a map, és a gps mondaná hogy " Menj a Dózsa György utcába, keresd meg a kovácsot, aki elmondja hogy tehetsz szert egy visszacsapóíjra , hogy legyőzhesd lvl 70-es Gyoor Tsant a gonosz Emespe feketemágia vezetőjét..."

Esküszöm világsiker lenne... :U "World of Gyurcraft: The Dark Lord" :)

[ Szerkesztve ]

(#3) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem akkor jutsz a második szintre, ha nyújorkban a kilencedik és a huszonkettedik sarkán veszel egy varázshotdogot, majd átviszed a Pekingi sárkánykovács lányának cipőboltjába. Jó lesz.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#4) eszterencs válasza erdoke (#1) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jaja, igaz. Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#5) Kephamos

Kephamos
(őstag)

fantáziánkra van bízva

Meg az övékre, mert szerintem még ők sem tudnak semmit, csak megy a nagy etetés. :)

(#6) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mire lehet használni a GPS-t egy játékprogramban? :F

Azt még rendben van hogy pl. országnak megfelelően automatikusan nyelvet választ, de ha hordozni, vinni, mozgatni kell a gépet, az már érdekesebb. Pl. milyen messzire és milyen gyorsan tudod eldobni a PSP-det? :)

(#7) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

Egyszer be kellett mennem Mosonmagyaróvárra. Amikro letértem a városban az 1-es főútról, a Fu-Si N560-am elvesztette a GPS jelet. Amikor visszamentem a főútra, megint volt vétel :) (Nem volt árnyékolás!) A játék az lesz, ki talál minél több ilyen helyet... :DD

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#8) bencesoldier

bencesoldier
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Most voltam Olaszországban egy hónapot, ott már árulják ezt a GPS vevőt.. vagy csak én néztem félre? Néztem is, hogy jó lenne 1 a pspre...

(#9) bencesoldier válasza bencesoldier (#8) üzenetére

bencesoldier
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Jaja, kb ennyi kinnt is: PSP-GPS

(#10) Stiky válasza simonzé (#3) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

A repjegy másolatát meg elküldöd a sony -nak majd kifizetik a 90% ,ne adj isten a 100% -át. És megköszönik, hogy az ő játékukkal és konzolukkal játszol :))

New York -ba a 9. és a 22. utca egymáshoz képest párhuzamos és keresztbe szelik át manhattan -t. Szal nem keresztezik egymást. :DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#11) .mf

.mf
(PH! addikt)

Bekapcsolt GPS-vevővel hasra kb fele ideig bírja majd az akku -- a hülyének is megéri evvel játszani konnektortól távol :))

(#12) Krix válasza bencesoldier (#8) üzenetére

Krix
(senior tag)

Szerintem itt az ujdonsag a ra epulo jatek, mert GPS vevot mar en is lattam hozza tobb mint fel eve. (Nov-dec kornyeken.)

Kivancsian varom mit hoznak ki belole.

Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

(#13) bencesoldier válasza Krix (#12) üzenetére

bencesoldier
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Jójó, csak így volt a hírben: "A Sony PSP-hez hamarosan megjelenő GPS-vevő a játékoknál is szerepet kap."

Ezért írtam..:)

Hát kiváncsi leszek mit tudnak belőle kihozni...

(#14) Geli

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

régiókódos lesz mint a dvdfilm, ez az újítás ;] csak mostmár műholdakkal vadásznak a kalózokra :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15) Cathfaern válasza Chrys_ (#7) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nálunk (9. emeleti pannelakás) a lakásban nincs GPS jel. Ha kimész a teraszra, ott sincs GPS jel. Viszont ha megállsz a terasz ajtóban, ott van :D Dobtam egy hátast amikor erre rájöttem, magyarázatot nem sikerült találni rá.

Amúgy szerintem nem abszolút koordinátákat fognak használni, hanem relatív koordinátákat. Szóval pl. a saját házadat elmented otthonodnak, s akkor a játék bizonyos részéhez csak akkor férsz hozzá, ha elmész onnan 1km távolra, vagy ehhez hasonló dolgokat tudok elképzelni. Az abszolúttal egyszerűen túlzottan leszűkítenék a piacukat, vagy iszonyatos többlet munkát csinálnának maguknak.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#16) Chrys_ válasza Cathfaern (#15) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

Beépített műhold az ajtófélfában! :)

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#17) Mikibácsi válasza bencesoldier (#8) üzenetére

Mikibácsi
(újonc)

Valóban félre nézted. Amit láttál japán változat, és navigációs szoftver hiányában vagy a japán térképpel itthon nem sokat ér.
A friss tartozéklistát itt találod:
http://hu.playstation.com/psp/accessories/

[ Szerkesztve ]

(#18) bencesoldier válasza Mikibácsi (#17) üzenetére

bencesoldier
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

ááá! Mostmár értem, kösz a felvilágosítást! De akkor miért árulják már Olaszországban.. hmm

:R

(#19) Mikibácsi válasza bencesoldier (#18) üzenetére

Mikibácsi
(újonc)

Jogos kérdés!
Elvileg tesztpéldányok lehetnek forgalomba, mivel 2008 április 30. volt a hivatalos megjelenési dátum Európában. Ez tolódik egy ideje, számtalan helyen hirdetik, de mindenhol szállítás alatt van.
Szinte biztos, hogy a navigációs programból foghíjasságát okolhatjuk érte, amit a Sony úgy is megoldhat - és talán fog is - hogy a PlaystationStore-ban teszi egy részét elérhetővé.
Ha Olaszországban egy kallódó európai változat van, akkor le kell csapni rá! :)
És persze, akkor össze is kell futnunk, egy rövid teszt erejére... :)

(#20) bencesoldier válasza Mikibácsi (#19) üzenetére

bencesoldier
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Jövőre megyek ki tanulni,(szeptemberben már kinnt is leszek) első dolgom lesz, hogy megnézem.. voltunk a központban, egy egy ilyen game-bolt,(mint nálunk az 576) egyik polca tele volt ezzel a GPS-el.. nem akarok hülyeséget mondani de 150 euró korul lehetett..

MÉG az Auchanban is volt ilyen psp-re GPS!

Megnézem, hogy milyen rendszerű, és írok:) csak el ne felejtsem:) de engem is érdekel, mivel itt a psp..:)

[ Szerkesztve ]

(#21) Mikibácsi válasza bencesoldier (#20) üzenetére

Mikibácsi
(újonc)

Köszi!

Szeptemberre már itthon is lesz, de azért hajrá.
Szerintem hetek kérdése, és nálunk is lesz - talán az Auchanban is :)

(#22) bencesoldier válasza Mikibácsi (#21) üzenetére

bencesoldier
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Hát jólvan:) De azért majd megnézem! Köszi az infokat :))

(#23) Krix válasza Mikibácsi (#17) üzenetére

Krix
(senior tag)

Én Írországban láttam tavaly év vége felé. De most néztem az online készletet és most is van raktáron. Itt is 150eu (tavaly még 200eu volt). Mondjuk azt nem tudom milyen térkép van hozzá.

Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

(#24) Siera

Siera
(senior tag)

érdekes lesz XD
nemhogy tv tunert adnának ki xd

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.