Miért nem használsz ilyet?
http://lifehacker.com/5379607/gtasks-syncs-google-tasks-to-your-android-phone

Miért nem használsz ilyet?
http://lifehacker.com/5379607/gtasks-syncs-google-tasks-to-your-android-phone

Igen, én az USA-ból hozattam és őszintén szólva bízom abban, hogy a vasra valóban a HTC ad garit, az pedig worldwide. De piszkosul remélem, hogy nem lesz rá szükség, hogy valaha is megtudjam... 
A deal egyébként az, hogy ha meghibásodik, visszaküldöm a srácoknak, akiktől vettem és ők intézik kint a garit. Bármennyire is hihetetlen, de a világ másik felén így működik a garanciális ügyintézés: http://www.google.com/support/android/bin/answer.py?hl=en&answer=166519
A billentyűzet hibátlan, én most már gyakorlatilag nagyon ritkán ütök félre, igaz, nincsenek is extra vastag ujjaim. Próbáltam pár alternatív billentyűzet programot, de azt kell mondjam, az eredeti a legjobb. Ha gépeltél már iphone-on, akkor ez ugyanaz.
aaa, csak alap androidos erdeklodes, nem tervezek nexust venni.
(G1-em van jelenleg, es ezutan csakis hw-es qwerty-sre valtok majd ez szinte biztos. a nagy eselyes a milestone, ha megkapja a 2.1-et, vagy egy olyan frissitest, amiben javitjak a mostani 1-2 eleg komoly bugot.)
amugy a kepernyo bill jelentosen javult, +3,7"-on mar allo allapotban is egesz nagy a hely, es kisebb a hibaarany. de messze gyorsabban tudok irni full hw-es qwerty-n, es a sok email/gtalk/twitter miatt ez nalam elsodleges szempont. (nembeszelve rola, h amikor irsz a kijelzo egy eleg nagy %-at elviszi a kepernyo bill)
nem vizvalaszto, csak ez a sync dolog mindig is eros volt az androidban, es kiv voltam a fb-ot h hoztak ossze. ugytunik egeszen okesan.
probat tettem, igaz sim nelkul, - de tenyleg lenyugozo volt a gep.
(bar a szinnel nem vagyok teljesen kibekulve)
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

Hát igen, a hw-es billentyű nekem is sokáig hiányzott, még anno WM-es "koromban" használtam ilyen telefonokat. Nagyon szerettem, de mostanra megszoktam annyira a sw-es billentyűt, hogy le tudjak mondani róla. Twitterre, sms-re elég, rövid mail-eket is simán megírok vele, igaz, hosszabb levelekhez már előveszem a laptopot. 
A Milestone jó választás, nálam is ő volt a nagy esélyes, de nekem az erősebb vas fontos volt, nagyon bosszantott a Hero szaggatása. 
igaz ezt meg nem probaltam (csak az erdeti task-ot: http://gmail.com/tasks ), de elsore ugytunik h nem az amit keresek. (nem teszi bele a taskokat az andorid calendarba)
de koszi a linket
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

Akkor kukkantsd meg ezt,ez hibatlanul szinkronizal a calendar-ral. El is kezdem hasznalni,asszem... 
http://androidforums.com/android-applications/38386-todo-q-1-0-1-released.html

