Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) jookomak

jookomak
(senior tag)

Államat letettem. Ezt az eszement mennyiségű istendarálást. Meg is rendeltem. Mire megjön, tán végzek a 2. résszel.

(#2) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Na ez tényleg brutális, de jó is a ps3 tulajoknak.... :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#3) Akos96

Akos96
(senior tag)
LOGOUT blog

Óóó igen, jöjjön csak. Készítem a gépet. :D

"A játékok nem tesznek erőszakossá. A lag igen."

(#4) Gude

Gude
(senior tag)

Sárga vagyok az irigységtől :DDD Kell vennem egy Ps3-at :W :W

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#5) Sicilian válasza Gude (#4) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Nekem is vegyél 1-et, légyszi :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#6) aquatron

aquatron
(újonc)

Anno megfogadtam.. Akkor lesz ps3-am,ha kiadják a GOW3-at.. Hát eljött az idö..

(#7) aquatron

aquatron
(újonc)

Anno megfogadtam.. Akkor lesz ps3-am,ha kiadják a GOW3-at.. Hát eljött az idö..

(#8) D1Rect válasza Gude (#4) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kettőt, címem PÜ-ben.

Milyennapvan?

(#9) Gude

Gude
(senior tag)

:DD Mindenkinek PS3 rendel!!!!! :C :C

[ Szerkesztve ]

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#10) ZoltanK

ZoltanK
(újonc)
LOGOUT blog

Nem rossz. :DD

(#11) elithun

elithun
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze,hogy Gears of War-nak olvastam a címet,de a videó nagyon f*sza. :C . Az első kettőt még mindig nem játszottam végig pedig itt porosodnak az asztalon. :(

„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

(#12) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Te jó ég! :Y

(#13) djg

djg
(tag)

Igazság szerint látom, hogy fórumszerte mindenki be van zsongva ezért a játéksorozatért.
Csak nem igazán értem, hogy miért olyan jó...
Abszolút nem rosszindulattal mondom, én is most gondolkozom igen erősen egy ps3-on, de inkább a heavy rain miatt, meg az uncharted is jónak tűnik.

Szóval néztem a GoW 2. részéről gameplayt és őszintén (bár lehet, hogy rosszal hasonlítom össze) nem tudom mivel jobb ez mondjuk egy fable 1-nél?

A gameplay alapján:
Ugyanolyan ellenségek jönnek, csak be kell őket folyton darálni és erre van 1-2 kombó, semmi változatosság. Ez ismétlődik folyton, néha platformjátékként létrát kell mászni, meg ügyeskedni kicsit.

Pl. Fable1:
- bejárható változatos környezet, nem lineáris, te döntöd el mikor merre.
- sokféle varázslat és szép harcok
- folyamatosan változó karakter, öregszik is és a tettei is látszanak rajta
- változatosabb ellenfelek (legalábbis nekem a gow gameplayes videóban úgy tűnt nagyon ugyanazok)

Szóval tényleg nem ócsárolni akarom, mert hát ennyi légy nem tévedhet :D, csak valaki elmondaná miért különleges annyira és miben jobb a példámtól?

[ Szerkesztve ]

(#14) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszik nekem is. :)

Ki vesz nekem ps3-at? :DDD

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#15) jookomak válasza djg (#13) üzenetére

jookomak
(senior tag)

alma a körtével.
játszottál is vele, vagy csak videót láttál? én pl. nem nyomtam a fable-el, de tetszik.
harcrendszer inkább gördülékeny és használható, nem túlbonyolított. több ellenfél is van, és sokszor egyszerre jönnek többen is, van hogy különfélék. rá kell jönni mindegyik ellen arra a módszerre, amivel könnyebben legyőzhető. a felmászom a létrára platfomelemek néha olyanok, hogy hozzá akartam verni a kontrollert a tv-hez, mikor 20-adjára nem sikerült. tudom, én vagyok a béna casual player, de akkor is.
a játék egésze teremt egy nagyon magával ragadó miliőt. ebben benne vannak a hangok, a darálás, a grafika, az átvezető animok, a történet. ha megveszed a gépet, kérd kölcsön ;)
látásra én is azt hittem, hogy jó játék, kipróbálás után megazsírnak gondolom.

amúgy a ps3 szép, és jó. heavy rain szuper, uncharted pedig nem jónak tűnik, hanem átkozottul jó.

(#16) menalcas

menalcas
(őstag)

Na ez tényleg brutális :C

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#17) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Tényleg ütős lett ez a trailer. :K
plésztésön fríí :DD

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#18) Mappa válasza aquatron (#6) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

dettó :DD

EVO & STi power

(#19) doktordrog

doktordrog
(fanatikus tag)

Végigviszem az FF XIII-t, aztán megyek is megvenni :DD

http://www.csajbaj.hu/

(#20) djg válasza jookomak (#15) üzenetére

djg
(tag)

GoW-ról csak videót láttam, nincs konzolos ismerősön se, a kölcsönkérés ezért nem is menne, hacsak nem konzolos boltból.
Fable-t végigvittem.

Igen, HR és Uncharted felől nem kell meggyőzni, HR esetén volt már korábbi tapasztalatom a fejlesztőktől pc-n (Indigo Prophecy), így tudom mire számíthatok és hogy az jó.

Igazából a GoW felől vágytam egyfajta indoklásra, hogy mivel is több az átlagtól, miért érdemes megvenni azon kívül, hogy annyian imádják, hiszen a megtekintett gow2-es videóban nem láttam túl sok fantáziát.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.