Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) 33as

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi a tesztet Bocha már vártuk! Igen így kell megírni egy "igazi" tesztet, minden elismerésem! :K

Ja, Modaco és Cyanogen "rommágusok" már ehhez is gyártottak egy nagyon gyors főzött romot!

Modaco CyanogenMod v5.0 Beta 3

[ Szerkesztve ]

Macbook unibody 500Gb WD , EeePc.... Nokia , iPhone , Blackberry , IpodTouch, PSP, Xbox360, Ps2

(#2) richte

richte
(fanatikus tag)

Must have érzés! :K

(¯`·._.. A nőket szeretni kell nem megérteni`·.,¸¸,.·´¯`·.

(#3) Norbi21

Norbi21
(senior tag)

Nem kicsit kellene ez a telefon, de sajnos még gyűjteni kell rá egy darabig. Még a rádió hiányát is elnézem neki,annyira tetszik :)

Nokia 3310- Siemens c55- Sony Ericsson t610- Sony Ericsson k310- Nokia 6610- Motorola w397- LG KU990 Viewty- LG KM900 ARENA

(#4) atike

atike
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó teszt, jó cikk, jó az alany... :) Bár lenne ennyi pénzem ilyesmire...

Elektromos érmevizsgálók eladók: http://href.hu/x/c7sw

(#5) Geli.

Geli.
(kvázi-tag)

Jó lenne egy olyan mappa megnyitását látni ahol nem két kép van :U hanem mondjuk 100 5mp-es, meg pár száz megás videó. Meg egy olyat ahol 15-20 alkalmazás van felrakva. (ezek az i8910 hátrányai, ezek lennének amiért lecserélném)

(#6) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

durva, hogy szinte mindent meg tudtam csinálni a G1-emmel is köszönhetően a különböző custom romoknak, csak persze jóval lassabban :) az animált háttérkép még egész tűrhetően ment :)

T-Mobile G1 , http://twitter.com/vtechun, Onkyo TX-SR308, Mission Mv8 Cinemapack, Mordaunt-Short MS309

(#7) Bocha válasza 33as (#1) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi az elismerést! ;)

A főzött ROM érdekes. Biztos van, akinek bejön az ilyesmi, én speciel nem szeretem, hogy valaki a saját igényeinek megfelelően egybezsúfol minden vackot, amit aztán nekem kell használnom... ráadásul ennél a készüléknél pont nem is érzem szükségét, de pl. egy G1-nél biztos jól jön. A ROM-főzés nálam anno kimerült annyiban (WM-es időkről van szó), hogy az extended ROM-ba beraktam pár programot, amiket így nem kellett hard reset után manuálisan újratelepítenem. No, nem mintha sokat foglalkoztam volna ilyesmivel, most pedig főleg nem akarom elterelni a topic beszélgetését ezzel az OFF hozzászólással. :)

[ Szerkesztve ]

Konnektor @ Radiocafé 98.6! | R.I.P. Térerő!

(#8) Bocha válasza Geli. (#5) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pár órán belül csinálok egy olyan screenshotot is, ahol több száz fotó van, plusz megírom, hogy ez mennyire gyors vagy épp lassú — a videóba már sajnos nem tudom berakni ezt a részt. Jogos, amit írtál, szóval köszi! ;)

[ Szerkesztve ]

(#9) Bibby

Bibby
(őstag)

"Egy évtizede a Google szó az internetet aktívan használó emberek számára egy olyan böngészőt jelentett..."

Ez az első mondat azért szemet szúr, nem inkább keresőt jelentett? :)

Bocha: De igen. ;)

[ Módosította: Bocha ]

Élhetsz száz évig, hogyha feladod azokat a dolgokat, amik miatt száz évig akarsz élni. - Allen, Woody

(#10) madstunt

madstunt
(őstag)
LOGOUT blog

still waiting for the x10. amugy jo lett a telo bar kivancsi lennek ra eloben h milyen mert annyira nem hatott meg

RETRO MULTIGEMING http://logout.hu/bejegyzes/madstunt/retro_multigeming/friss.html#rel_msgs

(#11) Geli. válasza Bocha (#8) üzenetére

Geli.
(kvázi-tag)

köszi:)

(#12) Konflikt

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tenyleg durva cucc.
mi multheten neztuk meg/probaltuk ki: elkepesztoen gyors, es a 3,7"-os amoled lenyugozo. (G1 3,2"-hoz kepest)

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! -> Aprohirdeteseim a PH!-n: (RAM-ok, T2370 CPU, stb) http://bit.ly/ms8vd http://twitter.com/Konflikt_ http://www.flickr.com/konflikt/ SC2: Konflikt.779

(#13) David75

David75
(senior tag)

Ez már tényleg korrekt így.Csak ugye elvileg nem lesz szólgáltatónál...Nekem személy szerint a külseje nem igazán jön be főleg a szín miatt (fekete legyen!) meg a zenelejátszó ami nekem nem elég látványos bár ez szőrszál hasogatás.Láttam már gsm boltba 160-ért de jelenleg ezért az árért még bár tényleg csak apró dolgok miatt inkább 3gs-t vennék,már csak a 16giga memóriáért például.