Köszi a választ 
Akkor lehet a külföldi garis megoldások nem is annyira parásak...de tényleg inkább ne legyen rá szükség. 
A bill. ha neked jó sztem nekem is az lesz...nem vagyok kőműves, de azért nincs is bébikezem..... milestone nálam is nagy esélyes fél év múlva...akkor jár le egyik előfizum, addig úgysem mennék bele már megint egy telefonba 
Mégegyszer kösz!
Száz forintnak ötven a fele, amit ebből megkapsz, itt 20 forint sem!
Alakul ez az android, de én inkább maradok a WM-nél és a HD2-nél.
Aki nem issza el, annak van!
Nekem azért alap dolog, hogy mindenkit megtisztelek azzal, hogy magyar betűket használok. És lehet akármilyen szuper egy telefon, ha jelenleg képtelenség magyarul írni rajta, én falra másznék tőle. Szerintem nem vagyok vele egyedül, és ez azért elég fontos információ.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Ha beindul az applikációáradat az Android Marketben akkor az olcsóbb Androidos telók nagy vetéjtársak lesznek az iPhone -nak.
Személy szerint már csak a Flash támogatás miatt megvenném a Nexus One -t, mert úgy érzem ez iPhone -on sosem fog megvalósulni mert az Adobe ovis gyerek módjára be van valamiért sértődve (EPIC FAIL).
Mindenképpen figyelemmel fogom kísérni az Androidos telók alakulását. Nagyon sok lehetőség van ebben a rendszerben is, ki kell aknázni mindet aztán majd kezdhet félni az Apple
(pedig nekem is iPhone -om van
)
Még ha képes is az Apple mindig meglepetést okozni azért láthatjuk, hogy a Google -t sem kell félteni. Ki tudja most éppen mit fejlesztgetnek, mit finomítgatnak az Android rendszeren.
u.i.: Ennyi pénzért nem éri meg szerintem a Nexus One, ennyiért inkább befektetek majd az új iPhone -ba ha idén is jön valami új, már ideje lecserélni a első generációs iPhone -t 
[ Szerkesztve ]
http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)
(#212) Quasi_modo válasza Depression (#210) üzenetére

És lehet akármilyen szuper egy telefon, ha jelenleg képtelenség magyarul írni rajta, én falra másznék tőle.
Egyetértek. Legyen ennyi önbecsülésünk.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Miért lenne kèptelenség magyarul írni? Most pl a telefonról írom,hogy árvíztűrő tükörfúrógép... 

Bocsánat, igazából nem infectedmann-nak írom válaszként, csak ha már oda kattintottam, itt hagyom. 
Nem szeretnék nagyon vitatkozni a telefon áráról, mert ennyi pénz nem kevés, de azt tudomásul kell vennünk, hogy ez a telefon az USA-ban 530$ függetlenül és 180$-ért hozható el a T-Mobile-tól hűségszerződéssel, de olyan előfizetési csomaggal, amiről itthon csak álmodni merünk.
Azaz kb. 100k HUF függetlenül, ami egy ilyen készülékért nem olyan sok. Amikor az iphone megjelent, itthon 270k HUF körül vesztegették a maszek boltok, akik most 180k-ért adják a Nexust. Szerintem az még durvább volt, mégis megvették.
Szóval teljesen felesleges egy olyan telefon áráról filózni, amit csak maszek úton lehet eljuttatni az országba és a vállalkozó árazza be magának. Illetve filózni lehet, de emiatt ne a Google-t hibáztassuk, ők sztem nagyon is jó árat találtak ki neki.
Majd ha itthon is lehet kapni (akár Bravo-ként) és megjelenik valamelyik szolgáltatónál szerződéssel, akkor össze lehet hasonlítani az árat a többi készülékével.
Ettől függetlenül 180k szerintem is rablás. 
[ Szerkesztve ]

Akkor helyesbítek: egyúttal a magyar menüre is vonatkozik amit írtam

És mi lesz a Market-ről letölthető programokkal? Van már vagy 25 ezer, de a legtöbb angol... 

nyam---nyamm finomat kajoltatok 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤
Ó, itt vannak dobozképek is, ezeket hiányolom most is innen!

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

Eltekintve az itthoni rablóáraktól, 5xx $-ért nagyon jó a cucc, csak ne lett volna ennyire nyálas a teszt. Az se lepett volna meg, ha a memóriakártya helye is pozitív értékelést kapott volna..
Csak fel kell tolni egy magyar bill-t, és már írhatsz is magyarul. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
"Bármennyire is hihetetlen, de a világ másik felén így működik a garanciális ügyintézés: http://www.google.com/support/android/bin/answer.py?hl=en&answer=166519"
Bármennyire is hihetetlen, a világ másik felén szidják a Google supportját, mint a bokrot. Talán nem véletlen, hogy most jelentették be, hogy javítanak rajta. Ahhoz képest, hogy messze a várakozások alatt vannak az eladások, ez igen "szép" teljesítmény a "gyártótól".
"arról nem is beszélek, hogy milyen hibátlan a twitter egy olyan telefonon, ahol tud a háttérben futni és nem áll le, amikor más programra váltasz."
Ez más rendszeren is működik, talán még JB szifonon is. 
"A Milestone jó választás, nálam is ő volt a nagy esélyes, de nekem az erősebb vas fontos volt, nagyon bosszantott a Hero szaggatása."
A Milestone vasa is sokkal erősebb, mint amit a Hero-ba pakoltak anno.
"Azaz kb. 100k HUF függetlenül, ami egy ilyen készülékért nem olyan sok."
+ ÁFA + VÁM + szokásos 1:1 USD-EUR átváltás. Itthon legalább 500-530 euró lesz függetlenül, ami 140-150e Ft. A Bravo ennél még drágább lesz, bruttó 160-ra saccolok.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

