Felpróbálnék egy ilyet. Tud egyáltalán ilyen közelre fókuszálni a szem, erőlködés meg fejfájás nélkül?
Omnia 7

Felpróbálnék egy ilyet. Tud egyáltalán ilyen közelre fókuszálni a szem, erőlködés meg fejfájás nélkül?
Omnia 7

Elképzeltem, hogy ülök a vonaton, velem szemben egy csóka Androidos szemüvegben Fruit Ninját játszik fejmozdulatokkal. Nem bírtam ki röhögés nélkül... 
Egy hülyének nem tudod elmagyarázni, hogy ő hülye, mert hülye...
Egyszer én is kipróbálnék egy ilyet, de valahogy nem látom értelmét.
A kamera a szemüvegben szvsz hasznosabb.
(#2) gerilee: 
(#1) Dunbar:Tud egyáltalán ilyen közelre fókuszálni a szem, erőlködés meg fejfájás nélkül?
Nem hiszem.
[ Szerkesztve ]
Did I ever tell you the definition of insanity?

az is vicces lenne ha érintös lenne, és a csóka a szemüveget tapicskolná kivülről
2 GB ingyen tárhely: http://db.tt/dmt91r8W
Oakley mint partner beficcen?
Gondolom ezek is olyanok lesznek, mint a piacon már régóta fellelhető személyi videolejátszók és HUD-ok. Ezeken a kijelzés olyan, hogy a szemnek több méterre kell fókuszálnia, nem fél centire.

Micsoda robotzsaru / terminator App-okat lehetne erre irni... 
OK
(#8) Kubica1984

Szóró lencsével megoldható, de kettő kamerával és a kézzel való irányítás jobb, szerintem a szemüvegbe nem kellene gsm modul, elég ha Wireless móddal kapcsolódik a telefonhoz.
Nokia 5800

Az Oakley-nak mi köze van ehhez? 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
uhh ... ez kell a népnek 
Szürke/zöld hályog powa ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

nagyon gáz.
nem kell.
ha írsz egy privátot lécci oszd meg velem benne hogy mit szeretnél konkrétan.

Már csak egy Intersect szemüveg kéne, és megnyugszik a lelkem.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"
Majd egy élmény lesz hallgatni (olvasni) XY idő múlva, hogy a beépített kamera ilyen-olyan törvényeket sért, mert ugye adatvédelmileg sokak nem járulnak hozzá, hogy rögzítésre kerüljenek a fényképen... Lásd tollba épített kamera esete!
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

Majd rángatóznak az emberek... én ugyan nem!
Közút nem versenypálya! Versenypálya NEM közút ;)
Miért szürke meg zöld hályog?
Fejlődni kell ennek a rendszernek, de ha ilyen kijelző már jó a katonai pilótáknak akkor ne már a hétköznapi ember ijedjen meg tőle 

Ki kellene próbálni, és utána tudnánk biztosa(bba)t mondani róla...
Érdekes az biztos, de a gyakorlati hasznát nem látom valahogy. Mire jó egy ilyen a konzumerpiacon? 
A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.
Véleményem szerint biztos károsítja a szemet hosszútávon ...
Habár lehet , hogy tévedek mindenesetre én akkor se viselném
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

pl. sportolás közben vagy bármilyen tevékenységnél ahol foglalt mindkét kezed.

Ja, kinti futáshoz nyilván nem, de futópadhoz pl. jó lenne.
Omnia 7
Sportolás közben marhára nem a fingós appot akarom nézni droidon, vagy épp a szinkronizált emailjeimet böngészni, max zenét hallgatni, ahhoz meg nincs szükség erre. 
(#21) Dunbar
Hát azért futópadon is oda kell figyelni, mert csúnyán kifordíthatod a bokád ha rosszul lépsz.
[ Szerkesztve ]

Pár év és jön az Intersect 
[ Szerkesztve ]

na nee.. ezt már nem gondolhatják komolyan 
A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt: Etnikai tárgyú megjegyzés. ~aki tud.:.aki tudja hogy milyen szemüveget hord, kérem írja meg privátban bit.ly/otBzQN

*szép jövő, főleg ha melletted ott van Yvonne Strahovski is 
utazáskor nem jönne rosszul, elszórakoznék vele, mármint a szemüveggel.

"Legen...Wait for it...Dary"

Most, hogy írtad elképzeltem én is.
De durva lenne.
Fáj az oldalam a nevetéstől.
Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.

Hát ha még kombinálnák a Google-féle augmented reality fícsörével úgy, hogy később ha egy hasonló androidos szemüveges tagra ránéz az ember, látja mondjuk a fruit ninjában elért high score pontjait
És amikor meglátja, hogy OVER 9000!!...

nem napszemüveg változatban vizsgán puskázni 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Hallo te hülye vagy!!! XDXD elképzeltem nagyondurván rángatózik aztán befejeli az ablakot egy 4-es kombónál XD
de a döntögetős autós játékse kutya, es lövöldözős előre nyújtott nyakkal? tiszta diszkopatkányok 
írnék rá progit amibe egy tyúk szemszögéből nézve kell minnél több kukoricát gyűjteni ja és persze hogy lesz hozzá multiplayer na azt képzeld el a vonaton mondjuk egy 4-esbe 
[ Szerkesztve ]
ZTE Blade cm7, star fry, moldvan, ---> HTC Desire MIUI ext3 ---> LG Optimus 2X MIUI-->cm7

Ez teljesen korrekt ötlet

Dell Inspiron 15R (N5010), Samsung Galaxy Mini S5570 GT soft: Android 2.3.4 Gingerbread, ZTE F101

Autóban nagyon el tudnám képzelni, GPS-szel együttműködve: útvonal, utcanevek, stb. Meg ugyanezt gyalog is, turistaként.
<Off> Politikusoknak is jó lenne, ők csupa gazdag, elégedett, mosolygó polg embert láthatnának rajta keresztül. </Off>
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!

meg ha kifelé is lenne egy kijelző, akkor nyitott szemeket mutathatna, miközben a honatya alszik az ülésteremben 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Huhh ez igazán jól hangzik.
Szerintem még ütősebb lenne a dolog, ha fényre sötétedő lencsés szemüveg lenne 
Go Hard or Go Home!

ja, meg az optikusnál lehetne kiváltani... kicsit kezd messzire menni a dolog 

Nem kell már szerintem annyira sokat várni ilyen megoldásra...
Továbbá nem feltétlenül dioptriás lencsére gondoltam.
Go Hard or Go Home!

Pokereseknek jó. Sok nagyobb poker mérkőzést közvetítenek a TV-n. Streaminggel nézném az adást napszemüvegben miközben játszok.

Mire jó, mire jó? Csak azért nem érted mert még nincs itt a nyár, jelenleg ennek van most szezonja, de jó tudni, hogy gondolnak a jövőre is guglinál és nyáron sem kell majd nélkülözni az okuláréból a droidot. 
G-Nex&Nexus S
Support logo:
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."
Ez marha jó...