hmmm 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
hmmm 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
"Andoird" 
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

Miért nem ez lett a gyári böngésző a ICS alatt 
FociEb 2012 a play áruházan: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.focieb
Tudod, túl egyszerű lett volna! 
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."
Hát ha jobb lesz, mint a Mozilla megoldása, akkor máris van értelme.
(#3) Robertoq: Két lehetőség van szerintem:
1: még nem volt kész, amikor bemutatták az ICS-t (persze, hisz még most sincs kész), így max. a következő verzióban válhat alapértelmezetté.
2: nem akarják, hogy valaki beperelje őket visszaélés, verseny akadályozás, stb. miatt, hisz ha a telefon és a tablet böngészője egy asztali böngésző kicsinyített mása, ami szinkronizálható vele, akkor az máris átcsábíthat népeket más böngészőkről PC-n is. Szerintem ez a valószínűbb egyébként, a Microsoftot is perelték anno az IE alapértelmezettsége miatt, pedig ott nem volt ilyesmiről szó. Mondjuk tök logikus, hogy saját termékhez saját terméket adjon egy fejlesztő... de hát a jogi élet nem a logikáról híres.
[ Szerkesztve ]
"I think the devil is hiding behind her smile"

Végre már!! Szerintem most még messze a Dolphin HD a legjobb,de hátha ez majd túlszárnyalja... 
[ Szerkesztve ]
"A játék,az nem játék"..:)
..és ez fent kéne hogy legyen marketen..? Nexus S 4.0.3-mal nemnagyon látja..
[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

Tegyél be amcsi/angol/német SIM kártyát vagy market enabler.
Egyenlőre BETA-ban még csak ott elérhető.
2 + 2 != 5

Proxy-t tud? 
Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

Mindekttő logikusan hangzik, bár évek óta van már Android és Chrome is, de végre megérkezett.
#7 feliks:
Próbáld meg böngészőn keresztül:
Chrome Beta in Market
FociEb 2012 a play áruházan: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.focieb
Igen, az engem is érdekel hogy proxyt hogy lehet beállítani 2.3as készülékeken.
Eladó játékok: http://goo.gl/OioB2

nexus s tulajként látogass el a megfelelő topikba, keresd meg a 13032-es hszt, oda linkeltem az oldalt, ahonnan letöltheted az apk-t...
vezess, kövess, vagy takarodj az útból

Nincs flash?

Nem is baj, szűnjön csak meg android frontom is, hátha hamarabb kipusztul a mobilos világból. Bár a HTML5-ön is van mit foltozgatni
iPhone 4 & iPad2 iOS 5.1.1

Pont ez az, amíg a HTML5 gyerekcipőben jár nincs alternatívája. Amúgy érdekes elgondolás bár én fox-ot használok otthon a nagy gépen. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

én chrome-ot használok és vártam hogy jöjjön végre androidra is
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S ICS 4.0.4 CM9 Nightly +Devil2 0.79Xl+JV1 Modem

Remélem hamar ráhegesztik GB-re is.
Vagy van már valami ilyen irányú "garázs" project?
Go Hard or Go Home!

tegnap próbálgattam ,háát gyári 4.0-ás böngésző gyorsabb stabilabb.
Postán nem cserélek!utánvétes posta nincs,ha valaki akar valamit akkor személyesen megkeres,vagy előreutal,köszönhető az utóbbi időbe sok-sok embernek,akinek nincs jobb dolga mint másnak az idejét és pénzét pazarolni...
(#18) (V) ó k u s válasza snapdragon (#17) üzenetére
Gépeken sem volt hyper az első szériás Chrome. 
Jöhetne iPhone-ra is.
Szép lassan elgondolkodom, hogy visszatérjek droidra. Mondjuk az új Nexus tetszik. 
PS3 Duke Nukem bontatlan! http://goo.gl/bo0Qf - Dropbox ingyen tárhely http://db.tt/09pqitMP

not bad. bár amennyit netezek nekem tök8 mi van rajta.
asdaniel.blogspot.com *PopKoRn*
Eddig tartott ezt összehozni? omg, de végre lesz
Remélem, hogy valahogy megoldják a szinkronizálást telefon és gépes böngészőben, ne keljen neveket kódokat stb...-t beírni
[ Szerkesztve ]
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

"... proxyt hogy lehet beállítani 2.3as készülékeken ... "
Ezt próbáltad?
Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

remekül működik a szinkron (könyvjelző, jelszavak stb) az asztali gépen lévő chrome-mal (csak be kell lépni a gmail azonosítoddal) - aki ics-t használ töltse le és próbálja ki...
[ Szerkesztve ]
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
Miért csak 4.0-ás Andoridra?
A francba...
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
szerintem is nagyon frankó.. eddig ICS-n ez a legjobb
a ph fórumától sem vérzik el 
/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///
Mert így sokakat rákényszerít a cég arra, hogy új készüléket vegyenek. Olyan csórók a Google-nél... 
(#27) enginev3.0 válasza (V) ó k u s (#26) üzenetére
azért nem hiszem hogy oly sokan a chrome miatt vesznek túl telefont 
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

képes 2 v több popupot kezelni?