És mi lesz a Market-ről letölthető programokkal? Van már vagy 25 ezer, de a legtöbb angol... 
Ez nem változtat azon, hogy a gép azért csak társalogjon velem magyarul...(természetesen nem a letöltött angol nyelvű alkalmazások)

Ajjajj, ebből félek hosszú vita lesz, megpróbálok nem belemenni... 
A garanciát kint sem a Google adja, ha a vas döglik meg, a csere úgy megy, ahogy a nagy könyvben le van írva. Szólsz, hogy rossz a telefon, küldik a másikat, meg a borítékot, amiben küldd vissza a régit, aztán köszönik szépen, hogy a partnerük vagy. Persze ezt a HTC csinálja a Google mögött/mellett, nem a nagy testvér.
Viszont tény, hogy a sw support elképesztő gyenge a Google részéről, erről én is olvasok rendszeresen.
Nekem volt JB szifonom, de arra nem volt képes, hogy folyamatosan szedje le a tweet-eket. Csak akkor frissített, amikor elindítottam valamelyik twitter klienst, pedig kipróbáltam jópárat. Persze JB-vel valami multitask szerűséget sikerült ráhekkelni a telefonra, de a notification még így se működött, mert nem is volt beleprogramozva a twitter kliensekbe. Az Androidon a notification bar-ban szépen ugrálnak fel a tweet-ek, függetlenül attól, hogy mit csinálok a telefonnal, vagy épp mit nem. Persze nem mondom, hogy enélkül nem lehet élni, de nekem ez a feature is tetszett. És ha benne van az iphone-ban, akkor sorry, nagyon nem találtam.
Az árról pedig tényleg ne filózzunk. Akármekkora magyarságtudatom van, akkor is tudomásul kell vennem, hogy egy Google (vagy HTC, Apple, vagy bárakárki) szemében kerekítési hiba vagyunk, állatira nem fognak azzal foglalkozni, hogy mennyire fáj nekünk az 500EUR. 

Respect. Ha számodra ez fontos, akkor ez a telefon nem neked készült, de ebben nincs semmi baj, hála az égnek van miből meríteni. 

Na tessék, pont most kaptam twitteren, ahogy Te is írtad:
http://androidcommunity.com/google-opens-nexus-one-phone-support-line-888-48nexus-63987-20100209/

