Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#501) animoo válasza tankagogy (#499) üzenetére

animoo
(senior tag)

Az Android kicsit interaktivabb, mindenfele szolgaltatas alapbol elerheto benne a Google miatt, az almara ehhez sokaig kellett progit keresni. A Nexusban nyilvan modernebb Bluetooth modul van mert korrektebbul kezeli a headsetjeimet, az Iphone-nal komplikaltabb mert eleve nem kezeli rajta a szamvaltast. Amugy kulfoldon normal aron lehet dragabb, de itthon a 3gs ha nem a tenel veszed rabsaggal, meg mindig tobbe kerul.
Ja es az Iphone bar nagyon szep, eleg serulekeny, nagyon kell ra vigyazni, a nexuson 5 honap alatt egy karcolas sem lett.
Jb nelkul annyira szerintem nem tetszene az Iphone, max a 4-es szofttal, de igy elegge fej fej mellett haladnak. A kijelzo erzekenysegeben igazad van, de ettol fuggetlenul van olyan gyors a nexus boven mint a 3gs. Persze ezt nem rojuk fel mert regebbi technologia, majd ha lesz egyszer feher 4-es elfogadhato aron, akkor megnezzuk azt is:)

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#502) Stunts666

Stunts666
(fanatikus tag)

Véletlen nincs valakinek eladó gyári, használatlan nexus1 tokja???

[link]

[ Szerkesztve ]

HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..

(#503) i400 válasza Stunts666 (#502) üzenetére

i400
(fanatikus tag)

ebay-ről tudsz rendelni ~1100 huf-ért ;) én desire-höz használom 1 hét alatt itt van :)

(#504) killer2

killer2
(kvázi-tag)

Sziasztok! Lenne egy hatalmas gondom, meghalt szeretett Nexusom! Nem tudom, hogy lehet-e rajta segíteni, szóval először is azt kérdezném, hogy Pesten hol van HTC szerviz, ahova vihetem vagy más korrekt és megbízható szerviz, valamint milyen árakra számíthatok? (garanciám már nincs rá, GSM-Home hozta be a telefont)
Most pedig leírnám a történetet:
Este zenét hallgatok BT fülesen, közben telepítek, netezek, fenetudja, szóval rendesen izzasztom a telefont. Erre egyszer csak gondolt egyet és újraindult. Legalábbis úgy csinált, a boot képnél tovább nem jutott (nem a mozgó, csak az álló, színes X). Akksi ki, megint bekapcs, megint semmi. Utána recovery menü, ott reboot, ott is ugyanez. Megint recovery menü, de véletlen a restore-ra nyomtam, mondom fene azt nem akarok, akksit gyorsan ki, pedig már épp beugrott a folyamatjelző. Ezt nem teljesen gondoltam át, fostam is utána, de utána lazán bekapcsolt. Örültem, ment a töltőre, lefeküdtem. Reggel látom, hogy az X logo van kint és nem csinál semmit. Akksit kivettem, feldugtam tölteni (zölden világított), hátha nem vett fel töltést boot közben, gondoltam majd út közben valahogy életre keltem. Azóta se a töltésjelző nem világít, se semmit nem csinál. Kipróbáltam egy rakás gombkombinációt, de semmi. Bármi ötlet, hogy életre tudom-e kelteni és hogy egyáltalán mi történhetett vele? Szervizben csak tudnak valamit kezdeni vele, ott illene, hogy újra tudják flashelni.

(#505) MichaelSD

MichaelSD
(őstag)

a 3.2.2-es rommal megint halk let az N1 és a volume hack is eltünt a Marketről. Valakinek valamilyen ötlete?

Linux user #392243, Nexus S with Cyanogen

(#506) adabra

adabra
(kvázi-tag)

Sziasztok,

teljesen kihalt ez a topic? Rendeltem egy N1-et (ebay, 300 USD), remélem a 7en megérkezik.

(#507) razzorr válasza adabra (#506) üzenetére

razzorr
(kvázi-tag)

Na megérkezett a teló azóta??? Tapasztalatok?

SE k750 az örök kedvenc! #távozz tőlem te zöld sátán-robot ivadék#

(#508) adabra válasza razzorr (#507) üzenetére

adabra
(kvázi-tag)

Nos, a megrendeléstől számítva 4 hét múlva kaptam meg. Ez nagyon sok, már majdnem elkezdem "visszakérni" a zsetont. Aztán jött egy levél a postától, hogy lekapcsolták vámkezelni.
Ennek eredményeként még kicsengettem 15kHUF-ot ÁFA és kezelési ktg címszó alatt ... :-(
Így kb 72kHUF lett az ára.

A telefon egyébként 2.2 -es ROM-mal érkezett, és nem akart magától frissülni. Később a build-ből kiderült, hogy ez egy kanadai szolgáltató "spéci" ROM-ja volt, ezért nem jelent meg rá az OTA frissítés. Így manuálisan tettem rá a 2.3.4 -es gyári ROM-ot.

Egyébként ha előre tudom, h ilyen macera lesz a megrendlés - és azt, h a Nexus S most <62kHUF-ért megkapható a T-nél, akkor nem megyek bele a "játékba". De nem tudtam, és akkor még kb 115K volt a NS ára. Mellesleg az N1 máig az egyik legszebb telefon, és a ledes trackball nagyon király dolog.