Ha mondasz egy ilyen oldalt megnézem.
2 + 2 != 5
kettőt igen.. többet nem tudom
/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + CF-Root ///

Nincs flash?
Nincs... És ez a cikkírónak fel se tűnt. 
Nem, majd vetek rá egy pillantást holnap, köszönöm a tippet 
Eladó játékok: http://goo.gl/OioB2
Köszönöm 
[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.
Marhára bejön. Még flash kéne és öröm, bódottá lenne. Ja amúgy fektetett módban nem mutatja nálam amit gépelek, de ezt betudom a beta állapotnak. De maga a felület hihetetlenül egyszerű és átgondolt. Ilyen gyorsan váltani a tabok között egyik böngészővel se lehet, csak a kijelző szélétől áthúzom az ujjam keresztbe és máris lapozok egyet. Ha meg nem a szélétől indítom a mozdulatot, akkor simán görget. Kicsit ismerős a dolog az N9-ről, de nagyon tetszik. Ráadásul baromi látványos, pl ha simán rányomsz a lapok kezelése gombra, az a preview nézet nagyon jó. Ha meg elkezded ilyenkor döntögetni, akkor csúszkálnak, mint valami kártyák, az animációk is szépek, folyamatosak, szóval nagyon begyere eddig. 
szerk.: Ja és igen, mint már említve volt (hú de magyartalan, na mindegy így hagyom), nem döglik meg az itteni fórumtól se, nem úgy, mint az ICS beépített böngészője. Pedig szerintem kb ugyanúgy renderel, csak javítottak rajta, szóval oh yeah. 
[ Szerkesztve ]
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

Ez jó cucc lenne a régebbi androidos mobilokra ahol okádék a gyári böngésző. Pl: az LG GT540 vagy a Sam. Galaxy mininek a gyári böngészője egy jó nagy kalap ....nak a háromenygedének az egyharmadát sem éri. Az operi mini is egy vicc ami van a marketen. Sajna a firefox meg nem ment rajta.
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.
Mi a bajod az Opera minivel? GT540-en szinte csak azt használtam, szerintem teljesen jó. Ha meg olyan tartalom kellett, amit a mini nem nyitott meg, akkor azt a gyárival elértem, használható az is szerintem. Főleg azután tudom értékelni a stock Ginger böngészőt, hogy kipróbáltam az ICS-ét...

Galaxy minin, használhatatlan volt. KB 10 szer kellett ráfrissíteni hogy behozza a prohardvert úgy hogy ne ugráljon föl le. A többi oldalnál dettó. 3G-n meg wifin is. Szóval 0.
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.
Jézusom...
Ez baromi idegtépő lehet. Én még sosem tapasztaltam ilyet, nem tudom mi lehet a baj. Viszont van jópár ismerősöm, aki Galaxy mini tulaj és Opera minit használ. Nem panaszkodtak ilyenekre szóval fura.
[ Szerkesztve ]
miért kellett eddig várni? 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Talán mert csak az ICS-ben jelent meg pl. a GPU gyorsított felület? Többek özött ezért sem adják ki Ginger-re.
2 + 2 != 5

Hát egy miatt nem vágtam a falhoz, pénzt adtam a telefonért. De el is adtam mert nem bírtam tovább ezt a töcskölést.
ez egy költői kérdés volt, örülök h megjelent 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Azért még van benne hiba.
Pl. nálam a FB betölt de ha görgetni akarom lefelé akkor visszaugrik az tetejére amíg be nem tölt teljesen vagy nem tudom.Ugyanez történik a hírek,üzenetek,események...stb választó ablakba is,ha le akarom görgetni az aljára a teljes nézet bekapcsolásához.
Persze rövidesen ez is működik de elég idegesítő az első 10-20 sikertelen görgetés kísérlet.
A másik amit észrevettem az a megosztás-nál van mert én emiatt szoktam böngészőbe megnyitni a FB-ot amúgy jól elvagyok az app-al.Szóval ha simán meg akarok osztani valamit az megy.De,ha pl. nem a saját falamon,hanem egy csoportba szeretném megtenni akkor nincs legördülő lista hanem eltűnik ez az opció.Vagyis megosztani csak az alapértelmezett helyen (saját fal) tudom.Ezen kívül viszont tetszik és gondolom/remélem ez majd a végleges változatba javításra kerül.
Ne fogadj el idegentől édességet!
Szerintem valami egyedi hiba lehetett, nem találkoztam még ilyennel a Galaxy minin. Illetve ismerősök se panaszkodtak, persze ettől még lehet, hogy csak én nem használtam eleget, az ismerőseim meg analfabéták a műszaki cikkekhez.
De akkor miért nem próbáltál más böngészőt? Van millió a Marketen.
(#43) csabibmx
Persze, de még beta. Mondjuk így is alkalmas a mindennapos böngészésre, nekem nagyon bejön. Vannak még hibái, például nálam fektetett módban nem mutatja, hogy mit gépelek, ami idegesítő, de majd szépen javítják ezeket és szuper lesz. 

Hát a mozillát szerettem volna de az a galaxy s re volt erre meg nem...Nem is értettem, aztán elmagyarázták, hogy nem kompatibilis vagy nem fejlesztettek rá....Kár pedig érte.
Szerintem az androidos Firefox kaki. Opera mobile nagyon jó csak elég nagy, Dolphin szintén nem rossz, de van még egy csomó. 

Ez a chrome fincsi lesz majd ha kijön majd a samsung galaxy s3 meg a következő faintos mobil széria.