Bocs, ez igaz, lehet rá rakni más billentyűzetet is.
A Vapianoban.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Ez azért teljesen lényegtelen, mert az SMS-ek 160 karakter bevitelét lehetővé tevő kódtáblájában szintén nincsenek benne a magyar betűk. Valahol értem, amit mondasz, de ha ennyire magyar betűket akarunk írni, akkor elővehetjük a 70 karakterben maximalizált Unicode SMS-t, aztán küldhetjük a nagy magyar betűket. 160 karakternél a francia/stb. betűket használhatjuk (balra dől az ékezet), ehhez képest már szinte mindegy, hogy az ő és ű betűkön hullám van. Mindenki megérti, magyar karaktereket meg nem azért nem tudsz beírni, mert Nexus One, hanem mert SMS-szabvány...
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Embere válogatja, mit preferál. Én pl. csak Unicode-ban (ill. automatán, átvált, ha olyan betűt gépelek) küldök SMS-t, azt a heti hármat kibírom, még ha dupla hosszú lesz is.
Viszont email és net esetén jól jön a normál ékezet, nem is beszélve a magyar XT9-ről.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Az iPhone-on meg simán be tudsz írni palettáról hozzánk tartozó Ő és Ű betűket is, gondolom nem kell bemutatnom. Nomeg a HTC Touch Inputon is.
Részemről két nagy kapufát érzek kritikus hiányosságnak a 2.x-es rendszerben is (függetlenül attól, hogy a Milestone egy bugos szar): az Android Keyboard fain lenne, ha tudna kiosztást váltani, nomeg nem lenne rossz, ha a kontaktok vezetéknév-keresztnév sorrendben is megjelenhetnének hosszadalmas hackelés nélkül.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Pont azért érdekelt volna , mert eddig még nem láttam multisan 
ejj, tetszik ez a kütyü... jó a specifikációja is, a menüje meg aztán marhagyors... nekem bejön (ha egyszer újítok, kiemelt figyelmet kap a gugli is)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Az elmúlt pár évben ugyanis rengeteg weblap ment tönkre amiatt, mert nem tudtak versenyezni a Google hirdetéskezelő szolgáltatásával, ami nyilván nem tesz jót az internetes cikkek amúgy sem kimagasló színvonalának.
Ezt most hogyan is kellene értelmezni? A news.google.com néhány soros idézetei miatt mentek tönkre a híroldalak? Vagy hogy az online reklámok terén nyomta le a kicsiket? Egyik esetben sem látom, hogyan függ össze a ez a cikkek színvonalával.
Ha valaki olyan cikkeket ír, amire nem kattintanak a news.google.com oldalán, akkor a google ahibás? 
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

"Nekem volt JB szifonom, de arra nem volt képes, hogy folyamatosan szedje le a tweet-eket. Csak akkor frissített, amikor elindítottam valamelyik twitter klienst, pedig kipróbáltam jópárat. Persze JB-vel valami multitask szerűséget sikerült ráhekkelni a telefonra, de a notification még így se működött"
Te valamit nagyon rosszul csináltál 
Minden hack nélkül, gyári állapotban is megy a push notification, a háttérben futtatott alkalmazásnál meg alapból.
"mert nem is volt beleprogramozva a twitter kliensekbe. "
A notification bele van programozva, még helyes kis buborékban azt is mutatja az ikonon, hogy hány üzenet érkezett, pont mint az email, vagy sms esetén. Ha meg beállítod, akkor felugró ablakban magát az üzenetet is kirakja a képernyőre.
"És ha benne van az iphone-ban, akkor sorry, nagyon nem találtam."
Az nagyon érdekes, mert mindegyik Twitter kliens első kérdése amikor feltelepíted, hogy használja-e a notifications-t, vagy sem 
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