Viszont a 2.3.4 upgrade után azt vettem észre, hogy az érintőképernyő időnként "megőrül", és egészen máshol érzékel, mint ahol hozzárérek. Ezt a 2.2 -vel nem tapasztaltam, bár azt csak néhány napig használtam. A képernyő ki-be kapcsolása után ismét minden OK. Ez eléggé aggasztó, bár ritkán jön elő. Nem tudom, hogy HW vagy SW probléma. Nem volt túl sok időm foglalkozni a dologgal, de egy gyors guglizás szerint nem egyedi a baj.

Gondolkodom a CM7 felrakásán, csak még nem jotottam el odáig. Most nincs root-olva a telefon, és talán nem is lehet a bootloader unlock-olása nélkül. Az pedig - ha jól tudom - töröl mindent. Először kellene egy bakcup, aztán majd nekiugrok.

Összességében meg vagyok elégedve a készülékkel - szép és jó gyors. Az akku bírhatná tovább is, de ezzel majd' mindegyik "okos" telefon így van.

(#509) razzorr válasza adabra (#508) üzenetére

razzorr
(kvázi-tag)

Köszönöm a gyors infót! Rokonnak nézegetem a telót,neki is nagyon,nekem is bejön a külső. De ugy látom ki kell ezt próbálni,merthát a puding próbája az evés :-)

Nem irigyellek a rendelés macerája miatt. Jártam már sajna én is ugy hogy a fránya internettel akartam spórolni de végül ráfizetés volt.

Még egyszer köszi.

SE k750 az örök kedvenc! #távozz tőlem te zöld sátán-robot ivadék#

(#510) adabra válasza razzorr (#509) üzenetére

adabra
(kvázi-tag)

Továbbra sem gondolom, hogy ráfizetés lett volna. Itthon kb 100k-ért kapható (kevés helyen).

(#511) Rover623 válasza adabra (#510) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:D
Én 290-ért rendeltem egyet...kiwi vagyok, átcsúszik-e a postán/vámon...:DD

primus inter pares

(#512) Rover623 válasza Rover623 (#511) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát nem csúszott át...:(
Meg se jött...az eladó szerint "valahol eltűnt a szállítás során".
Szerencsére a zsét visszaadta...de szerintem el se küldte, hanem kitette aukcióra.
A vásárlás után pár nappal felment a kütyük ára a piacon 340-350 dolcsira.

primus inter pares

(#513) Kzo

Kzo
(tag)

Ha valaki cserélné a telóját akkor
[link] és még + kp.

(#514) kaft001 válasza Kzo (#513) üzenetére

kaft001
(újonc)

Jobban jársz ha eladod a tiéd és utána veszel kp-ra egyet. Én is csak eladni szeretném 50k-ért. LINK.

(#515) brendoncsopi

brendoncsopi
(tag)

Megéri még n1-t venni? Milyen jó/rossz tulajonságai vannak?

(#516) Tsebacsi válasza brendoncsopi (#515) üzenetére

Tsebacsi
(fanatikus tag)

Sztem már nem éri meg, kifutott modell, lassan jön az új Nexus, így esetleg a Nexus S-be érdemes feccölni, ha már Nexusra vágyol.
Illetve van már sok jobb teló nála, mondjuk a Galaxy S II pl. Igaz az árban is jóval magasabb...

Minden lehetséges, de semmi se biztos!

(#517) adabra válasza brendoncsopi (#515) üzenetére

adabra
(kvázi-tag)

Szerintem ár kérdése, hogy megéri-e. Ha nem akarsz játszani, akkor a teljesítménye bőven elég mindenre.
A kinézet szubjektív, de szerintem máig ez a legszebb androidos telefon (forma, anyagminőség, méret, design)
A különböző színnel villogni tudó trackball -t pedig kötelezővé tenném minden gyártónak. (nálam a piros villogás a nem fogadott hívást jelenti, kék az SMS-t, sárga az emialt, fehér a többit...)

Viszont van egy apró hardveres baja, bár nem tudom, hogy minden egyes darabnak megvan-e ez. Az érintőképernyőről van szó, lásd a korábbi hozzászólásomat.

(#518) Tsebacsi válasza adabra (#517) üzenetére

Tsebacsi
(fanatikus tag)

Az nálam is egy sima képernyő zár ki-be megoldással orvosolható, inkább kicsit bosszantó, mint hogy hibának nevezzem.

Minden lehetséges, de semmi se biztos!

(#519) foxymobil válasza 33as (#1) üzenetére

foxymobil
(újonc)

Hello mindenkinek. Uj vagyok itt es szeretnem megtudni h a nexus one-ra letezik frissites 2.1-rol 2.2-re android ops?

(#520) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Na látom nem nagyon pörög a topic, gondolom amiatt is ,hogy Magyarországon nem nagyon volt ez a készülék jellemző.
Blade-ről váltottam Google Nexus One-ra, és botrányosan elég a sebessége, gyári ROM is tökéletes volt ,de sok funkció hiányzott amit a Blade-ben megszoktam / nem meglepő az sem gyári ROM-mal ment/.

Felkerült a Cyanogenmod 7-es széria legutóbbi nightly-ja és remekül megy a telefon. 1113MHz-en is gördülékeny, és meglepő módon letekertem 384MHz-re és még akkor is gördülékenyebb mint a Blade.

Kis esztétikai hiba, hogy elejtették és elrepedt az üveglap az elején, de már érkezik az új rá :). mondjuk a szerelése macerás lesz.

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.