Egyébként meg ha nekem a snappdragon és az arm cortex a-8 közt kellene választani akkor az utobbi-t választanám.

Viszlát iphone 3G...

(#14) hemaka

hemaka
(PH! addikt)

Jó készülék, csak kár, h eléggé drága. Legalábbis az én pénztárcámhoz képest :D

■ hemaka.org ■

(#15) Bocha válasza David75 (#13) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lesz szolgáltatóknál, csak ott már HTC Bravo-nak fogják hívni. :)

A Qualcomm vs. Snapdragon csatában elég rosszul tennéd, ha válogatnál. A Snapdragon gyakorlatilag egy platform, az alkalmazásprocesszora (a Scorpion) pedig ugyanaz, mint ami a Cortex A8-ban van. Viszont a Snapdragonban ott van az integrált 3D gyorsítás, ami a Cortexből hiányzik, tehát mint stand-alone platform, a Snapdragon erősebb, nem kell ugyanis mellérakni egy PowerVR SGX-et ahhoz, hogy legyen grafikus teljesítménye. A Snapdragon egyébként hardveresen tudja dekódolni a 720p-s HD-videókat, plusz kismillió dolgot tud, tehát igazán nem egy rossz chipset (azaz SoC).

[ Szerkesztve ]

(#16) LA_COSTE válasza madstunt (#10) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Azt én is várom.
Nekem az FM rádió hiányozna. Az viszont jó szempont, hogy Flash támogatás van benne.
A cikk írójának igaza van. Aki megteheti, csak az vegye meg.
Kérdés, hogy meddig fejlődik ez a technológia és valóban szükség van-e ilyen teljesítményre? Mert ezzel párhuzamosan az árak is az egekbe szöknek. Ez rengeteg pénz egy ilyen készülékért, nem is beszélve a többi ilyen kategóriájú cuccról.

"Qu'y a-t-il de pire que de perdre quelqu'un qu'on aime? Rien...."

(#17) David75 válasza Bocha (#15) üzenetére

David75
(senior tag)

Hát kíváncsi leszek mikor mennyiért,és lesz-e valami t-mobile ikon-hoz hasonló csomag amivel jó olcson el lehet hozni.(mondjuk úgy 3gs áron) Mondjuk a magyar szolgáltatókat ismerve mire itt lesz addigra kiderűl milyen lesz az új iphone ami jelentősen befojásolhat.

Viszlát iphone 3G...

(#18) GALARDO

GALARDO
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó kis gép! :C

310 > x600 > 6170 > w800 > w810 > n95 8gb > n97 > 5130 > i8000 Üdv:GALARDO -ELADÓ NOKIA N97-HEZ BŐRTOK!-

(#19) Inv1sus

Inv1sus
(senior tag)

Hm.... de jó kis telefon. Bárcsak lenne ennyi zsém.

Vállalom weblapok elkészítését baráti áron. Bedolgozás is szóba jöhet, főképp Design és Sitebuild. Pm

(#20) pollai

pollai
(fanatikus tag)

Mikor fog már egymás mellett megférni az android és a hangszínszabályzó? :F

(#21) JanFe

JanFe
(tag)

Tetszik :) Koszi a tesztet. :C

"There is nothing permanent except change"

(#22) dew28

dew28
(fanatikus tag)

"mivel állapodjelző ledként is funkciónál;"

amugy jo cucc, elferne nalam is :DD

[ Szerkesztve ]

(#23) Ulkesh

Ulkesh
(őstag)

Tetszik a teszt, de egy valami meglepett, mégpedig a 3 és fél napos üzemidő. Több blogot olvastam már a készülék felhasználóitól, de mindenhol arra panaszkodtak, hogy intenzív használatnál a nap végén már tölteni kell. "Intenzív használat mellett reggel 7-től akár délután 5-ig is bírja " írja egy másik PDA-s oldalon a teszter.

Ha az új szoftver ennyire jótékony hatással van a fogyasztásra, akkor tényleg le a kalappal.