"Ez azért teljesen lényegtelen, mert az SMS-ek 160 karakter bevitelét lehetővé tevő kódtáblájában szintén nincsenek benne a magyar betűk."
Egy smartphone esetén a legkevésbé érdekes dolog az SMS. Ellenben elég ciki, ha egy céges levélre nem tudsz válaszolni, mert nem támogatja a készüléked a normális magyar ékezeteket és nem akarod magad égetni, esetleg nem tudsz belejavítani egy Word doksiba emiatt.
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
Nem. Értsd úgy, hogy a google hirdetői felülete jobban megérte sok hirdetőnek, mert több helyre kijutott a hirdetése olcsóbban! (Ebben nagyon jó a gugli rendszere: a reklámokat beszivárogtatta olyan kis mikrosite-okra is, amikre alapból egy hirdető nem pazarolt volna pénzt, mert önmagában az az egy oldal nem garantálna a hirdetésének a nagy olvasottságot, a kis oldal üzemeltetője meg örül, hogy van hirdetője, így jön némi pénz is a site-jából.) Ezzel úgy próbált sok oldal versenyezni, hogy növelték a kattintásszámot. Mivel lehet ma nagy kattintásszámot elérni? Szex, búlvár és hangzatos címek. Lásd a "Palcsó Tomi földhöz vágta telefonját" című hírek, vagy hogy A "HTC Touch Diamond-ban nem lesz 3G!" - ez utóbbinál kiderült a hírből, ha már rákattintottál, hogy csak Indiában, mert ott kvázi 3G hálózat sem volt akkoriban.
[ Szerkesztve ]
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
Jogos, az e-mailre és a netre nem is gondoltam! 
Én pl. nagyon ritkán (havi 1-2) küldök sms-t, emailt már sűrűbben, és a böngészőben is próbálok "magyar" maradni, ha mobilt használok akkor is. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
A "nagy" weblapok, amik mögött rendszer szerkesztőség és mondjuk 20 ember munkája van, értelemszerűen csak a reklámokból számíthatnak bevételre, ez gondolom egyértelmű. Egy igazán nagy weblapnak (az Arénánál jóval nagyobbnak, mi itt a tartalmat gyakorlatilag hárman csináljuk) rengeteg kiadása van, ez is tiszta sor, épp ezért vannak a reklámok, relatíve borsos áron: nézd meg egy 100 000 egyedi látogató fölött mozgó lap médiaajánlatát, látni fogod, hogy mire gondolok. Ehhez képest jön a Google, aki szépen összegyűjti az ÖSSZES teszem azt hardveres weblap híreit, kirakja egy helyre, a reklámozó meg azt mondja, hogy basszus, én inkább az ÖSSZEGYŰJTÖTT híreknél fogok hirdetni, nem külön-külön a lapokon, mert ezerszer olcsóbb. Vagy ha nem ezt mondja, akkor azt fogja, hogy basszus, mennyivel olcsóbb a Google hirdetés, mint egy kéthetes skybanner. Folytassam?
Arról nem is beszélve, hogy a Google reklámok az egész internetet a blogok irányába lökdösik. Egy normális weblap nem tud megélni a Google reklámokból, egy pár ezer látogatóval rendelkező blogger viszont örül, mint majom a farkának, hogy ki tud szedni a weblapjából havi 20-30-40 000 forintot (eddig ugye semmit nem tudott, mert egy nagy cég nyilván nem fog nála hirdetni). Ha ez a folyamat nem áll meg, eljutunk odáig, hogy minden "hagyományos" weblap becsődöl, a tartalmakat meg csak bloggerek fogják írni. Jó, nyilván eltúlzom, de ez a tendencia szerintem akkor sem a legjobb, sok színvonalas weblap ment tönkre emiatt.
Igen, erről nem is beszélve. Minket szerencsére nem érint annyira a dolog, mint érinthetne (gondolom ennek az az oka, hogy a 2. legolvasottabb mobilos szájt fele/harmad akkora, mint mi vagyunk), de nézzünk meg mondjuk egy külföldi, professzionális, fényképészettel foglalkozó weblapot. Ezt nyilván csak azok olvassák, akiket érdekel a téma, van mondjuk 20.000 látogatójuk naponta, egy egy hetes bannerért elkérnének félmillió forintnyi USD-t. A hirdetést minden nap látni fogja több tízezer ember, akiket ez érdekel, aki meg átkattint, az valószínű vásárol is. De jön a Google, és azt mondja a hirdetőnek: figyelj, én kirakom a Google keresőbe a hirdetésed, meg fog jelenni egymilliószor, minden kattintás után pedig kérek 5 forintot. Ez nyilván sokkal olcsóbb, de kevésbé célzott reklám, amit a hirdetők valamiért nem mindig vesznek figyelembe: egy riportban jobban mutat, hogy a hirdetés kismilliószor megjelent, mint az, hogy tized ennyiszer, de egy igazán ide való helyen.
És itt jön, amit Inarus mond: a kattintások/megjelenések maximalizálása. Egy szakmai weblap látogatószámban sosem tud majd versenyezni egy bulvárlappal...

Akkor új kérdésem van, mert a google féle üzletszabályzat bonyolult az én egyszerű életemhez képest. Mi akadálya van, hogy mondjuk a mobilaréna mocskosul megszedje magát abból, hogy a google hirdetéseit teszi ki az oldalára?
Ha egy blogger összeszed havi 20k-t, a havi 20k látogatójából...
[ Szerkesztve ]
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz
Gyanítom csak annyi, hogy a fix szerződés friss pénzt hoz, amivel a költségvetés összeírásánál lehet számolni. A guglitól jövő pénz bizonytalan és ráadásul kevesebb egy nagyobb hirdetőtől várható bevételhez képest. Am szerintem ebben amúgy is inkább PH lapcsalád tulaja dönt, de majd Bocha kijavít.
Jah és bocs, hogy belep...ööö...dumálok, tudom, nem engem kérdeztek. 
[ Szerkesztve ]
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
hü de el vagyok varázsolva: "friss" = fix... 

