Még az az 1400$ annyira nem is vészes egy 46" ért
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Még az az 1400$ annyira nem is vészes egy 46" ért
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

1400euro már igen. aztán mire idekerül lesz az 1800 euro is. 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
Tehat ezeken a tv-ken nem is lesz lehetoseg a hagyomanyos televiziozasra?
Meg egy (ketto?) folosleges(?) eszkoz?
A vilagvege erdeklodes hianyaban elmarad...

Tényleg, ezen nem is lehet normálisan TVzni? 
Amúgy nagyon szép, de ezért az árért csak egy szűk réteg fog kapkodni a termék után. Mondjuk ki: Sony ára van. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

miért ne lehetne rajta TV-zni?
persze hogy lehet, csak kiegészítő netes szolgáltatás van benne.
egyébként a Logitech megoldása jobban tetszik, mint ez a bumszli távirányító.
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.
Komolyan nem értem ez miért jó. Bár én már ott levagyok maradva, hogy mobil+facebook támogatás. Miért nem lehet pl egy beépített böngészővel megoldani, miért célhardvert 1 db webpage-re (mert gyakorlatilag arról van szó). De leginkább ott a gép, rákötöd és kész. Én már csak ennyire korlátolt vagyok 
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
"A vállalat egy Blu-ray lejátszót is bejelentett ... sőt a Blu-ray filmek lejátszása is megoldható."
Tehát ez egy olyan speciális BR lejátszó, ami még a BR filmeket is le tudja játszani! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az a TV egészen jól néz ki, de a távirányító... háááát, inkább "érdekes" 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Jó az, elfér az asztalon 
bitblueduck: én ezt a kérdést fel se mertem tenni, mert tartottam tőle, hogy naív vagyok és kiröhögnek. Amúgy nem vágom ezt a marketinget én se.
[ Szerkesztve ]
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Ez sztem nem stimmel:
"Az NSX szériás televíziók 80 és 150 watt között alakul függően a mérettől."
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Szerintem nem egészen vagy tisztában vele, hogy mit is tud ez a Google TV. Sokkal többről van szó, mint egy weboldal megjelenítése.
Nekem az a Bluray lejátszó sokkal jobban tetszik, mint ezek az új TV-k. Szerintem ez lenne a jövő. Ha 400$-ba kerül akkor jó ajánlat, csak kérdéses, hogy nem éri meg jobban egy HTPC.
Szóval jó is meg nem is. De az ártól függetlenül nekem bejön ez az új cucc.
[ Szerkesztve ]
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D
na jó, kicsit utánajárva több info birtokában azt mondom jobb, mint gondoltam, de nekem mégsem tetszik annyira ez az irány. Viszont az megint egy szög az ép elmém koporsójában, hogy ebben is atom van
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

Hát az a bumszli távirányító nekem se tetszik.Valami ütősebet kellet volna kitalálni , pl.: olyat mint a wii.A távirányító mozgatásával a képernyőn úgy szaladgálna a kurzor is valamint az oldalára fordítva és fel csúsztatva egy QWERTY billentyűzetet rejtene.
. Amugy ez az egész nem rossz ötlet
.
majd csinálnak hozzá ha nyerő lesz, ezt olcsóbb volt "kifejleszteni" 
Vagy ha mondjuk lenne egy kihajtható billentyűzete, ami mondjuk rázárható fedélként is működne ha kikapcsolod a gépet.
Javárjál, ilyen már van. Laptop a neve.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Ja, ha Fácsebook is van rajta, akkor simán megér 3-400k-t.
Én ennyiért vennék egy komplett Notebookot TV tunerrel, meg valami jófajta full HD-s projektort oszt szeva világ!
Googletévé... meg a tökömet
[ Szerkesztve ]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/