---

A szabadtéri láthatóságról is csinálhatnátok egy videót pár ismert készülékkel összehasonlítva.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#24) Bikerider

Bikerider
(senior tag)

Ha jól amlékszem nem csak b/g hanem n-es wifi is van benne.?

Meg még talán a rádió is elő van készítve?

[link]

[ Szerkesztve ]

(#25) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(őstag)
LOGOUT blog

még egy telefon, ami jobb mint a szifon :)

Ich bin fritzkandur. Valaki vegye mán' meg a PDA-mat! Fizetett sörök átvétele: Monor, Ilzer söröző, egyeztetés PM-ben. "Az ember, aki nem beszél összevissza, hanem MINDIG "ESTÉT" köszön." [localhost]

(#26) ThorsHUN válasza Bocha (#15) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocs:)

Tudomasom szerint Europaban a voda fogja forgalmazni a N1-t. Szal lesz szolgaltatonal, a nagy kerdes, h mikor es mennyiert (en 100-110 korulre tippelek 2 eves elofizuval es kb az europai megjelenes utan 1-2 honappal).

A Bravo elvileg a Tcsoportnal lesz, remeljuk a hazainal is. Hogy mennyiert? Alapbol azt mondanam, hogy olyan kornyeken, mint a N1, de tudja a rak. Azt meg, h mikor... az is jo kerdes. Miert is?
- nem lehet a masik szolgaltatohoz merni meg az ugyanolyan keszulek arat sem. Lasd Hero. Megjelent augusztus kornyeken a vodanal 100-ert. ket honappal utana a pannonnal 110-ert (??? WTF???) aztan meg 80ert a Tnel.
- masik dolog: a Bravo HTC kiadas lesz sense UIval, optikai trakcballal es FM radioval. A HTC tularazza altalaban a keszulekeit, szal szerintem vagy 20assal tobbe lesz mint a N1.
- mikor? A Bravonak januarban hivatalosan ki kellett volna jonnie. Mire megjelenik(hatraltato tenyezo 1), eljut Magyarorszagra (tenyezo2) es belekerul a szolgaltatoi kinalatba (tenyezo3) majdnem eltelik 2010. Pedig a Bravo a tokeletes kozeli keszulek jelenleg. (es elvileg)

Bonusz undorito dolog:
Kint meg lehetne venni 100 ropiert. Mire idejut a cucc, addigra 180ra emelkedik az ara.
Hivatalosan meg majd el lehet vinni kb 135-140 korul:S

[ Szerkesztve ]

(#27) Misi1979

Misi1979
(fanatikus tag)

Nem vagyok nagy mobillal videózó, de az a +4 fps kinek ártott volna?:)

Egyébként meg tetszik így elsőre, speedshopban vajon meg lehet tapicskolni?

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#28) ThorsHUN válasza Misi1979 (#27) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Meg lehet:)
Mar megtapicskoltuk paran:) De nincs benne sim, memoria kartya es nem volt elerheto net sem.

(#29) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon bejön a cucc. Csak ez a horribilis ár... de sebaj, lesz ez még így se :P

A bemutató videót nem lenne szerencsésebb -nem- sötétben csinálni?! Csak mert olykor kiég a fehér és gyors váltásoknál a kamera optikája nem képes alkalmazkodni és nagyon nem látni mi volt. :S // A mobilaréna intro/outro nagyon pöpec lett! :K

Ja és Bocha, kicsit nagyvonalúan bántál a "jópofa" szóval. :D

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#30) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, nem is tudom. Azért az elég nagy fail, hogy a 2-es verziószám fölötti szoftverben sincs a gyári zenelejátszóban hangszínszabályzó.
Pedig bizony sokan hallgatnak zenét. :)

“..No matter how you struggle and strive, You'll never get out of my world alive..”  ◄▬▬▬▬▬▬█▓▒░ http://dy1ng.deviantart.com/ ░▒▓█▬▬▬▬▬▬►☥

(#31) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"képernyőn el nem féri ikonok is látszódnak alul," szerintem férő.
"Voice DIaleré" kicsi i betű kellene ;)
Olvasom tovább :D Eddig jó telefonnak látszódik

[ Szerkesztve ]

Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal. | Play HARD. Play XFX www.XFXforce.com | ATi fan vagyok. És?

(#32) zeorsdfd

zeorsdfd
(fanatikus tag)

"nincs benne rádió"....áááá, ez kész:-(

(#33) BaliJack

BaliJack
(fanatikus tag)

Hát igen, erre a telefonra (is) beneveznék a mostanim mellé vagy helyett :).
A mostani E61-emnél a sebessége és a többszöri újraindulása az (ha az e-mail fejlécek letöltése be van kapcsolva), ami nem tetszik.
A sebességre ennél nem lehet panasz, az biztos :).
Egérmozizáshoz ;) lejátszó lesz Androidra hamarosan?