Magyar billentyűzet: Nincs igazad, hisz van mindenféle kiosztású magyar bill, csak fel kell pakolni a marketből. Választhatsz olyat (ha a keskenyebb betűket is le bírod nyomni, vagy válazthatsz olyat, hogy felugróban jönnek ki a magyar karakterek. A beviteli mezőre hosszan nyomva pedig könnyen áltogathatsz a kiosztások közt.

Üdv.
Tegnap vettem egy ilyen készüléket és rögtön kérdeznék is, hátha v.ki tud segíteni.
1. Létezik, hogy nincs benne semmilyen hívás, ill. adatforgalmi számláló? (Már a 300+ oldalas használati utasítását is átböngésztem, de még csak utalást sem találok ilyen funkcióra).
2. Az Usb Mass Storage mode nálam nem működik, ugyanis USB a PC-hez csatlakoztatva (XP) felismeri ugyan a telefont, de telepítő programot kér (ami nincs). Vajon mit csinálok rosszul?
3. Az adatok (névjegyek, naptár, email-ek) szinkronizálása gmail fiókon keresztül nekem nem megy, talán mert egy igen régi Outlook-ot használok már hosszú évek óta.
(A névjegyeket ugyan VCS formátumban átviszi, de telefonszám szerint listázza, az összes többi adatot 1 db jegyzetként kezeli.) Ez másnál is van, vagy csak én vagyok béna?
A segítséget előre is köszönöm.
Samsung Galaxy Note

Hát most előszedtem a szifont, rajta a Tweetdeck-el, de nem találtam a push-t. Ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy nincs, csak azt, hogy nem találom. 
De tény, hogy könyékig azért nem másztam sose a twitter kliens problémába, nem ez az a feature, amiért jobban szeretem az Androidot. 

Hali, sorban a válaszok, remélem segítenek:
1., Töltsd le a Phonalyzr programot a Market-ről, én azt használom, bőven sok info-t ad a telefonhasználatról. Sose kerestem a gyári ROM-ban, bevallom, nem is tudom, van-e ilyen benne.
2., Az USB kapcsolatot úgy tudod létrehozni, hogy miután összedugtad a géppel a telefont, lehúzod a notification bar-t, ott ráböksz az USB connected szövegre és mount-olod a készüléket. Onnan látni fogja külső tárolóként.
3., Az outlook-ból átvinni gmail-be a címjegyzéket egy kicsit kalandos, de úgy tudod megoldani, ha az összes kontaktot exportálod vcf formátumban, majd a kismillió vcf fájlt összefűzöd 1 db vcf fájlba és ezt az 1 vcf-et importálod a google-ba. Hibátlan lesz, én így csináltam. Ha kell, előkeresem a linket, ahol a leírást találtam.
Szia grat a készülékhez!
1, Menjél fel a market-be és a keresőbe írd ezt be: NetCounter
2, Működik az menjél be a Settings/SD card phone storage/Mount nyomd meg!
ha meg drivert-kér akkor ezt add meg neki!
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

Szia,
1. Igen, ilyesmire gondoltam (vagyis nem, ez annál sokkal jobb).
2. Tényleg működik így.
3. Nos ezt tegnap végül is így oldottam meg. N95-ről váltottam, szerencsére az tudta az összeset menteni a mem.kártyára egy mappába (350 .vcf fáljként) és a kártyát átrakva a nexus-ba emez sikeresen importálta is.
(Már csak a naptár bejegyzéseket és a levelezést kéne valahogy átpakolnom.)
Köszönöm a gyors segítséget 
Samsung Galaxy Note

Hát a naptár bejegyzések szinkornizálása a gugli is szállít már megoldást, ráadásul szerintem teljesen jót: http://www.google.com/support/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=89955 
Az email-eket kicsit érdekesebb lesz átvinned, feltéve, ha a saját gépeden vannak csak tárolva és nem vmi szerveren...