"...a szolgáltatásról bővebben majd egy külön cikket fogunk publikálni."

Tudom, hogy nem kívánságműsor, de érdeklődnék, hogy lesz-e egy olyan teszt, amelyben az összes mostani navigációt hasonlítjátok össze (telefonos és nem-telefonos egyaránt)?

PS3 ID: BaliJack; "Egyébként mindenkit köszöntök a kulturált társalgás legfőbb csapásirányának legfrissebb topikjában, ahol soha nincsenek indulatok és a fórummotor is automatikusan smiley-t szarik." by Bog

(#34) Ulkesh válasza Mr.Csizmás (#25) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"még egy telefon, ami jobb mint a szifon"

Ennek ellenére nem nagyon veszik. Ki érti ezt? ;)

[link]

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#35) Ulkesh válasza zeorsdfd (#32) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

""nincs benne rádió"....áááá, ez kész:-("

Téves.
Van benne rádió és FM transzmitter is csak a jelenlegi Android verziók nem támogatják.
Pár hét és lesz hozzá frissítés, mert a Bravo-ban (ami ugyanez a vas HTC színekben) már gyári feature a rádió és a transzmitter).

(#36) ThorsHUN válasza zeorsdfd (#32) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Allitolag van benne, csak le van tiltva...
Aztan tudja a halal

(#37) ThorsHUN válasza Ulkesh (#35) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocs, megoltem egy bebifokat:(

A Tattoo-ban van radio, ezt valszeg szandekosan tiltottak le... hogy miert... jo kerdes. Vasban szerintem tokre ugyanaz, mint a Bravo. Valszeg nem eri meg ide oda allitgatni a gyartosort.. mondjuk ennek meg ellentmond a trackball vs optikai trackball es mintha ugy remlene, h a Bravoban dupla led villano vagy segedfeny vagy mi a rak van..

(#38) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megnéztem a plecsnit ajánlott. Elkezdtem zúgolódni de elolvasva az összegzést a 180k kicsit húzós nem? Még egy ekkora kaliberű telefonnál is nem?
"tesztidőszak alatt a készülék három és fél napig bírta ki nálam egy töltéssel" Azért ez nem gyenge :) Nem sok ilyen telefon büszkélkedhet ekkora használati idővel. Gondolom nyomkodtad rendesen Bocha:D

[ Szerkesztve ]

Az élet szakadatlan küzdelem. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal. | Play HARD. Play XFX www.XFXforce.com | ATi fan vagyok. És?

(#39) 33as válasza Ulkesh (#34) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tudtam, hogy beírod ezt Ulkesh! :U

Pedig a pdaplus-on már megválaszolták!

Idézek:

- Gyenge marketing, rosszul megfogott és végrehajtott értékesítés
- 2007-közepén még nem volt válság (szifon megjelenése)
- Pont karácsony után adták ki :F
- 2010.jan. a lehető legrosszabb idő volt szvsz. a Nexus bevezetéséhez

tényleg olyan érzésem van mintha a Google nem akarna sokat értékesíteni a Nexus-ból! :U

Macbook unibody 500Gb WD , EeePc.... Nokia , iPhone , Blackberry , IpodTouch, PSP, Xbox360, Ps2

(#40) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Szombaton voltam pesten beugrottam speedshop-ba körbetapiztam, hát mit mondjak eszméletlenül szép, és nagyan össze van rakva.

Lehet rosszul emlékszem, de sokan lehuzták ezt a telot? - ez miért is volt? :F

Dana, I have never cheated on my wife, not since she became my wife. But if you want to jerk me in the car now, I´m game. - Ari Gold - Entourage

(#41) Hiftu

Hiftu
(tag)

Jó kis szerkezet, de 180k-t egy kézikészülék sem ér.
"Fejlettebb demokráciában" mennyi dollárt kérnek érte?

Tessék mondani, lehet itt hazudni?

(#42) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! addikt)

Nem gyenge cucc az biztos. 180k mondjuk kicsit húzós még ezért is de csak megy majd idővel lejjebb. :)
Nem dobnám vissza ha hozzámvágnák. :D

TeamAndroid PFC! New World. New Thinking. Més que un club! www.phchat.eu

(#43) LA_COSTE válasza FRENK1988 (#38) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Azért kíváncsi lettem volna egy kis zenehallgatás mit húz le az akksiból 1 nap aktív felhasználás mellett.
Olvass figyelmesebben!

"Qu'y a-t-il de pire que de perdre quelqu'un qu'on aime? Rien...."

(#44) Integra

Integra
(PH! félisten)

1. nagyon jó telefon, leszarom, hogy hogy fogy.
2. mo-n egy agyrém az ára, jó magyar szokás szerint megindult a rablás, sufnisok és seftelősök országa, ez van, ne csodálkozzunk, még csak minimálisan korrekt magatartás sem létezik.
3. várjuk meg a németországi hivatalos kártyafüggetlen árat, mert ha valóban 370 euro lesz a google-nél, akkor az már valóban korrektnek mondható ár érte. az esély jó rá talán, mert a vodafone itt hivatalosan is kínálatba veszi előfizetéssel.
csinálhatnának belőle dual sim-es verziót, nekem nagyon hiányzik ez a funkció sajnos, de ez absz egyedi igény.

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." "The story of life. Boy meets girl. Boy gets stupid. Boy and girl live stupidly ever after"

(#45) >-48-<

>-48-<
(tag)

Nagyon jó teszt! Nagyon jó készülék!

Azért a hátlapon szerintem említésre méltó elem a zajszűrő minimikrofon is.

Az üzemidő különbség valószínűleg a stabil hálózatnak köszönhető. Azért jó tudni, hogy van amiben nem mi vagyunk az elmaradottabbak.

#27 az minimum 20 fps. Tehát a minden körülmények közt garantált adat. Ideális viszonyok közt bejátszik az a plusz4 ;)

[ Szerkesztve ]

"The most important thing is really how well the software is written for any of those CPU/GPUs, good software will make the best use of the architecture and features a chip offers. This includes the basics of speed and battery life."

(#46) 33as válasza luw2win (#40) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"Lehet rosszul emlékszem, de sokan lehúzták ezt a telót? - ez miért is volt? :F "

Az első szoftal gondok voltak pl: kalibrálás probléma, váltogatott összevissza a hálózatok között, különböző kis szoftos anomáliák! ;]

De már jött rá frissítés szerencsére! :K

(#47) erdoke válasza Bocha (#7) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A főzött ROM-nak pont az ellenkezője a lényege, tehát hogy kiszórhatsz egy csomó olyan hulladékot, amivel teletömte a ROM-ot a gyártó. Illetve még az, hogy esetenként engedélyezhetsz olyan dolgokat, amiket letiltott (pl. 576 MB RAM a HD2-nél, esetleg később az FM Transmitter). Mióta olyan ROM-okat főznek, ami első indulás után automatikusan felpakolja a memóriakártya "Autoinstall" könyvtárába pakolt progikat, kizárólag a végletekig lecsupaszított ROM-okat használok. Azért nem rossz dolog az, amikor 260 MB szabad tárhellyel és 310 MB szabad RAM-mal indulsz. ;)

Visszatérve a Nexus One-ra, hatalmas blama, hogy mindössze 80e darabot adtak el belőle az első hónap alatt. Ezt egy HD2 röhögve túl fogja szárnyalni ugyanazon az US T-Mobile hálózaton úgy, hogy függetlenül nem is lesz elérhető. Személy szerint én is az új Sense-szel és optikai trackpad-del felturbózott HTC Bravo-t venném, főleg ha még a Google ügyfélszolgálatának folyamatos bénázását is beleszámolom, amivel tele a net. Mi lett volna, ha ötször ennyi fogy? :F

HTC HD2 tippek és trükkök (TNT, avagy GYIK): http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1326.0

(#48) FRENK1988 válasza LA_COSTE (#43) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolom ment a WiFi helyette ami kb egy szinten van a zenehallgatással:D

(#49) Quaresma

Quaresma
(tag)

A google első HTC által gyártott készüléke nem a G1 volt?
Ebben a telefonban a legvonzóbb a 3,5 nap üzemidő:) ebben valóban megveri az iphone-t mert nekem pl 2 napot tud csak produkálni.

Apple iPhone 3G+Lenovo Ideapad s10e+DELL Inspiron 1720

(#50) Quaresma válasza Integra (#44) üzenetére

Quaresma
(tag)

Érdekes ,hogy normális dual slim készüléket csak a Samsung tudott régebben készíteni...manapság pedig az összes kínai telefon tele van vele...szerintem egy gyárilag független készülékbe igazán tehetnének belőle ..én is örülnék ha nem kéne két telefon cipelnem magammal állandóan:)

[ Szerkesztve ]

Apple iPhone 3G+Lenovo Ideapad s10e+DELL Inspiron 1720

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.